Skip to Content

5 Advarselstegn På, At Du Er Sammen Med En Giftig Mand

5 Advarselstegn På, At Du Er Sammen Med En Giftig Mand

Når du er forelsket, er det meget svært at finde ud af, at den person, du er sammen med, er giftig. Du kan finde ud af disse ting med tiden, men ikke i begyndelsen af forholdet.

For at hjælpe jer med at finde ud af i tide, hvilken slags person I har med at gøre, vil jeg vise nogle tegn, som alle giftige fyre har.

Så lad os begynde:

1. Han er altid offeret.

Uanset hvad der sker i dit liv, er han altid offeret, og du er skyldig i alting. Han er en person, der altid maler sig selv som et offer i livet. Dette er et stort rødt flag for, at din mand ikke er det, som han fremstiller sig selv som værende. Han lod bare som om han var en flink fyr, men i virkeligheden var han altid en idiot i forklædning.

Med en mand som denne vil du aldrig være i stand til virkelig at være lykkelig, fordi han ikke vil lade dig være det. Hans behov og hans lykke er vigtigere end dine, og det ser ud som om du dater et barn og ikke en voksen.

Prøv at tale med ham og indgå nogle kompromiser. Hvis han ikke engang vil lytte til dig, så gå bare. Der er ingen grund til at spilde dine nerver på en forkælet mand som ham.

2. Han er kontrollerende.

Dette er et stort rødt flag! Folk, der forsøger at kontrollere deres betydningsfulde andre i forhold, kan faktisk aldrig gøre dem lykkelige. Han får dig til at føle dig så dårligt tilpas, og du har ikke ret til at gøre noget uden ham.

Tænk bare på alt det kontrollerende, som han lægger foran dig: Han skal vide, hvornår du kommer hjem, og hvem du har været i byen med.

Han vil vide, om der var nogen fyre i dit selskab, og om de lagde an på dig. En mand som denne er totalt usikker og har lavt selvværd.

Han vil aldrig blive din drømmemand på grund af de tonsvis af usikkerhed, han har, og han vil aldrig lade dig være lykkelig med ham.

Det er ikke sådan, du skal have det i et forhold. Det bør du fortælle ham, og hvis han stadig insisterer på sin egen måde, er der ingen grund til at blive i et sygt og dårligt forhold.

Gå væk, mens du stadig kan – det er den bedste løsning, du nogensinde kan finde på.

3. De synes aldrig at give dig et klart svar.

Hvis du opdager, at din partner altid undgår diskussioner eller emner, der faktisk betyder noget i jeres forhold, skjuler han enten noget eller er ude af stand til at føre denne type samtale.

Hvis du ser, at din mand ikke kan svare på det simpleste spørgsmål som f.eks: “Hvordan var din dag?”, betyder det, at han har nogle problemer.

Måske vil han ikke have, at du skal vide, hvad han har lavet den dag, eller der er en mulighed for, at han er dig utro, så han vil ikke have, at du skal vide, hvor han har været. Han ved, at du kan tjekke, om han har været hos nogle venner, eller om han har drukket en kop kaffe på en café i nærheden.

Et andet dårligt tegn er, at du får et spørgsmål i stedet for et svar. Pludselig har de så mange ting at spørge dig om, lige når du søger nogle svar.

Et almindeligt ordsprog er: “Angreb er det bedste forsvar!” Prøv at finde ud af, hvad din mand egentlig vil have af dig. I det mindste kan du stadig slippe væk i tide – du er ikke gift!

4. Han lytter ikke rigtig til dig.

Kommunikation er en nøgle til et vellykket forhold. Hvis nogen konstant taler langt mere, end de lytter, så er det et advarselstegn på, at de kan være selvcentrerede.

Hvis du føler, at du ikke kan tale åbent med din partner, betyder det, at der er nogle ting, som I to har brug for at tale om. Kommunikation er vigtigt i ethvert forhold, især i et kærlighedsforhold. Hvis du ikke kan tale med din mand, er der intet du kan gøre med ham længere.

Du er nødt til at fortælle din partner, at du ligesom ham også har dine behov, og at du har brug for, at han lytter til dig. Ellers vil den slags forhold ikke holde.

Nogen kan narre os én gang, men hvis de forsøger at gøre det igen, skal du bare drikke dit glas vin ud og gå. Denne giftige mand er ikke dine nerver værd.

5. Han er sarkastisk.

At være sarkastisk er nogle gange fint, men at gøre det hele tiden, selv over for folk, du kan lide, er et nej! At være i et forhold med en mand, der er sarkastisk, vil få dig til at føle dig dårligt tilpas.

Måske vil han ikke være sarkastisk over for dig i starten, men du vil se ham gøre det over for folk omkring dig. Sørg for at være opmærksom på, hvordan han behandler folk, som du møder hver dag – som en tjener i din yndlingscafé eller en nabo, der bor ved siden af.

Hvis han behandler dem dårligt og uden respekt, er der en mulighed for, at han vil gøre det samme mod dig.

Hvorfor skulle du blive og tolerere hans lort? Fortæl ham bare, at den måde, han opfører sig på, ikke er normal, at det vil den aldrig blive, og at hvis han virkelig ønsker at have en partner for livet, bliver han nødt til at ændre sig.

Du får kun ét liv, og du bør aldrig blive i selskab med folk, der får dig til at føle dig dårligt tilpas. Husk på, at du altid har et valg! Lad dig ikke ødelægge dit liv med en giftig mand som denne.