Skip to Content

5 Tegn På, At Han Er Følelsesmæssigt Utilgængelig (Du Skal Ikke Engang Gider At Date Ham)

5 Tegn På, At Han Er Følelsesmæssigt Utilgængelig (Du Skal Ikke Engang Gider At Date Ham)

“Følelsesmæssigt utilgængelig” er ikke et kønsbestemt begreb. Både mænd og kvinder kan være følelsesmæssigt utilgængelige. Desværre følger flere og flere fyre denne seneste tendens til at være følelsesmæssigt utilgængelige.

Jeg ved ikke, om det er af frygt for at blive såret eller på grund af “jeg vil ikke være bundet til nogen”-holdningen. Disse fyre kan tilsyneladende ikke åbne sig for nogen, og de ønsker bestemt ikke et engagement af nogen art.

Så så snart de ser, at tingene er blevet seriøse mellem jer to, vil de begynde at trække sig væk fra forholdet med alle mulige forskellige undskyldninger.
For at forhindre dig selv i at date en følelsesmæssigt utilgængelig fyr, skal du læse videre og finde ud af nogle af de tegn, der vil fortælle dig, om han er utilgængelig eller ej.

1. Han kommer altid med undskyldninger

Han har altid en undskyldning for alting. Hvis du inviterer ham ud, vil han høfligt afvise dig. Du vil ikke engang vide, om han er uinteresseret, eller om han bare er genert og ubehagelig.
Det er det, der er hagen. Hans undskyldninger er tvetydige. Han kan endda sige, at timingen er forkert, og at det ikke er et godt tidspunkt for ham at date lige nu og sådan noget pis.
F**k it! Hvis han virkelig er vild med dig, ville han ikke tvivle på sin beslutning om at tilbringe tid med dig. Han ville flyve til dig, hvis han kunne – hvis han virkelig kunne lide dig.

2. Han laver aldrig faste planer

Vi har alle vores eget liv og kan ikke rigtig garantere, at vi vil være et sted på et bestemt tidspunkt, fordi der kan komme en masse ting i sidste øjeblik.
Men denne fyr aflyser dig altid i sidste øjeblik, og han kan aldrig sige med sikkerhed, at han vil mødes med dig.
Igen, han er meget tvetydig. Du ved ikke, hvor du står i forhold til ham. Hvis han opfører sig sådan nu, kan du være sikker på, at han vil fortsætte med at opføre sig sådan, hvis I to starter et forhold – vær smart og lad være!

3. I ser hinanden på hans betingelser

Han er til stede, når han har lyst til det. Det kan ske, at han pludselig dukker op hos dig, helt pludselig – helt følelsesladet-klar til at tale om sine følelser.
Men gæt hvad? Det viser dig, at han faktisk bekymrer sig om behov, men kun om sine egne behov. Han er der ikke for dig, når du har brug for at tale, og når du er ked af det.
Når du har brug for hjælp, kommer han med undskyldninger, men når der brænder en brand i hans baghave, så er han den første til at søge hjælp til at slukke den.

4. Han sender dig blandede signaler

Han kommer stærkt ud og forsvinder så igen. Det ene øjeblik er han helt vild med dig. Du er det bedste, der er sket for ham. Han lover dig alt, hvad du kan forestille dig. Og du – dumt nok – tror på ham.
Et andet øjeblik er han ikke til at se. Du kan ikke få fat i ham på hans mobil; han ringer ikke til dig. Du ved ikke engang, om han er i live eller ej. Han synes at være forsvundet fra jordens overflade.
Hvis hans følelser over for dig ikke er konsekvente, skal du blæse ham af og fortsætte din søgen efter en person, der rent faktisk fortjener dig.

5. Han ønsker ikke at mærke jeres forhold

mand ser på kvinden på afstand

Du har spurgt ham tusindvis af gange, på hvilket stadie I to befinder jer, men du har aldrig fået et fyldestgørende svar. Han undgår at fortælle dig, hvad han tænker og ønsker. Det lige der er et kæmpe rødt flag!
Lad ham ikke trække dig i langdrag, for hvis der er gået et vist tidsrum (lad os sige 4-6 måneder), og du stadig ikke ved, hvor I står, så tro mig, intet vil ændre sig.
Han ønsker ikke at mærke jeres forhold, fordi han vil have dig med så længe det passer ham.
Damer, spil ikke din tid med den slags fyre.
Nogle gange er det svært at modstå en tvetydig ‘bad boy’, men der kommer ikke noget godt ud af det.
Kom videre, for du fortjener bedre end det!