Skip to Content

7 Tegn På, At Han Bare Bruger Dig (Og Du Er Ikke Egang Klar Over Det)

7 Tegn På, At Han Bare Bruger Dig (Og Du Er Ikke Egang Klar Over Det)

Når du møder en fyr og begynder noget seriøst med ham, er du ikke klar over de dårlige ting, der kan ske senere hen.

Måske er den mand, du lige har mødt, en narcissist i forklædning eller måske endda en tvangsløgner, og måske er han virkelig god til at få det, han vil have, uden at gøre en stor indsats.

Der er forskellige ting, som fyre vil have fra piger, som f.eks. sex, penge, status eller noget andet. Det afhænger fra fyr til fyr. Men hvis du ikke er sikker på, om din mand er sammen med dig, bare fordi han elsker dig, så tjek disse tegn og find ud af, om det, han føler, er ægte kærlighed eller noget andet.

1. Han vil ikke binde sig til dig

Hvis du har været sammen med en mand i lang tid, og han stadig ikke vil binde sig til dig, er det et tegn på, at han ikke respekterer dig, og at han bare bruger dig på den grusomste måde.

Han er sammen med dig på grund af de kærestefordele, som du giver ham, mens han er ret egoistisk omkring sine kærestefordele. Hvis du ikke har det godt med det forhold, du er involveret i, bør du tale med din partner om det.

Fortæl ham om dine behov og ønsker. Hvis han elsker dig nok, vil det ikke være et stort problem for ham at sætte en etiket på jeres forhold.

2. Han beder dig altid om penge

Føler du nogle gange, at du er den eneste, der betaler for alting? Det er forståeligt, hvis din mand ikke har et job, så du er nødt til at støtte ham økonomisk i et stykke tid, men hvis han er for doven til at gå ud og finde en måde at betale regningerne og købe mad på, så udnytter han dig bare.

Du har sikkert ondt af ham, og du giver ham pengene i den tro, at han bare har været uheldig, og at tingene vil ændre sig til det bedre. Hør på mig, hvis han ser, at du altid vil være der til at støtte ham økonomisk, vil han aldrig finde et job.

Så hvis du ser noget lignende i dit forhold, bør du reagere, før det er for sent.

3. Han taler ikke om fremtiden

For en mand som denne er du god for ham, når han har brug for din hjælp, men det betyder ikke, at han planlægger noget seriøst med dig. Du er bare hans backup-plan, og du er god nok, indtil en anden kommer ind i hans liv.

Hvis du gerne vil vide, hvor I to står, men han nægter at tale om det, er det et tegn på, at han bare bruger dig, og han lader som om, han elsker dig, men tiden vil vise, om I er bestemt for hinanden.

Vær sød ikke at gå på det lort og gå væk fra sådan en mand, for han er ikke andet end en manipulator, der er pokkers god til det han gør. Han vil aldrig være et ægteskabsmateriale, og han lader bare som om han elsker dig og holder af dig, bare for at få det han vil have.

4. Han er kun sød mod dig, når han har brug for noget

Har du taget din partner i at være helt sød mod dig, kun når han har brug for noget? Hvis dit svar er “ja”, betyder det, at han bare bruger dig, og at han aldrig vil binde sig til dig.

Dette er kendetegnende for en manipulator og en løgner, som får det, han vil have, på en nem måde og ikke føler nogen anger over det. Hvis han kun taler med dig, når det passer ham, er det et tegn på, at han er ligeglad med dig, som han siger, og at han vil fortsætte med at gøre det, så længe du lader ham gøre det.

5. Han har ikke præsenteret dig for sin familie

Når du elsker nogen, og når du ønsker noget seriøst med den person, er det helt normalt, at du præsenterer vedkommende for dine forældre, ikke sandt? Men hvis din mand aldrig har talt om noget sådant, og hvis han ikke vil tale om det, selvom du insisterer, bør du tænke dig om en ekstra gang, hvorfor du stadig er sammen med ham.

Han udnytter dig bare, men han er virkelig god til det, han gør, så du er faktisk ikke klar over det. Du skal vide, at en mand som denne aldrig vil være en person, du kan støtte dig til, og han vil altid finde en måde at undslippe noget alvorligt på.

6. Han viser sin “kærlighed” til dig kun i sengen

En fyr som denne vil sige alt det, du vil høre, bare for at tage dig med i seng. Han vil sige, at du er den smukkeste kvinde, han nogensinde har set, og at han er så pokkers heldig at have dig i sit liv. Han vil også bruge den samme metode, når han har brug for penge fra dig.

Han ved, at han får tingene let, hvis han er venlig, så det er det, han vil gøre. Hvis du også kan se, at han kun har en tendens til at tilfredsstille sine behov i sengen og er ligeglad med dine, er det et stort, rødt flag for, at han ikke elsker dig nok.

Han bruger dig bare til de ting, som du kan hjælpe ham med, og han føler ikke nogen anger over det.

7. Han har et ret dårligt ry

Måske havde din mand et dårligt ry før dig, men du tror, at du af en eller anden grund kan ændre ham. Beklager at sprænge din boble, men han kommer aldrig til at ændre sig. Han vil altid være den samme manipulator og løgner, som altid vil få det, han vil have, ved hjælp af sine syge metoder.

Han vil gå fra pige til pige og bruge alle metoderne på dem, indtil det virker på en af dem. Så uanset hvad du gør, skal du ikke lade ham behandle dig som lort og kæmpe for dine rettigheder. Hvis han ikke ønsker at have et officielt forhold til dig, skal du ikke lade ham have noget med dig.

Respekter dig selv, for det er tydeligt, at han ikke ved, hvad det betyder.