Skip to Content

5 Super Almindelige, Men Super Lækre Ting, Som Mænd Ønsker, At Du Skal Have På I Sengen

5 Super Almindelige, Men Super Lækre Ting, Som Mænd Ønsker, At Du Skal Have På I Sengen

Sexet lingeri, høje hæle, blonder… det er de klassiske ting, som mænd falder for. Men der findes også tøj, der er super behageligt og super sexet på samme tid.

Måske ser vi ikke på det på den måde. De fleste kvinder tror, at de kun kan være sexede, hvis de virkelig gør sig umage for at se sexede ud – med røde eller sorte blonder, fuld makeup eller nogle klichéer som at vise sig i en trenchcoat uden noget indenunder.

Men nogle gange er det nok bare at være sig selv og bære de mest enkle ting, man kan bære. Dette er nogle af de stykker, som mænd elsker på dig, og som får dem til at få lyst til dig:

Hans oversized t-shirt

At prøve for hårdt er ikke sexet. Det er slet ikke at prøve – det er for sexet. Hvis du bærer hans store t-shirt, viser du ham, at du føler dig godt tilpas i hans nærvær.

Det vil vise ham, at du ikke prøver. Tro det eller ej, men det er det, der vil tænde ham. Hold det simpelt.

Pyjamas af flannel

De er store, og de vil skjule din krop fuldstændigt, og det er det, der gør dem super hotte. Det er mystikken nedenunder, der er så forførende.

Jeg mener, at disse pyjamas er noget helt modsat af sexet. De svarer til “mormortøj”.

Når du har dem på, sender det et indtryk af, at du er ligeglad længere.

Du er holdt op med at prøve. Nogle gange er det det mest sexede, man kan gøre.

Briller og en rodet knold

Briller er lig med intelligens. Og på den positive side får mænd disse lærer-elev-fantasier, når de ser en pige med briller.

En rodet knold – hot, hot, hot! Det er rodet, det er sexet. Mænd får sikkert den idé, at du er rastløs og eventyrlysten. Men, du sender budskabet: “Jeg er ligeglad.

Jeg er lige stået op og har bundet mit hår op, og jeg er ligeglad.” Det er der, du er mest interessant for dem – når du er uinteresseret.

Leggings

Ok, denne her er måske endda indlysende. Det er et almindeligt stykke tøj, men alligevel er det super sexet.

Jeg mener, det overlader intet til din fantasi. Det hele er der. Du kan se alt – hver eneste kurve. ALT!

Booty shorts

Mænd finder dette ekstremt tiltrækkende. Du behøver ikke at vise din (store) røv for at være sexet.

Mænd elsker også disse booty shorts med søde prints eller en inskription på dem. Det ser ud som om, du er uskyldig, piget-mænd kan lide det.

Selv om du ser lækker ud, skader det ikke at lyde lækker også – tjek de hotteste ting at sige til en fyr for at få ham i stemning med det samme.