Skip to Content

Hvorfor Tager Det Fyre 8 Uger At Savne Dig? (8 Grunde)

Hvorfor Tager Det Fyre 8 Uger At Savne Dig? (8 Grunde)

Du har levet dit singleliv lykkeligt i et stykke tid nu, mens du har nydt cocktails og nydt solen på ferien. Din eks er ikke længere i nærheden af dig nu, da du tror, at forholdet er slut.

Lige pludselig får du en uventet sms fra din eks. Han siger, at han savner dig og ønsker at finde sammen med dig igen. Du spørger dig selv: Hvorfor tager det fyre 8 uger at savne dig?

Du har været igennem alle sorgfaser efter dit brud. Du har grædt, været deprimeret og handlet, og nu er du her og glemmer ham lykkeligt.

Det virker næsten uretfærdigt, at du er ovre ham, mens han stadig hænger fast i løkken. Faktisk er det ham, der savner dig nu, ikke omvendt. Derfor er jeg her for at hjælpe dig med at besvare alle dine spørgsmål vedrørende reglen om kontaktforbud.

Jeg vil fortælle dig alle årsagerne bag den såkaldte 8-ugers regel, der får mænd til at savne dig, sammen med nogle spørgsmål, du måske har efter at have læst.

Hvorfor tager det fyre 8 uger at savne dig?

De fleste forholdseksperter og fora siger, at det generelt tager mindst 8 uger for fyre at begynde at savne dig efter et brud. Dette er uanset om fyren er dumperen eller dumpee.

Det skyldes, at fyre har svært ved at savne dig, hvis de får mindre tid til at bearbejde deres sorg.

Med andre ord har de også et par faser, de går igennem efter et brud, som skal behandles, og de omfatter:

– FØRSTE VÆKKE: En mands sind nyder sit singleliv og sit mentale helbred, efter at et forhold er slut. Dette fortsætter i de første par uger, mens de giver deres ekskæreste den tavse behandling.

– MOOD SWING FASE: Den anden fase, de går igennem, er ikke så positiv længere, og det er, når en fyr går igennem humørsvingninger. Han ved ikke, hvad han skal tro om dig.

– DU ER BORT: Omkring den 5. uge efter jeres brud, indser han, at han ikke bare kan ringe for at finde sammen med dig. Dette er tiden med hjertesorger for ham.

– MISS YOU FASE: Kort efter følger den fase, hvor mænd savner deres betydelige andre, ofte kendt som 8-ugers reglen eller 60-dages reglen. Selv om der er undtagelser fra reglen, viser situationer fra det virkelige liv, at mænd begynder at savne dig efter 8 uger. Alle mænd er naturligvis forskellige.

Efter vi har set på baggrunden for mænds psykologi, er det tid til at besvare vores spørgsmål: Hvorfor tager det mænd 8 uger at savne dig?

Den første og mest almindelige årsag til, at det tager de fleste fyre 8 uger at savne dig, kan være, at de stadig oplever andre faser af sorg efter at have afsluttet forholdet, fordi de er kommet over dig eller af andre personlige årsager.

Når de 8 uger er gået, skal fyren beslutte, om han kommer tilbage til dig og bliver forelsket i dig igen eller om han vil droppe dig og lede efter et nyt forhold. Vi vil nu forklare, hvad nogle af de mest almindelige årsager er.

8 forklaringer på 8-ugers reglen

Her er nogle af grundene til, at din ekskæreste ikke har henvendt sig til dig, og at du stadig undrer dig over: “Hvorfor tager det fyre 8 uger at savne dig?”

1. Nyder singlelivet

De er optaget af afslapningsperioden i deres eget liv efter deres brud i første omgang. Din eks vil gerne nyde livet og leve den ungkarlslivsstil, som han nød så meget.

2. Han ved ikke, hvad han skal sige

Din mand savner dig, men han er for genert til at sige det. Sidst det skete, var da han ville invitere dig ud, men ikke kunne samle mod til det. Han prøvede at kontakte en fælles ven for at høre, hvordan du har det, men fik ingen sms tilbage.

3. Stemningssvingningstid

Din fyr savner dig, men ved ikke, hvordan han skal føle det, og han er stadig ikke klar til at række ud efter dig. Selvfølgelig vil han højst sandsynligt søge hen til dig for at få nogle krammere, når murene først er brudt ned. Det er blot et spørgsmål om tid, før han rækker ud efter dig.

4. Han har indset, at han har mistet dig

Dette er slutningen på dit forhold til ham, og han er sikker på, at du mente, at han ikke skulle række ud efter dig mere.

