Skip to Content

Hvad Får En Mand Til At Blive Forelsket Og Forpligte Sig (10 Træk, Som Mænd Er Meget Eftertragtede Efter)

Hvad Får En Mand Til At Blive Forelsket Og Forpligte Sig (10 Træk, Som Mænd Er Meget Eftertragtede Efter)

Der findes ingen magisk formel for et vellykket, fast forhold. Der er ikke nogen bestemt type kvinde, som mænd ønsker at have ved deres side.

Du behøver ikke at være af høj værdi eller besidde noget særligt for at få en mand til at blive forelsket og binde sig.

Når alt kommer til alt, er alle langvarige forhold meget forskellige fra hinanden.

Det er ikke alle kvinder og mænd, der tænker på samme måde, elsker de samme ting og fungerer på samme måde.

Det, jeg prøver at sige, er, at der ikke findes nogen præcis formel for, hvordan en mand kan blive forelsket og binde sig. Det afhænger alt sammen af den enkelte.

Det er sikkert sket for dig, at du har startet et forhold i den tro, at det var det, du havde fundet den rigtige mand, men i sidste ende blev du skuffet. Enten følte han eller du ikke det samme.

I var ikke på samme side, og noget, som du håbede skulle være for evigt, blev til en komplet fiasko.

Du kan ikke give manden skylden for dette, og du kan heller ikke give dig selv skylden. Det fungerede bare ikke, fordi I to ikke kunne få det til at fungere.

Måske prøvede den ene af jer ikke så meget, men pointen er, at det var lettere at give op end at forsøge at redde noget, der ikke var værd at redde.

Selv om der ikke findes noget endegyldigt svar på, hvordan man får kærlighed og engagement, er der råd om parforhold, som kan pege dig i den rigtige retning.

Måske har du ikke været opmærksom, men grunden til, at mange mænd bliver forelskede, ligger gemt i de særlige træk, som mange kvinder besidder.

Så det er kun logisk at antage, at nogle af disse træk repræsenterer noget, som mænd higer efter (ja, de fleste af dem).

Hvad får en mand til at blive forelsket og binde sig til en kvinde?

1. De har så mange forskellige kvaliteter

Forskellige betyder modsat. De er ikke kun én. De opfører sig ikke altid ens. De er parate til at handle alt efter situationen.

For eksempel har disse kvinder facaden af en sød pige, en venlig pige, der ikke ville gøre en flue fortræd, men under alt dette er der en antydning af en ond pige.

Disse kvinder er den perfekte blanding af begge dele. Mænd elsker disse kvaliteter hos en kvinde.

Det er f.eks. som at tale med en kvinde, der er ekstremt klog, men (desværre på grund af stereotyper) forventer du ikke, at hun er lækker eller fester som et dyr.

Så når en fyr møder en kvinde, der har disse modstridende kvaliteter, bliver de straks vilde med dem.

Mænd kan ikke lide kvinder, der kun ved, hvordan man gør én ting, og som kun lever efter én regel.

Hvis du er for lækker eller for sød, hvis du kun er én ting, viser det også, at du er usikker.

Den perfekte kvinde er en blanding af lidt af hvert, hvilket også viser, at hun er sikker på sig selv, og at hun kan være det, hun har lyst til at være.

2. De har moderlig varme

Du ved, at mænd er mest følsomme, når det kommer til deres mor. Og i sidste ende er det det, de leder efter hos en kvinde.

Misforstå mig ikke, de leder ikke efter en, der kan bade og give dem mad, men de leder efter en, der vil være blid og venlig.

Selvfølgelig er vild sex og skøre kys okay, men ikke hele tiden. Alle mænd ønsker dybt inde i deres indre at blive passet på og værdsat.

De ønsker at blive kærtegnet, de ønsker, at en kvinde ser dem i øjnene, når hun rører ved dem.

Mænd ønsker at føle den moderlige stemning hos en kvinde, fordi de vil føle sig trygge.

