Skip to Content

16 Psykologiske Tricks, Der Vil Få Ham Til At Savne Dig

16 Psykologiske Tricks, Der Vil Få Ham Til At Savne Dig

Newsflash: Det er faktisk nemt at få en mand til at savne dig… hvis du altså ved, hvad du gør. Det hele er faktisk en leg, og du skal bruge forskellige teknikker for at ende som vinder.

Det er netop derfor, at jeg har bragt dig 16 psykologiske tricks, der får ham til at savne dig som bare pokker.

16 psykologiske tricks, der vil få ham til at savne dig som en gal

Gennemgå hvert enkelt af disse 16 psykologiske tricks, der vil få ham til at savne dig ekstra grundigt. Stol på mig, de er her alle sammen af en grund!

1. Spil svært at få

Lad os se det i øjnene: Denne fyr kunne have dig tilbage på et øjeblik. Det ville være nok for ham at blinke til dig eller opretholde dyb øjenkontakt, for at du løber tilbage i hans arme.

Denne erkendelse vil dog ikke gøre dig attraktiv. Han behøver ikke at vide det. I stedet skal han tænke, at han skal kæmpe for dig.

Det er derfor, at du vil spille svær at få. Selv hvis han kommer til dig og siger, hvor meget han savner dig, skal du ikke opføre dig, som om det er det, du hele tiden har ventet på.

Opfør dig tværtimod som om, du er ved at komme i tvivl. Han skal gøre sig fortjent til din kærlighed, respekt og opmærksomhed.

Når alt kommer til alt, er de fleste mænd faktisk bare store børn. De vil have det, de ikke kan få, og det er dybest set den eneste grund bag dette psykologiske trick.

Jeg vil ikke lyve for dig: denne adfærd er temmelig giftig. Men hey, hvis du holder op med at bruge den, når du har fået en mand til at savne dig, så lader jeg det glide denne gang!

2. Udløs hans helteinstinkt

Det andet af disse 16 psykologiske tricks, der vil få ham til at savne dig som en gal, er også en leg, du kan spille på din betydelige anden.

Her er et vigtigt råd om et forhold: Alle mænd nyder at være helte. Du ser det i eventyr og romcoms af en grund.

Derfor er dit næste skridt at udløse denne mands helteinstinkt. Stol på mig, der er en lille dreng gemt inden i ham, en dreng, der drømmer om at blive Prince Charming.

Det er dit job at få det til at ske.

Bare rolig, der er ingen, der mener, at du er ude af stand til at leve dit liv uden en mand ved din side. Men at være uafhængig og selvtilstrækkelig har ikke bragt dig nogen steder, vel?

Nå, men det er ved at ændre sig. Uden at være for påtrængende, så bed din fyr om en tjeneste. Det vil ikke være noget stort – fokuser på de små ting.

Jeg ved, at du har det, men jeg beder dig ikke om at søge hans hjælp på grund af dig. Jeg anbefaler, at du gør det, fordi det er sådan, du får denne mand til at føle sig nødvendig og ønsket.

3. Reducer din tilgængelighed

Jeg ved, hvad dit første instinkt er: at springe til dine fødder, hver gang denne fyr ringer. Når alt kommer til alt, hvis han rækker ud til dig, må det betyde, at han også savner dig. Og det er præcis det, du hele tiden har ønsket.

Ikke desto mindre er her den barske sandhed: Denne form for opførsel er det, der bragte dig hertil i første omgang. At du er overdrevent tilgængelig er din største fejl, og det skal ændres.

Med tiden er denne mand begyndt at tage dig for givet. Du viste ham, at han kunne få dig, når og hvordan han ville.

Har han så en chance for at savne dig? Tja, hvis han er klar over, at du kun er et opkald væk – bestemt ikke.

Det er derfor, du er nødt til at reducere din tilgængelighed. Lad være med at være inden for rækkevidde. Lad ham ikke se dig hele tiden, og selv hvis han ringer, så fortæl ham, at du har travlt.

Vis denne mand, at han skal gøre sig fortjent til din tilstedeværelse i sit liv.

