Skip to Content

6 Faktiske Grunde Til Hvorfor Mænd Næsten Altid Kommer Tilbage

6 Faktiske Grunde Til Hvorfor Mænd Næsten Altid Kommer Tilbage

Alle kvinder har gennemgået det samme lort, mindst en gang i hendes liv. Du var sammen med en fyr, der var kemi, han ringede og skrev altid til dig, måske datede i endda i noget tid, og så forsvandt han fuldstændigt.

Han var væk, som var han væk fra jordens overflade.

At føle sig afvist kan brænde din selvtillid helt ned til grunden. Tanken om at der er en der går for at komme væk fra dig, får dig til at tænke: “Hvad gjorde jeg forkert?”

Somom følelsen af at være uønsket ikke var nok, så gik han også uden at give en forklaring, uden en afslutning.

Slået helt ned, og uden lyst til at tro på kærligheden igen, er du nød til at gennemgå stadierne for følelsesmæssig heling.

Du skal gennemgå det helvede det er at glemme at han eksisterer, så du kan give dig selv endnu en chance for at elske.

Du græder i din seng, du er vred på verden og på dig selv for at falde for den følelsesmæssige utilgængelige mand.

Du skal lære at smile igen, og tilgive dig selv for at begå sådan en fejl.

Det virker som hårdt arbejde, og det er det. Det er en proces alle skal igennem mindst en gang i livet. Du ville ønske du ikke skulle, men de fleste af os skal.

Uanset hvad, så lærer du at gå det igennem. Du lærer at hele og tilgive. Du lærer at lade fortid være fortid.

Når du endelig finder ro, så gæt hvem der kommer tilbage og banker på din dør?

Åh ja, det er ham. Nu hvor du endelig er afklaret med at i ikke er sammen længere, kommer han tilbage.

Han dukker op og opfører sig somom intet er hændt, somom i havde haft en pause fordi du havde nogle problemer du skulle have styr på.

Hvorfor gør fyre sådan? Hvorfor beslutter de sig for at komme tilbage netop som du endelig er kommet videre?

1. De er ensomme

ledsen man sitter vid bordet och skriver i telefonen

De skriver sikkert til dig først, med en undskyldning om at de bare vil høre hvordan du har det.

Men problemet er at de føler sig ensomme og nedtrykte, så de har brug for at vide at du stadig er interesseret, eller i det mindste at der er nogen der er interesseret i hvordan de har det.

Og den bedste måde at opnå det på, er at tage kontakt til dig igen.

Nogle kvinder tror på hvad de siger og deres pludselige ændring, og tror at sådanne mænd ønsker at de finder sammen igen, og føler sig beæret over at han tager kontakt først.

Men for det meste er det ikke derfor de kontaktede dig.

De har sikkert kun kontaktet dig fordi de er ensomme og har ikke brug for andet end en elendig besked tilbage fra dig. De ønsker at føle sig vigtige, og at de stadig kan.

2. De vil have omsorg

De gennemgår en svær tid og har brug for følelsesmæssig støtte. Du er den sidste de havde, og selvom i gik fra hinanden, havde i en form for et følelsesmæssigt bånd og forståelse for hinanden.

Det ønsker han at udnytte. Han vil kun have dig tilbage fordi han har brug for omsorg, en skulder at græde ud ved. Han hælder sikkert alle hans problemer ud over dig, og forsvinder igen, ligesom første gang.

Fald ikke for det, specielt ikke efter at du har været gennem helvede og tilbage igen for at komme over ham. Mænd som ham ændrer sig aldrig.

3. De har brug for at få bekræftet deres selvværd

en man pratar med en kvinna

At være single kan fremprovokere nogle voldsomme følelser. Du kan føle dig uønsket og grim, selvom virkeligheden er en hel anden, men du kan ikke ryste den elendige følelse af dig.

Det er en af grundende til at din eks vil have dig tilbage. Han har det sikkert ad pommeren til, han selvtillid er under 0 og han ønsker bekræftigelse.

Der findes ingen bedre måde at finde den, end hos dig og gå tilbage til noget han allerede kender.

Fald ikke i den fælde, fordi han handler af egoistiske årsager. Han vil ikke have dig tilbage for dig, men for ham selv, for at han selv får det bedre.

4. De glemmer hvorfor de gjorde det fordi til at begynde med

Der er en grund til at folk går fra hinanden. Han var ulykkelig, og måske fortalte han dig hvad problemet var, måske gjorde han ikke, men det er lige meget. Faktum er at jeres forhold ikke fungerede.

Men nu vil han pludselig have dig tilbage. Du ved hvad der normalt sker? Efter noget tid, får ensomheden og manglen på følelsesmæssig støtte dig til at tænke på jeres forhold, og hvor fantastisk det var

Tiden heler alle sår, det er rigtigt, men den idealiserer også fortiden. Det er det han gør. Han husker kun de gode ting i jeres forhold, og tænker sikkert over hvorfor i overhovedet gik fra hinanden.

Men her er kodeordet: Når i finder sammen igen, efter den indledende spænding forsvinder, kommer de gamle problemer tilbage og du kan pludselig huske hvorfor i gik fra hinanden.

Det medfører selvfølgelig endnu et brud, hvor i får endnu større problemer at håndtere.

5. De vil kun have sex

Den her er nem. Mænd som ham vil kun tilbage til dig fordi de vil have sex. Han er tørlagt og har brug for lidt sjov.

Logisk nok er du den første han kommer til fordi han tror du er nem fordi du sikkert stadig er følelsesmæssigt knyttet til ham. Synk ikke så lavt, fordi han vil bare udnytte dig og smide dig væk igen, lige som første gang.

6. De indså at de begik en fejl

en man pratar med en tjej medan de sitter i soffan

Det er den mindst sandsynlige grund, men vi prøver. Måske har han virkelig indset at han har begået en fejl og fortryder hans handlinger og vil virkelig gerne have dig tilbage.

Måske var han helt ødelagt fra det øjeblik hvor han brød med dig, men han vidste ikke hvordan han kunne få dig tilbage.

Hvis du ser at hans intentioner er ægte, og at han ikke er ødelagt, usikker eller bare ensom, så er han sikkert kommet til fornuft og vil gerne indrømme hvor stort et fjols han var ved at lade dig gå.

Men i sidste ende er du den der afgør om du skal give ham endnu en chance eller ej. Du skal være fuldstændig sikker på ham, hvis du tager ham tilbage.

Hvis du ikke er, så risikerer du at få dit hjerte ødelagt igen, og der venter dig flere tårer og mere tid til at hele.