Og kvinder, der forstår at få dem til at føle sig beskyttede og varme, er dem, de kan lide mest.

Måske er de ikke engang klar over, hvad det er, de higer efter, men de er programmeret til at føle det på den måde.

3. De er følelsesmæssige

Deres følelser har en magt, som du ikke engang kan forestille dig. Hvis de ønsker det, kan de ved hjælp af deres følelser vende en mand væk fra dem eller få dem tættere på dem end nogensinde før. Det hele ligger i den måde, du udtrykker dig på.

Det vigtigste træk ved en kvinde, der er attraktiv for de fleste mænd, er, at hun ved, hvordan man kommunikerer følelsesmæssigt på et modent niveau.

Hun vil ikke opføre sig som en pige, hvis noget ikke går som hun vil, og hun vil ikke overreagere på en alvorlig situation.

Disse kvinder kvæler eller klamrer sig ikke til mænd. De balancerer deres følelser og skaber en perfekt middelvej.

4. De er sårbare

Mænd elsker kvinder, der er ærlige, når det kommer til deres følelser.

De kan ikke modstå, hvis de ser en kvinde, som ikke er bange for at åbne op og give en mand lov til at se, hvad der foregår inde i hendes hoved.

Selv hvis de er bange for at åbne sig, vil de gøre det, fordi det er den eneste måde at vise en mand, hvordan de føler, og hvad de tænker om dem.

I disse dage holder de fleste kvinder, de fleste mennesker, tingene for sig selv. De ønsker ikke at afsløre sig selv over for nogen, for så kan de lettere blive såret.

Så når kvinder lukker sig selv inde, går de for vidt og afviser utilsigtet en mand, der er interesseret i dem, hvilket er forståeligt nok.

Hvis en kvinde ikke viser sårbarhed, kan en mand ikke tage sig af hende. Og når han ikke har nogen at tage sig af, er der gode chancer for, at han forlader dig.

5. De ved, hvordan man giver en mand plads og frihed

Når du er i et fast forhold, betyder det ikke, at du har ret til at herske over din partner og træffe beslutninger for jer begge to.

Det ved disse kvinder godt, og de ved, at for at få en mand til at blive forelsket og binde sig, skal de give ham lidt plads. Mænd fungerer på den måde, i modsætning til kvinder.

Når en kvinde er såret, vil hun have behov for at tale det ud med nogen.

Hun vil hige efter følelsesmæssig støtte og forståelse, men når en mand er såret eller har en form for problem, lukker han sig inde. Han vil forsøge at finde en måde at håndtere det på egen hånd.

Derfor skal du give ham noget plads. Hvis han kommer irriteret hjem, og du kan se, at han har et problem, så lad ham ordne det.

Når han er færdig, vil han fortælle dig alt om det. Hvis du generer ham med millioner af spørgsmål som: Hvad sker der, hvorfor opfører du dig så underligt, vil du kun gøre ham endnu mere utilfreds, og du vil ikke få noget svar. Lad ham lukke sig selv inde i sin mandegrotte og klare sit lort alene.

6. De er uafhængige

Disse kvinder ved, hvordan de skal være alene. Lad os gøre en ting klart, mænd nyder at være nødvendige, jeg mener, hvem gør ikke det? Men den tranghed skal stoppe på et tidspunkt.

Du er nødt til at trække en grænse, hvor den tranghed bliver til besættelse.

Mænd falder for kvinder, der gør alting selv, men som ikke er bange for at bede om hjælp, når de har brug for det.

Disse kvinder vil inkludere en mand i deres liv, men de klamrer sig til deres eget.

Så før I har talt om engagement, skal du vise ham, at du kan klare dig helt selv, at du ikke har brug for en mand til at tage sig af dig.

Mænd finder dette ekstremt sexet. Det er lidt selvmodsigende, da de gerne vil have nogen at tage sig af, men hvis du bliver netop det, en person, der skal tages hånd om, vil de miste interessen for dig med det samme. Neediness er ikke et attraktivt træk, men uafhængighed er det.