4. Love bombing og derefter forsvinde

Jeg vil være ærlig over for dig: Af alle de 16 psykologiske tricks, der vil få ham til at savne dig, er dette det mest giftige. Men hey, du vil ikke anvende det i et sundt forhold – det er bare en af de simple måder at få det, du vil have.

Første fase

Den første fase handler om at overøse denne mand med kærlighed og behandle ham som en konge. Du er der, når han har brug for dig, køber gaver til ham og giver ham komplimenter. I bund og grund gør du alt, hvad han ønsker, og behager ham på alle mulige måder. Du elsker ham som en bombe.

For at være helt præcis, opfører du dig som enhver mands drømmepige. Du undgår skænderier, tager dig af ham og giver ham alt, hvad han ønsker.
Før du ved af det, bliver han afhængig af den kærlighed og opmærksomhed, han får. Han vil finde trøst i det. Men han vil også begynde at tage det for givet.

Anden fase

Og det er her, at den anden fase dukker op. Pludselig er man nødt til at skære det fra. Det er nødvendigt at spøge med ham eller bare holde op med at opføre sig som du gjorde.

Lad pigen i hans drømme forsvinde. Så vil han begynde at sætte pris på alt det, du har gjort for ham.

Og det er også der, han vil indse, at han er hovedkulds forelsket i dig.

Det eneste problem med denne taktik er, at den kan give bagslag på dig. Mens du får ham til at savne dig, vil du sandsynligvis ende med at savne ham.

Lad ikke dine svagheder få det bedste ud af dig. Tag dig sammen og vent på det endelige resultat!

5. Vis ham, at du ikke har brug for ham

Der er en kæmpe forskel på at ville have nogen og at have brug for dem. Når du spekulerer på, hvordan du kan få en person til at savne dig, skal du vise ham, at du ikke har brug for ham – du vil have ham til at være en del af dit liv.

Jeg ved godt, at du synes, at det er usandt. Du har været forelsket i denne fyr siden jeres første date, og du føler, at du har brug for ham, som du har brug for luft for at trække vejret.

Det må han dog ikke vide. Alle forholdseksperter vil fortælle dig det samme: Det øjeblik en mand ser, at du ikke kan leve uden ham, er det øjeblik, hvor han ændrer sin adfærd.

Det er én ting at udløse hans helteinstinkt. Ikke desto mindre må du ikke glemme, at du i sidste ende er en uafhængig kvinde, der gør sine egne ting uden nogens hjælp.

Gør det klart, at du bevidst har valgt ham til at være din partner. Men det betyder ikke, at din eksistens ville være forgæves, hvis han forlod dig!

6. De sociale medier er din største allierede

Skal du i byen med dine bedste veninder og venner? Rejser du til udlandet? Glem ikke at lægge billeder ud på de sociale medier!

Selv hvis din eks ikke følger dig, er jeg sikker på, at nogle af jeres fælles venner vil fortælle ham, hvad der sker i jeres liv.

Det samme gælder for alle andre scenarier. Hvis det er tid til at gå uden kontakt, så forsvind fra de sociale medier.

Du behøver ikke at slette eller blokere ham for altid. Det vil være nok for dig at stoppe med at sende opdateringer om dine daglige aktiviteter.

Tro mig, før du ved af det, vil han desperat scrolle gennem din side og forvente nyheder.

Selvfølgelig kan du også bruge hans profiler til din fordel. Hvad laver han? Er han sammen med en ny? Prøver han at få din opmærksomhed? Spionér på ham uden at forlade din sofa!

7. En mystisk kvinde

Hvis du vil have en mand til at savne dig, siger psykologien, at du skal udløse hans nysgerrighed. Det er én ting at få en mand til at blive forelsket i dig, men tricket er at få ham til at forblive forelsket i dig.

At få fyren til at savne dig er et stykke kage – du skal bare være konstant til stede i hans tanker. Og den mest effektive måde at gøre det på er gennem en smule mystik.

Jeg ved, at du er en ærlig kvinde, der gerne vil lægge alle dine kort på bordet, men nogle gange er det bare ikke muligt. Hvis du ønsker at intrigere ham, skal du ikke fortælle ham alt om dit liv.

