Skip to Content

35 Mænd Afslører Deres Største Mode-Advarsler På Piger

35 Mænd Afslører Deres Største Mode-Advarsler På Piger

Selv om du måske ikke ved det, er mænd opmærksomme på, hvad du har på.

Derfor har vi bedt 35 mænd om at afsløre, hvad de mest afviser hos piger, og her er, hvad de fortalte os.

For meget makeup

Meget kan siges om dig på baggrund af din makeup.

De fleste fyre vil fortælle dig, at de ikke bryder sig om for meget makeup, men sandheden er, at de gerne vil se en kvinde, der kun LÆGGER sig som de synes, at en naturlig kvinde skal se ud.

Så det betyder ikke, at de ikke kan lide makeup – de kan bare ikke lide det, når det er for tydeligt.

Åbenlys falsk solbrændthed

Det samme gælder for falsk solbrændthed, som er for tydelig. De fleste mænd fortalte os, at de foretrækker at se en pige, der slet ikke er solbrændt, frem for en pige med en orange, falsk solbrændthed.

 For korte shorts

Du tror måske, at alle mænd ville blive tændt af en pige med for korte shorts, men sandheden er faktisk en anden.

De siger, at det er et stort turn-off, hvis de ser dig iført shorts, som ikke engang dækker din røv, selv om det er bevist, at mænd falder for kvinder med store numser.

For meget parfume

Ingen kan lide at være i nærheden af en person med en ubehagelig kropslugt, men fyre kan heller ikke lide, når du overdriver med stærk parfume, fordi det bare kan være kontraproduktivt.

Falske øjenvipper

Store, falske øjenvipper er endnu et turn-off for nogle fyre. De siger simpelthen, at de er skræmmende og unaturlige.

For mange accessories

Der er ikke noget galt med at accessorisere dit tøj, men mænd siger, at det tænder dem af, hvis du har for mange smykker på dig selv på samme tid.

Andet ansigt

De fleste mænd kan ikke lide, når piger laver et andeansigt. De kan ikke lide det på selfies eller i virkeligheden.

Ukomfortable sko

Ja, næsten alle kvinder kan lide at gå med høje hæle og sko, der ser pæne ud. Men hvis du ved, at du vil få problemer med at gå, når du har et bestemt par sko på, er det bedre at undgå dem.

Tatoverede øjenbryn

Mænd kan åbenbart ikke se pointen i at vokse dine øjenbryn og derefter få dem tatoveret igen. Og tilsyneladende ser det ud til, at de lægger mærke til tatoverede øjenbryn.

For meget plastikkirurgi

Der er ikke noget galt med at bruge plastikkirurgi, hvis du kan ændre noget, du ikke kan lide ved dig selv.

Men hvis du vil være mere attraktiv for fyre, skal du ikke bruge det for meget, for ifølge dem vil de tænke på dig som usikker og overfladisk.

Falske fingernegle, der er for lange

Jeg ved, at de fleste af os piger, kan lide at eksperimentere med forskellige stilarter af fingernegle, men fyre foretrækker det, når du holder det simpelt.

De kan simpelthen ikke lide falske fingernegle, der er for lange og har skinnende mønstre.

Fede læbestiftfarver

Dine læber er et af dine vigtigste feminine træk. Derfor bør du undgå at bruge f.eks. sorte eller blå læbestiftfarver, for det tænder selvfølgelig mænd af.

For mange piercinger

For mange piercinger, især hvis de er i dit ansigt, slår de fleste fyre fra ved første øjekast.

De opfatter dig simpelthen som oprørsk og derfor umoden, selvom de nok ikke har ret.

‘Unaturlige’ hårfarver

De fleste af os farver vores hår, og jeg er ikke engang sikker på, at fyre lægger mærke til det.

Men de vil helt sikkert lægge mærke til, hvis du farver det grønt eller en anden ‘unaturlig’ hårfarve. Og ikke kun det – de vil også blive afvist af det.

Klæbrig lipgloss

Når en fyr, der kan lide dig, kigger på dine læber, er hans første ønske at kysse dig. Men det vil ikke ske, hvis du bærer lipgloss, der ser for skinnende eller for klistret ud.

Make-up i fitnesscentret eller ved poolen

En af de største afvisende faktorer for de fleste fyre er en pige, der har make-up på i fitnesscentret eller ved poolen. Der er intet værre end makeup, der er dækket af sved.

Dyreprint

Fyre bryder sig ikke om at se for meget dyreprint på en pige, de kan lide. De forbinder det ganske enkelt med tarveligt tøj.