7. De gør en mand glad

Dette virker ikke som et karaktertræk, men hvis du får nogen omkring dig til at føle sig glad og tilpas, betyder det, at du er en behagelig person, og det er et karaktertræk og et meget attraktivt et.

Disse kvinder ved, hvordan de skal skabe en situation, hvor deres mand vil indse, at han er glad omkring dem.

De vil fremkalde dybe følelser, som er skjult indeni dem, og hvis de går, vil manden komme til at savne den følelse. Når dette sker, er det bingo for engagement!

Du er nødt til at gøre ting, som I begge nyder, du er nødt til at have det sjovt med ham.

Det er de situationer, hvor han vil føle sig glad og sikker. Og hvis du forlader ham, er det disse situationer, der vil minde ham om, hvor tilfreds han var omkring dig. Kort sagt, han vil have lyst til at binde sig.

8. De ved, hvordan man værdsætter og sætter pris på en person

Mænd har brug for følelsen af at blive værdsat. De har brug for nogen ved deres side, der hjælper dem med at opnå det, de ønsker.

De har brug for en kvindes støtte, følelsesmæssig og enhver anden form for støtte. Kvinder, der viser dem disse ting, er keepers i deres øjne. Dette er tæt forbundet med en slags boosting af deres ego.

Hvis du ønsker at vinde hans hjerte én gang for alle, så komplimenter ham. Fortæl ham, at han er succesfuld, attraktiv, få ham til at føle sig vigtig for sig selv.

Han vil kun elske dig mere. Du vil efterlade et indtryk af, at du stoler på ham og hans dømmekraft, og at du er overbevist om, at han er i stand til at gøre store ting.

Men lad være med at overdrive med komplimenterne. De kan blive gamle, hvis du bliver ved med at sige det samme.

Hold det naturligt, og lad ham fra tid til anden vide, hvad du føler og tænker om ham.

9. De vil aldrig forsøge at ændre nogen

Han har brug for at vide, at du stoler på ham, og at du har det godt med den person, han er. Kvinder, der ved, hvordan man får en mand til at binde sig, gør netop det.

De giver dem lige præcis nok frihed til ikke at miste sig selv. De ved, at de ikke kan forsøge at ændre folk, og at alle de mænd, de møder, har en eller anden form for fejl.

Det er op til dig, om du vil være besat af den fejl og lade den ødelægge jeres forhold, eller om du vil lære at leve med den. Når alt kommer til alt, er ingen perfekt, og det er du heller ikke.

Du er nødt til at få ham til at tro, at du kan lide ham, som han er. Forsikre ham om, at han ikke behøver at ændre den, han er, for at opfylde dine forventninger.

Han vil sætte pris på, at du forstår ham, og at du er tilfreds med ham, som han er.

Det vil helt sikkert give ham lyst til at binde sig til dig, for helt ærligt, en kvinde som denne er virkelig svær at finde.

10. De ved, hvornår du skal lade dem træde ind

Som det allerede er blevet skrevet, har mænd brug for at føle sig nyttige, men de ønsker ikke at blive udnyttet.

Det er et stort plus, hvis du er uafhængig, men se på det fra et andet perspektiv.

Hvis du er for uafhængig, vil han få en følelse af, at du ikke har brug for ham, og det kan få ham til at trække sig væk i de tidlige faser. Du er nødt til at spille det her smart.

Disse kvinder ved præcis, hvor meget af deres uafhængighed de skal vise foran en mand.

De ved, hvornår det er det rigtige tidspunkt at lade dem træde til og gøre noget for dem.

De ved, hvordan de skal få dem til at føle, at der er brug for dem, men lige præcis i den rigtige mængde. Vær klog og prøv at gøre det samme.

Heldigvis er det træk, som nogen kan lære og tilpasse sig, så det er ikke umuligt at bruge dem til at få en mand til at blive forelsket i og binde sig til dig. Arbejd på dig selv, og du vil helt sikkert klare det.