Skip to Content

7 Skadelige Konsekvenser Af At Jagte En Fyr, Der Ikke Ønsker At Blive Fanget

7 Skadelige Konsekvenser Af At Jagte En Fyr, Der Ikke Ønsker At Blive Fanget

Har du nogensinde oplevet at løbe efter en mand, som tydeligvis ikke vil have dig? Efter en mand, som aldrig kan give dig det, du ønsker, og som aldrig vil elske dig nok?

Hvis du har gjort det, ved du godt, hvor smertefuld denne situation kan være. Det er ikke kun, at du ender med at få knust dit hjerte – dit ego er også ødelagt.

Men udover denne smerte medfører det at jagte en fyr, der ikke vil fanges, adskillige andre langvarige konsekvenser. Her er syv af dem.

1. Din følelse af selvværd forsvinder

Den første konsekvens af at jagte en fyr, der ikke vil være din, er, at du mister al følelse af din selvværd.

Du kan ikke lade være med at tage denne mands afvisning personligt, og efter et stykke tid overbeviser du dig selv om, at der er noget galt med dig.

Du undrer dig over, hvorfor den mand, du er forelsket i, ikke kan elske dig og ikke vil have dig. Hvad skal du ændre ved dig selv for at blive mere tiltrækkende og attraktiv for ham?

Du har trods alt gjort alt, hvad du kan, for at vinde ham for dig.

Du har gjort en maksimal indsats og givet ham dit bedste jeg, men alligevel har han ikke haft den anstændighed at vælge dig.

Så du kommer til den konklusion, at du ikke er nok for ham.

Du ved ikke, om det er dit udseende, din karakter eller noget andet, men bundlinjen er, at du mangler noget, og alle dine anstrengelser kan tilsyneladende ikke kompensere for det.

Derfor mister du dit selvværd, og du begynder at finde fejl i dit udseende og din personlighed og forsøger at finde årsagen til hans ligegyldighed.

Ikke nok med det – du går også så langt som til at sammenligne dig selv med alle de andre piger omkring ham. Hvad har de, som du ikke har?

2. Du føler dig drænet

Efter noget tid brugt på at løbe efter en mand, der aldrig ville have dig i første omgang, er det naturligt at føle sig træt og følelsesmæssigt udmattet.

Det er som om, at jagten og alle de tankespil, du har forsøgt at spille, har fået det bedste ud af dig.

De har taget din energi og suget livet ud af dig og efterladt dig fuldstændig drænet og tom.

Du føler, at du lige er kommet ud af en krig – og det er præcis, hvad dette var: en kamp, som du ikke havde den mindste chance for at vinde.

Naturligvis har denne oplevelse ændret dig. Den har gjort dig til et negativt og bittert menneske, som har mistet sin optimisme og livsvilje.

Det værste er, at al denne indsats var forgæves. Du har investeret så meget af dig selv bare for at ende med at få ingenting.

Faktisk lykkedes det dig at miste dig selv og det positive syn på verden, du havde i processen. Og det er bestemt ikke det, du har meldt dig til, og det var heller ikke det, du forventede.

3. Du har forholdsproblemer med en person, som du ikke er i et forhold med

Blandt andet er den mest skadelige konsekvens uden tvivl at have forholdsproblemer med en person, som du ikke er i et egentligt forhold til.

Faktisk er du i en slags udefineret situationsforhold, et næsten-forhold, eller hvad fanden du nu vil kalde det.

Uanset hvad er pointen, at du har skænderierne, jalousiudbruddene, angsten, når han ikke svarer på dine sms’er. Du har manglen på tillid, forståelse og kompromis.

Jeg vil ikke lyve for dig – nogle af disse ting sker også i rigtige forhold. Ikke hele tiden, men selv hvis de gør det, er det ikke verdens undergang, og et par vil arbejde på at overvinde dem.

Ethvert forhold har sine negative sider. Ikke desto mindre er det nogle gange værd at finde sig i dem på grund af alle de gode ting, som jeres romance bringer.

Når alt kommer til alt, har du en person, der elsker og respekterer dig, og en person, som du ved aldrig vil forlade dig.

Men når det kommer til dit situationsforhold, er tingene helt anderledes. Du har forholdsproblemer og alle de negative sider af et romanceforhold uden de positive.

Og det er bare noget lort!

4. Du bliver usikker

En anden farlig konsekvens af at jagte en fyr, der ikke vil fanges, er den usikkerhed, det medfører.