For meget kavalergang

Det svarer til at bære for kort tøj.

I modsætning til hvad mange tror, kan mænd ikke lide, når du viser dem alle dine attributter med det samme. I stedet driver det dem til vanvid, når du er utilsigtet sexet.

Store tatoveringer

En anden mode, som fyre ikke kan lide, er en for stor tatovering, der dækker halvdelen af din krop eller endda dit ansigt.

Tandproblemer

Ingen forventer, at du har perfekte tænder, men tandhygiejne er altid et must. Dårlig ånde eller manglende tænder er et stort turn-off for de fleste mænd.

For kort hår

Når de først ser os, kigger mænd ubevidst efter vores feminine træk. Og langt, skinnende hår er et af dem. Derfor bliver nogle mænd afvist af en pige med for kort hår.

Overstylet hår

Ligesom med makeup foretrækker mænd også, når det kommer til hår, at det er så naturligt som muligt.

Det betyder, at overstylet hår sjældent er et turn-on for mænd, især hvis du prøver at gøre det selv, og det ikke ender med at se ud, som du oprindeligt havde planlagt.

Viser for meget hud

Jeg siger ikke, at du skal dække din krop til, men faktum er, at de fleste mænd faktisk bliver afviste, når du viser for meget hud med det samme.

De foretrækker tydeligvis at drømme om din krop, før de ser det hele.

Tøj, der ikke passer

Alle kropstyper er smukke, og det er der ingen tvivl om. Men det, der også er smukt, er at bære tøj, der passer til din kropstype. Undgå tøj, der tydeligvis er for lille eller for stort til dig.

Falsk mærkevaretøj

Har du ikke råd til et bestemt mærke? Det er helt i orden. Find noget lignende til en meget overkommelig pris. Bare lad være med at bære falsk mærkevaretøj, for tro mig – selv fyre kan se forskel.

Store, mørke solbriller indendørs

Du kan godt lide store, mørke solbriller, fordi de beskytter dig mod UV-stråler og samtidig dækker halvdelen af dit ansigt.

OK, men lad være med at bære dem indendørs, for det er uhøfligt og giver indtryk af en urørlig diva, og det er ikke noget, de fleste fyre finder attraktivt.

Tøj, der ikke smigrer din figur

Jeg siger ikke, at du ikke må gå med en bestemt type tøj, fordi du tilhører en bestemt kropstype.

Men det, som de fleste fyre tænder på, er, når du bærer tøj, der ikke smigrer din figur. Sørg i stedet for at fremhæve dine bedste træk.

Skulderpuder

Skulderpuder går ind og ud af mode, men de er altid utiltrækkende for mænd.

Man siger, at kvinder ligner bodybuildere, når de bærer skulderpuder, og det er klart, at de fleste fyre ikke tænder på bodybuildere.

Uhensigtsmæssigt tøj til en lejlighed

Skal du ud og drikke en kop kaffe om eftermiddagen? Så skal du ikke have latterligt høje hæle eller en stram klubkjole på. Bare sørg altid for at klæde dig på til lejligheden, så behøver du ikke at bekymre dig.

Capribukser

Mænd kan naturligvis ikke lide capribukser. De siger, at denne type bukser peger på den “grimmeste del af et kvindeben”.

Sandaler

Hvis du har sandaler på, skal du bare sørge for, at dine fødder og tæer er klar til sæsonen.

Klip dine tånegle, skrub af med død hud, og giv dine fødder næring, for så vil mænd helt sikkert ikke blive afskrækket af, at du har sandaler på.

Baggy tøj

De fleste mænd bryder sig ikke om baggy tøj. Det er én ting, hvis du har hans skjorte på derhjemme, men det er noget helt andet, hvis du konstant har din oversized pyjamas og sweatshirts på overalt.

Tøj, der er for stramt

På samme måde som mænd bliver afvist af baggy tøj, bliver de også afvist af tøj, der er for stramt. Det ser simpelthen ubehageligt ud, og det er ikke så attraktivt, som du måske tror.

Ugg-støvler

Når du spørger de fleste mænd, hvad det er, de ikke kan lide ved Ugg Boots , vil de fleste af dem ikke kende den egentlige årsag, og de vil ikke have en logisk forklaring.

Men næsten alle er enige om, at disse støvler ganske enkelt slår dem ud.

Ekstrem mode

De fleste fyre kan lide, når du holder det afslappet. De siger, at de normalt bliver afvist af ekstrem mode og ting, der er næsten umulige at have på.