Skip to Content

7 Tegn På, At Han Ikke Er Andet End En Spiller

7 Tegn På, At Han Ikke Er Andet End En Spiller

Desværre er datingscenen alt andet end normal og nem.

Kvinder støder på alle slags mænd, men spillere synes at være de mest dominerende blandt dem.

En af hovedårsagerne til det er, at de altid er de mest højlydte mænd i rummet, og de har ikke noget imod at være i rampelyset.

Det er derfor, din opmærksomhed altid er på dem og aldrig på en tilbagetrukket, genert fyr, som måske har endnu bedre kvaliteter.

Med alle de spillere, der er derude, er kvinder nødt til at lære at læse mellem linjerne, så de kan spotte dem og i sidste ende undgå dem.

Og selvom det er svært at vurdere en mands karakter og intentioner ved første øjekast, er der nogle tegn, der kan hjælpe dig med at mindske risikoen for at gå igennem pinslerne ved at date en skørtejæger.

1. Han sender som regel sms’er og ringer næsten aldrig.

Sms’er er en måde for en player at holde dig på afstand. At ringe til dig ville være meget mere personligt.

Når du ringer eller videochatter med nogen, kan du høre, hvordan tonen i deres stemme skifter.

Med et billede kan du se deres ansigtsbevægelser. Det kan man ikke med en sms. En spiller skriver heller aldrig tilbage med det samme.

Han har brug for tid til at finde på sit næste træk, han opbygger en forventning, eller han kommer med nogle dårlige undskyldninger for noget.

2. Han giver for meget for tidligt.

Han skynder simpelthen på tingene. Han vil begynde at tale om jeres fremtid og navngive jeres børn, og du vil sige: “Jeg er ikke engang sikker på, hvad han hedder til efternavn.”

Han vil sige, at han elsker dig efter kun et par ugers eller måneders dating. Mænd går normalt ikke rundt og fortæller kvinder, at de elsker dem så hurtigt, hvis de virkelig mener det.

Du vil vide, at hans ord er tomme, og at han for den sags skyld kunne sige det til en hvilken som helst anden.

Hans planer for fremtiden og hans udstråling af kærlighed er sandsynligvis bare et middel til at få dig til at stole på ham eller gå i seng med ham.

3. Han har et vandrende øje.

Han tjekker konstant andre piger ud. Han gør det så åbenlyst, at du føler dig flov over at sidde eller stå ved siden af ham.

Selvfølgelig har du lov til at tjekke andre mænd og ham kvinder ud. Det er normalt at lægge mærke til folk omkring dig og potentielt beundre deres skønhed.

Men hvis han gør det på en sjofel måde, hvor han prøver at fremprovokere en jalousireaktion eller bevise sin machismo, så er han ikke bare en idiot, der får dig til at føle dig dårligt tilpas, han siger også åbent, at han ikke er der for noget seriøst.

4. Han er omgivet af kvinder.

Det ser ud til, at 80% af hans venner på de sociale medier er kvinder. Hver gang du går ud med ham, møder han nogle af sine kvindelige venner, og han introducerer dig aldrig for dem.

Han kigger altid skævt til dem, og du føler, at hele situationen er lidt akavet.

Lyt til din indre stemme – hvis det føles, som om der er noget, der ikke stemmer, så er det nok rigtigt.

5. Han har et dårligt ry.

Han er en allerede erklæret skørtejæger, så historien, der følger ham, er ikke for ingenting.

Han har en god historie at fortælle om, hvorfor han er stemplet som en skørtejæger, men alle spillere er gode historiefortællere.

Hvis dine venner konstant advarer dig om ham, er det ikke, fordi de er jaloux.

Det er, fordi de vil dig det bedste, og du bør tænke over, hvad de siger.

Spild ikke din tid på en, der ikke er troværdig.

Du har aldrig mødt nogen, der er virkelig vigtig for ham.

6. Han holder sit privatliv adskilt fra dig.

Han har aldrig præsenteret dig for nogen af sine nære venner eller familiemedlemmer. Han er heller ikke interesseret i at møde mennesker, du holder af.

Hvis han ikke gør en indsats for at få dig til at passe ind i sit liv, betyder det, at han ikke har planer om at prøve noget mere seriøst med dig.

7. Alt, hvad han siger, er vagt.

Han giver dig aldrig et klart svar. Når I lægger planer, siger han altid noget i retning af: “Vi får se! “Måske, det kan jeg ikke svare på lige nu.”

Og det virker, som om alle hans svar er uspecificerede.

Du kan aldrig lave planer med ham, fordi han ikke kan fortælle dig noget på forhånd. Han har også for vane at aflyse i sidste øjeblik, når du er klædt på og klar til at tage af sted.

Måske kan du endda se på de sociale medier, at han var et andet sted.