Lad ham i stedet gætte sig frem. Giv ham en smule information, når du tilbringer tid sammen.

Få ham til at arbejde, før han lærer den rigtige dig at kende.

Misforstå mig ikke – jeg anbefaler ikke at lyve for ham eller lade som om, at du er en anden. Jeg beder dig bare om ikke at afsløre for meget.

8. Forbedre dit sms-spil

Moderne dating handler alt om sms’er! Din sms-strategi vil hjælpe dig meget, mens du forsøger at få en mand til at savne dig som en gal.

Først og fremmest skal du glemme alt om at sende dobbelt- eller tredobbelt sms’er til ham. Jeg ved godt, at du har lyst til at skrive essay-lange afsnit, især hvis I to skændes. Men stol på mig, når jeg fortæller dig, at dette kun vil få dig til at se desperat ud.

Lad ham i stedet sende dig en sms først. Jeg siger ikke, at du slet ikke skal svare på hans sms’er, men lad ham vente lidt på dit svar.

Tænk tingene igennem, før du sender ham en sms tilbage! Hvert eneste svar fra dig skal være provokerende.

Det gælder om at finde en balance: Han skal kunne se, at du er interesseret, men samtidig skal du ikke opføre dig, som om du er ved at dø for at høre fra ham.

Brug emojis, men overdriv ikke. Vigtigst af alt: Vær altid den første til at afslutte denne sms-leg.

9. Gør dig selv mindeværdig

Her er nogle tricks på næste niveau til at få en mand til at savne dig: skiller dig ud fra mængden! Du skal være unik for at være uerstattelig. Og for at opnå det, skal du gøre dig selv mindeværdig.

Først og fremmest skal du finde en signaturduft. På den måde vil han, når han fornemmer den samme parfume på en anden kvinde, blive mindet om dig, når han fornemmer den samme parfume på en anden kvinde.

Det ville være endnu bedre, hvis du kunne smøre den parfume på hans yndlingsskjorte eller jakke, så han tænker på dig, næste gang han har den på.

Det samme gælder for kropssprog. I stedet for at kopiere alle andre pigers kropssprog, så vær dit sande jeg.

Grin på den måde, der passer til dig, brug sjældne vendinger, gå uden trusser, hvis du har lyst, og gør alt, hvad du kan, for ikke at blande dig i mængden. Ved første øjekast er det små ting, men tro mig, de vil hjælpe dig masser.

10. Selvarbejde er obligatorisk

Mange gange bliver kvinder så opslugt af en mand, at de formår at miste sig selv i processen. Nå, men alle forholdseksperter vil fortælle dig det samme: Det er nok den værste fejl, du kan begå.

Så i stedet for at bruge tid på at stalke din mand, så fokuser på dig selv. Først og fremmest vil det få dig til at føle dig bedre tilpas. Du vil se dit værd og straks begynde at tiltrække gode ting.

Selvfølgelig vil din eks også se det. Når han opdager, hvor meget du elsker dig selv, vil han følge efter og behandle dig med mere respekt.

Desuden lover jeg dig, at han vil blive forelsket igen i denne nye, forbedrede version af dig.

Fysisk udseende

Først og fremmest skal du hele tiden se godt ud. Gå i fitnesscenteret, skift din frisure, og invester mere i makeup. Tilføj også nogle nyheder til din garderobe.

Bare rolig, du kan gøre alt dette, selv om du er på et budget. Køb noget tøj i genbrugsbutikker, byt kjoler med dine bedste veninder eller lav om på dit gamle tøj.

Hvis du ikke har råd til at gå i fitnesscenter, kan du bare træne derhjemme. Stol på mig – du vil få det meget bedre på ingen tid!

Mentalt helbred

Men hvad der er endnu vigtigere end at se godt ud, er at du altid føler dig bedst tilpas. Lettere sagt end gjort, ikke sandt?

Jeg beder dig om ikke at se bort fra din mentale sundhed. Lad ikke alt dette ødelægge dit selvværd!

Jeg ved, at du vil have ham meget gerne, men husk, at du har et vigtigere langsigtet forhold at pleje: det med dig selv.