Nu bruger han al sin tid med sin bedste ven og sine kære og leder efter en måde at nå ud til dig på. Det betyder, at han er klar til at fortælle dig, at han savner dig.

5. Han er kommet over dig

Lad os se det i øjnene. Der er en stor mulighed for, at din fyr slet ikke vil række ud efter dig. Han kan allerede være i et nyt forhold, tage selfies og gøre alle de små ting, der gjorde ham glad med dig.

Selvfølgelig anbefaler jeg ikke, at du selv hopper ud i et, men du er nødt til at se det faktum i øjnene, at din ekskæreste kan være ovre dig.

6. Han giver dig den tavse behandling

Der er en mulighed for, at din ekskæreste bruger kontaktforbuddet over for dig eller giver dig den tavse behandling.

Vil han komme tilbage? Højst sandsynligt ja, især fordi han venter på at se dit næste skridt. Han spiller bare disse spil for at få hævn over dig.

7. Følelser

Faktisk afhænger det af mængden af følelser, hvor tidligt fyre savner dig, og hvor meget de er i kontakt med dem. En mere følelsesladet mand vil helt sikkert savne dig tidligere end en, der ikke er så følelsesladet.

8. Behandler stadig

Hvis I har haft et rodet brud, kan det være, at din eks stadig er ved at bearbejde det hele efter 8 uger. Derfor kan svaret på spørgsmålet: “Hvorfor tager det fyre 8 uger at savne dig?” være, at de tager sig tid til at bearbejde bruddet.

Hvor længe efter ingen kontakt vil han savne mig?

Når man bruger reglen om ingen kontakt, tager det de fleste mennesker 4 til 8 uger før de begynder at savne og ønske deres eks tilbage. Du skal forstå, at de kortere tidsrammer er den tid, som kvinder har brug for for at begynde at savne nogen.

Mænd tager generelt 8 uger om at begynde at savne deres ekskæreste. Nogle gange kan det tage mænd op til 16 uger at begynde at savne dig. Igen, det afhænger alt sammen af personen.

Jeg behøver ikke minde dig om, at reglen om ingen kontakt er det bedste råd efter et forhold. Den forbyder al kontakt med din eks via sms’er, sociale medier og andre kommunikationsformer i 30 til 90 dage. Reglens mål er at få din eks tilbage eller helt at glemme dem.

Jeg vil konkludere, at hvor lang tid det tager nogen at savne dig, afhænger af deres personlighed. Nogle mennesker vil savne dig med det samme, mens andre vil tage længere tid om at savne dig.

Hvis du har mistanke om, at han ikke savner dig, kan det være, at din ekskæreste har så travlt med arbejde eller andre ting, at han slet ikke har haft tid til at tænke på dig.

Er fyrene nogensinde klar over, hvad de har mistet?

Ja, når en mand ser, at du er kommet videre med dit liv, vil han højst sandsynligt indse, hvad han har mistet. Faktisk vil han sandsynligvis indse, at du var en person, som han kunne have tilbragt sit liv med. Men det er for sent for det nu.

Fyren kan se din udvikling over de sociale medier, høre det fra fælles venner eller se det selv. Det vigtigste er, at de ser en voksen, der er vokset forbi dem.

De tidsrammer, der er nødvendige for, at en fyr kan indse, hvad de har mistet, afhænger både af deres mentale og følelsesmæssige modenhed og af dig. Hvis du ikke kan holde op med at virke desperat, når du forsøger at få din eks tilbage, er sandsynligheden for, at han vil række ud efter dig, minimal.

Hvis du ønsker at fremskynde denne proces, skal du bruge reglen om ingen kontakt. Målet er at få din eks tilbage uden at virke som om, at du er uinteresseret i ham/hende. Men i virkeligheden spiller du bare med dem ved ikke at tage kontakt.

Din eks vil tro, at du er ovre ham og revurdere, hvordan de opførte sig under forholdet. De vil højst sandsynligt finde ud af, at de behandlede dig dårligt og endelig indse, hvad de har mistet.

Afslutningsvis

Efter at have læst denne artikel kan vi konkludere, at mænd accepterer sorg efter at have afsluttet et forhold anderledes end kvinder. Kvinder føler med andre ord adskillelse meget tidligere end mænd gør.

Jeg håber, at min artikel hjalp dig med at finde svaret på spørgsmålet: “Hvorfor tager det fyre 8 uger at savne dig?” Jeg håber, at jeg har kastet lidt lys over både sorgprocessen efter et brud og begrundelsen bag 8-ugers reglen.

Nu er det op til dig at beslutte, om din mand er en ny chance værd, eller om du er helt færdig med ham. Husk, at der altid er en grund bag ethvert brud.