Skip to Content

5 Sætninger Fyre Bruger Til At Slå Op Med (Og Hvad De Betyder)

5 Sætninger Fyre Bruger Til At Slå Op Med (Og Hvad De Betyder)

At slå op er aldrig let, men desværre er det en del af livet. Og selv om den person der efterlades, normalt har mere smerte, betyder det ikke at det ikke er hårdt for den der slår op.

Men nogle gange, når en mand ønsker at forlade dig, vil han vælge at gøre det ved hjælp af en sætning han har hørt et eller andet sted, fordi han tror, at han vil undgå at såre dig.

Her er de 5 mest almindelige sætninger fyre bruger, når de slår op og hvad de hver især betyder.

1. „Det er ikke dig, det er mig“

En af de mest almindelige sætninger, mange mænd bruger, når de vil slå op med dig, er, “Det er ikke dig, det er mig.”

Når en fyr fortæller dig dette, handler han som om han tager alt ansvar for bruddet af forholdet.

Men faktisk, gør han dig ikke nogen tjeneste ved at slå op på denne måde. Denne mand ved simpelthen ikke, hvordan han kan slå op med dig når han ikke har en gyldig grund til at gøre det.

På denne måde lader han dig tænke på, hvad der virkelig er bag bruddet, fordi du ved, at dette ikke er den rigtige grund.

Det er muligt, at han ikke elsker dig mere, eller at han har fundet en anden, men han har tilsyneladende ikke modet til at fortælle det til dig, så han vælger den lette vej.

2. “Jeg er ikke klar til forpligtelser”

Der er sandsynligvis ingen pige, der ikke er blevet fortalt denne sætning i sit datingliv.

Denne sætning bliver normalt sagt af dem der ikke er seriøse og mænd, der ikke ønsker at være monogam.

Selvom det synes at være en ærlig ting at sige, fordi du ved, hvad du ikke kan forvente af denne fyr, er det faktisk alt andet end det. Hvis nogen ikke vil have noget seriøst, bør han være klar over det, før han starter et forhold.

Men denne fyr antog, at du aldrig ville have givet ham en chance, hvis han havde fortalt dig sine rigtige hensigter, så han forførte dig bare, indtil han så at du var faldet for ham.

Derudover, når en fyr fortæller dig dette, er det sandsynligt, at han ikke ønsker at afslutte tingene på en god måde.

Han vil stadig holde dig i sit liv, men uden nogen forpligtelser, og han håber, at dette er et arrangement, du siger ja til, fordi han ved, at du har stærke følelser for ham.

3. “Du fortjener bedre”

Når en fyr fortæller dig, at du fortjener bedre end ham, kan det betyde mange ting. Først og fremmest er det nok sandt.

Det er sandsynligt, at han ikke behandler dig som du skal behandles, og det er det sidste du fortjener.

Men samtidig fortæller han dig, at han ikke elsker dig nok, fordi han er klar over det faktum, at du fortjener bedre, men ikke er klar til at gøre bestræbelsen på at blive den mand, du fortjener.

Så han foretrækker at lade dig gå og til at gå væk fra dig i stedet for at ændre sig og det er mere end nok til at du kan tage den hentydning

4. “Jeg har bare brug for en pause”

Nogle gange vil en fyr ikke direkte slå op med dig. I stedet vil han fortælle dig, at han bare har brug for en pause fra jeres forhold.

Ved at gøre dette, efterlader denne mand bevidst alle sine muligheder åbne.

Selvom han måske er ærlig, og det er muligt, at han virkelig ønsker en pause, er det mere sandsynligt, at han blev træt af at være i et monogamistisk forhold og alt det, som denne type forhold bringer.

Derfor ønsker han at udforske andre muligheder, som også kan omfatte andre piger.

Men samtidig ønsker han at holde dig som sin backup plan, hvis han ikke kan lide hvad der er derude.

På den måde fortsætter han med at leve sit liv, mens du bliver hængende og venter på ham til at træffe en endelig beslutning.

5. “Jeg har ikke tid nok til et forhold”

En af de første ting, du skal huske på, når det kommer til et forhold er, at hvor der er en vilje, er der også en vej.

Derfor, hvis en fyr, der slår op med dig, fortæller dig, at han gør det, fordi han har for travlt til et forhold, stoler på mig – han bruger det som en undskyldning.

Hvis du virkelig holder af nogen, vil du altid finde tid, uanset hvor travlt du har.

Alt andet er bullshit. Denne fyrs følelser for dig er selvfølgelig ikke så stærke som du ønsker de skal være, og det er den rigtige grund til, at han nægter at skabe plads til dig i hans liv.