11. Efterlad ham altid med et ønske om mere

Det næste skridt er, at du altid skal efterlade din mand med et ønske om mere. Få ham til at føle, at der stadig er meget, han kan få fra dig.

Men der er noget vigtigt ved denne strategi: Han kan ikke få det, medmindre han arbejder for det!

Kan du huske, at jeg fortalte dig, at du skulle være den første, der stopper med at svare, når du sms’er? Jamen, gør det samme med telefonopkald: Læg først på.

Når I mødes, så hold jeres møder korte og søde. Lad ham ikke være den, der foreslår at køre dig hjem.

Vigtigst af alt: Flyt ikke din tidsplan for at passe ham. Se ham og tal kun med ham, når du virkelig er ledig, i stedet for at gøre dig selv tilgængelig for ham.

Dette er en af de enkle måder at sætte ham i en konstant tilstand af at savne dig. Jeg ved godt, at det nok ikke er et råd til et sundt forhold, men det er den eneste måde at holde nogle mænd underholdt på.

12. Overrask ham

Hvis du spørger mænd, hvordan deres perfekte kæreste skal opføre sig, vil de alle fortælle dig, at de ønsker en kvinde, som de altid ved, hvor de står.

Sådan er det jo i teorien. I praksis er det en smule anderledes.

I stedet for at give ham tryghed skal du give denne mand spænding. Han kan aldrig være sikker på dig.

Du skal blive ved med at overraske ham. Men hey, jeg taler ikke om romantiske overraskelser og gestus her.

I stedet skal du sætte ham i en tilstand, hvor han aldrig ved, hvad han kan forvente af dig.

Hvad vil du gøre i morgen?

Vil du opføre dig som om han er dit livs kærlighed, eller vil du ignorere ham resten af dagen? Vil du sende ham en sød sms eller starte et langdistanceforhold med en tilfældig fyr, du har mødt på en online dating side?

Jeg overdriver selvfølgelig, men du forstår pointen. Du skal ikke være konsekvent og lege med hans sind!

13. Lad være med at være en “ja-pige”

Lad os få en ting på plads med det samme: Jeg er ikke her for at dømme. Hvis du har lyst til at gå i seng med din eks – fint med mig. Men jeg er nødt til at advare dig: Du var i et langvarigt forhold med denne fyr, og det sidste, du ønsker, er at gøre det til et forhold uden titel.

Men hvorfor skulle han sige “nej” til det? Det betyder trods alt, at du giver ham kæresteprivilegier, selvom han ikke længere er din kæreste.

Jeg ved, at denne mand tiltrækker dig utroligt meget. Desuden ser du fysisk intimitet som en måde at genopbygge din følelsesmæssige forbindelse med ham på igen. Jeg forstår det godt.

Men tro mig, det er ikke den rigtige måde at gøre det på. Hvordan kan han savne dig, hvis han har dig i nærheden hele tiden?

Hvordan kan han savne dig, hvis du kommer løbende, hver gang han ringer?

Så i stedet for at blive en “ja”-pige, så bliv en “måske”-pige. Du skal ikke afvise ham. Dril ham, men giv ham ikke det, han vil have endnu!

14. Lad dine ting ligge rundt omkring

Du har sikkert allerede efterladt nogle af dine ting i denne mands bil eller på hans sted, hvis I to tilbragte tid sammen. Nå, men lad være med at bede om at få dine ting tilbage endnu.

Tro mig – hver gang han ser på din ørering eller hårspænde, vil han tænke på dig. Bare rolig – han vil ikke smide noget af det væk. I stedet vil han sandsynligvis bruge det som en undskyldning for at række ud efter dig.

Men hvad nu hvis der ikke ligger nogen af dine ting rundt omkring i hans lejlighed? Nå, men næste gang du ser ham, så efterlad noget af dit der.

Det behøver selvfølgelig ikke at være hos ham – hans bil er mere end rigeligt.

15. Lad det “grønøjede” monster gøre dit beskidte arbejde

Lad mig afsløre en lille hemmelighed om jalousi: Den er primært forbundet med egoet. Derfor vil han ikke kunne holde ud at se dig med en anden fyr, selvom denne mand ikke længere har følelser for dig, selv om han ikke kan holde ud at se dig med en anden fyr. Mandlig logik, jeg ved det.