Uden at du overhovedet planlægger det, anvender du din overtænksomme sindstilstand på alle – ikke kun på din næsten-kæreste.

Det er helt normalt at have mistet din tillid til alle og ikke længere tro på nogens intentioner. Du er overbevist om, at alle er ude efter dig og ønsker at såre dig.

Desuden- du overtænker alle dine træk, i konstant frygt for at begå en fejl og gøre noget forkert.

Uden at du overhovedet er klar over det, er du blevet en people pleaser, og du er begyndt at gå på æggeskaller omkring alle, fordi du er bange for, at de også vil synes, at du ikke er nok og afvise dig på samme måde som denne fyr gjorde.

Selvfølgelig er der ikke noget galt med at tænke tingene igennem, før man handler på dem.

Der er dog en stor forskel på at være klog og forsigtig og på at analysere og dissekere hvert eneste skridt, du tager, før du gør det.

5. Du går glip af mange muligheder

Du er en person, der kun kan fokusere på én fyr ad gangen.

Du er ligeglad med, om han er din opmærksomhed værdig, eller om han giver dig positiv feedback – når du elsker en mand, har du kun øjne for ham.

Det er en fantastisk kvalitet, når du er i et forhold med en person, der også er hundrede procent loyal, trofast og hengiven.

På den anden side, når du er den eneste, der prøver at prøve og bekymre dig, kan dette træk resultere i nogle skadelige konsekvenser.

Ser du, mens du gik efter denne mand, der aldrig gav en skid for dig, gik du glip af en masse gode muligheder.

Der var adskillige søde fyre, der forsøgte at gøre et forsøg på dig, men du undlod at lægge mærke til det, fordi du var blind.

Selv om du faktisk ikke er optaget, er det præcis sådan, du opfører dig: som om du var i et seriøst forhold, når du burde sætte dig selv i spil.

Misforstå mig ikke, jeg råder dig ikke til bevidst at indgå i et rebound-forhold, jeg beder dig bare om i det mindste at tage en person i betragtning, som fortjener dig.

6. Du får forholdsangst

Efter de mange skuffelser, som denne mand har sat dig igennem, er det naturligt at ende med at få relationsangst.

Du går ud fra, at hver gang du giver det et forsøg med en ny, vil det altid være det samme: Du vil finde dig selv tiggende om kærlighed fra en mand, der bliver ved med at skubbe dig væk, mens han samtidig giver dig lige nok falsk håb til at holde dig i nærheden.

Så i stedet for at prøve noget nyt, bygger du mure omkring dit hjerte.

Selvfølgelig sker det ikke med det samme, og du er sikkert ikke klar over det på dette tidspunkt, men når du bliver forelsket i denne douchebag og tror, at du er klar til at give kærligheden et nyt skud, vil det ramme dig.

Det vil gå op for dig, at uanset hvor meget du prøver, er du ikke i stand til at slappe af og give hele dig selv.

Du vil blive overforsigtig og bange for romantiske forhold, fordi du ikke kan se en chance for, at noget af dem vil fungere.

Hvis dette er noget, du kan relatere til, skal du huske på, at ikke alle er som din næsten eks.

Selvom det er skræmmende at sænke din vagt, er der mænd derude, som er risikoen værd at løbe.

7. Du spilder tid

Når du først bliver forelsket i en mand, som ikke vil have dig tilbage, ser du det ikke som en stor ting.

Du tænker, at du vil forsøge at vinde ham over én eller to gange, før du opgiver ham og glemmer, at han nogensinde har eksisteret.

Men sådan fungerer tingene ikke. Før du ved af det, er du fanget i en tilsyneladende endeløs cirkel af hans afvisninger og indser, at intet er gået som planlagt.

Det værste er, at tiden går forbi dig på et splitsekund, uden at du er klar over det. Og dine følelser intensiveres i processen, i stedet for at forsvinde.

Du ender med at spilde år på en person, som aldrig fortjente et minut af din tid. År, som du kunne og burde have investeret i noget andet.

Hvor ofte har du ikke brugt tid på at tænke på ham, når du kunne have sovet fredeligt?

Hvor mange tårer, hvor meget energi og anstrengelser har du smidt væk, uden mulighed for nogensinde at få dem tilbage?

Og vigtigst af alt – hvor mange år har du tænkt dig at spilde på at vente på et mirakel, som aldrig vil komme?

Jeg vil vædde med, at selv du ikke kender svaret. Så hvorfor bliver du egentlig ved med at gøre dette mod dig selv?