Nå, men i stedet for at blive irriteret over dette, så brug det til din fordel. Det er rigtigt – gør ham jaloux!

Sådan gør du

Du behøver ikke at fortælle ham, at du er i et rigtigt forhold, for det kan skræmme ham væk. Det ville være nok at give antydninger i ny og næ om, at du er tilbage i datingpoolen.

Du kan fortælle jeres fælles venner, at du har mødt en ny, du kan bede din mandlige BFF om at synes godt om og kommentere dine billeder (hvis du er sikker på, at din eks vil se denne interaktion), eller du kan poste mystiske Instagram- eller Snapchat-stories, der antyder, at der er nogen i dit liv.

Jeg kan garantere dig én ting: Det grønøjede monster vil få det bedste ud af din eks! Før du ved af det, vil han blive vild med dig.

Han vil endda begynde at konkurrere med denne imaginære fyr, og han vil gøre alt, hvad der står i hans magt, for at genvinde din opmærksomhed.

16. Få et liv

Okay, det lyder måske hårdt, men det er afgørende for dig at have dit eget liv, mens du gennemfører disse 16 psykologiske tricks, der vil få ham til at savne dig.

Selvfølgelig er selvomsorg din førsteprioritet her. Men jeg taler ikke kun om det.

Du forsøger altså at få ham til at savne dig – det er der ikke noget galt i. Men lad det ikke blive centrum for dit liv.

Gå ud, hæng ud med nye mennesker, og hvis du møder en, du kan lide, så gå på date med ham – uden at du lover noget. Hvem ved, måske glemmer du endda din eks undervejs.

Desuden, stol på mig: Han vil mærke, at du fokuserer på dig selv. Han vil føle, at du ikke sender ham den samme stemning og energi, og han vil savne din åndelige tilstedeværelse i hans liv!

Vil ingen kontakt få ham til at savne mig?

Ja, at gå uden kontakt får en mand til at blive vild med dig. Dette gælder især for fyre, der ikke ved, hvordan de skal værdsætte det, de har, mens de har det, indtil de mister det.

Du er nødt til at give denne mand en smagsprøve på livet uden dig. Tro mig, han vil ikke kunne lide det og vil komme krybende tilbage til dig på ingen tid!

Det vigtige her er, at du virkelig går igennem det. Hvis du beslutter dig for at anvende 90-dages reglen om ingen kontakt, skal du være stærk nok til virkelig at klare dig igennem disse 90 dage uden at række ud!

Hvordan får du nogen til at mærke dit fravær?

For at nogen virkelig kan føle dit fravær, skal du gøre din tilstedeværelse til en oplevelse værd. Det bedste, du kan gøre, er at overøse personen med kærlighed og opmærksomhed i et stykke tid og så pludselig forsvinde fra deres liv.

Det er den eneste måde, hvorpå de kan forstå, hvor værdifuld du har været hele tiden. Den eneste måde, hvorpå de kan indse, at de ikke har råd til at miste dig.

Hvordan får du en mand til at tænke på dig?

Ironisk nok er den bedste måde at få en mand til at tænke på dig på, at du holder op med at tænke på ham. Men det er vel noget, du ikke kan gøre – ellers ville du ikke spørge dig selv om dette.

I så fald kan du i det mindste lade som om, du ikke længere holder af ham. I det øjeblik han ser, at han er blevet irrelevant, vil han gøre sit bedste for at forsøge at finde ud af, hvorfor du har mistet interessen. Voila, så er du tilbage i hans hoved.

For at slutte af:

Nu hvor du har set alle de 16 psykologiske tricks, der vil få ham til at savne dig, så sørg for at bruge dem til noget godt! Jeg er sikker på, at fyren ikke vil være i stand til at få dig ud af hovedet, men selv hvis det ikke sker, så husk, at det er hans tab – ikke dit.

Desuden ville det ikke være verdens undergang. Selv hvis det ikke lykkes, vil du i det mindste vide, at du har gjort dit bedste.