Skip to Content

25 Tegn På, At Din Eks Venter På, At Du Kommer Tilbage

25 Tegn På, At Din Eks Venter På, At Du Kommer Tilbage

Opbrud kan være en lettelse eller en af de værste ting, der nogensinde er sket for dig. Afhængigt af hvordan dit forhold var, og hvordan det endte, lyder det måske ikke som en så dårlig idé at komme tilbage til din eks.

Hvis du har mindet om de dele af dit forhold, der fungerede, og du spekulerer på, hvorfor det var igen, at I slog op i første omgang, må det være det, du håber på, at opdage tegn på, at din eks venter på dig.

På den anden side, hvis du er kommet videre og ønsker, at din eks skal forblive fast i venne-zonen, er det nok ikke gode nyheder at vide, at din eks ønsker dig tilbage.

Uanset hvad er her alle de tegn, du har brug for for at finde ud af, hvordan din ekskæreste eller ekskæreste føler for dig.

Hvad er tegnene på, at din eks venter på dig?

Når et forhold slutter, ender det altid med hjertesorg. Selv om du er glad for at være ude af det, har du stadig investeret dine følelser og tid i det, I havde, så det er kun naturligt at sørge over bruddet.

Når der er gået noget tid, er du i en af to situationer: Enten er du færdig med din eks og glad for, at det hele er slut, eller også savner du vedkommende og vil gerne finde sammen med ham eller hende igen. Så hvordan kan du vide, om du stadig har en chance for at komme tilbage på din eks’ gode side?

Tegnene på, at din eks venter på dig, er ret indlysende, hvis du ved, hvordan du skal være opmærksom. Her er de hints, du skal bruge for at være sikker.

1. Din eks holder kontakten

Et af de største tegn på, at din eks vil have dig tilbage, er, hvis de holder kontakten efter jeres brud. Selv om de ikke vil indrømme det lige nu, eller de har brug for tid til at tænke, hvis din eks er ligeglad med reglen om ingen kontakt, forsøger de ikke at komme over dig.

Hvis din eks ikke kan lade være med at ringe eller sende dig en sms, og de altid har noget at fortælle dig, er det klart, at de stadig betragter dig som en del af deres liv og gerne vil have dig med i det. Det er et tydeligt tegn på, at de ikke ser jeres brud som endegyldigt.

2. Din eks følger dig på de sociale medier

Når din eks følger dig på de sociale medier, vil de enten holde sig ajour med dit liv, fordi de stadig holder af dig, eller fordi de vil sikre sig, at du ikke er kommet videre endnu. At forsøge at få din opmærksomhed på de sociale medier er en måde at etablere kontakt på, som ellers kan være umulig, hvis du f.eks. har blokeret deres telefon.

Din eks ville have fjernet dig fra følgeskab, hvis de ikke ville have noget med dig at gøre. Medmindre de er en meget smålig person, der tjekker, hvad du – deres eks – laver for at sikre sig, at du ikke “vinder bruddet”, er det et tegn på, at de ikke er klar til at give slip på dig.

3. Din eks er altid tilgængelig, når du har brug for noget

Et tydeligt tegn på, at din eks stadig har følelser for dig, er, hvis de er tilgængelige, når du beder om noget. Når du rækker ud, fordi du har brug for hjælp eller en tjeneste, eller hvis du er vant til at have dem i nærheden i visse situationer, og de altid siger ja, vil de gerne være en del af dit liv.

Hvis I har været sammen i lang tid, har I lært at stole på hinanden. Alligevel ville de ikke svare, når du havde brug for dem, selv om det virker som om det bare er en vane fra fortiden, hvis de ikke ønskede at vise dig, at du stadig kan støtte dig til dem, hvis de ikke ville svare, når du havde brug for dem.

4. Din eks leder efter dig, når de har brug for noget

Det omvendte fra punktet ovenfor er endnu et godt tegn: Hvis det er dig, din eks rækker ud efter dig, når de har brug for noget, viser det dig, at de tænker på dig som en person, der har en plads i deres liv.

Selv hvis du blev distanceret umiddelbart efter, at I slog op, kan det være et tegn på, at din eks er ved at blive interesseret igen og ønsker at komme tæt på. At være åben om at have brug for dig er en måde, hvorpå din eks lader dig vide, hvor vigtig du er for ham/hende.

5. Din eks taler om dig og har kun gode ting at sige

Når dine fælles venner eller din eks’ venner ikke kan lade være med at nævne de gode ting, som din eks bliver ved med at sige om dig, er jeres brud ikke endeligt.

Nogle brud er venskabelige, og nogle ender i bitterhed, men de ender altid med et ændret perspektiv på den person, der engang var vigtig for dig.

I et forhold ser du på din partner gennem kærlighedens linse; efter at have slået op ser du ham eller hende gennem linsen af fiasko, hjertesorg eller ligegyldighed.

Hvis din eks stadig ser dig, som om I var i et forhold, og aldrig bliver desillusioneret, er det klart, at han/hun stadig vil have dig. Selv den flinkeste person har ikke lyst til at rose en eks over for andre, hvis de ikke længere ønsker dem i nærheden.

6. Din eks indrømmer, at de savner dig

Hvordan ved du, at din eks stadig vil have dig? De vil finde en måde at fortælle dig det på. Selv hvis de stadig ikke er klar til at prøve igen, vil din eks ikke kunne skjule det, når han/hun savner dig.

De sender dig måske en romantisk sms og lader så som om, at der ikke er sket noget. De siger det måske ikke direkte til dig, men de vil nævne det til andre mennesker. De vil måske gerne have, at du skal vide det, men de har ikke mod til at fortælle dig det, så de sørger for, at du finder ud af det på en eller anden måde.

Hvis din eks savner dig og vil have dig tilbage, vil du høre om det på en eller anden måde.

7. Din eks dater ikke nogen

De har måske været igennem et rebound-forhold eller har slet ikke datet nogen, siden I slog op, men uanset hvad, når din eks beslutter sig for, at de vil være sammen med dig igen, vil de miste interessen for nye forhold.

Hvis de slår op med en person, de var sammen med, mens de viser flere tegn fra denne liste, er det et særligt godt tegn på, at de vil have dig tilbage og har planer om at gøre noget ved det.

8. Din eks forsøger at gøre dig jaloux

I har altså slået op og besluttet at være bare venner, men din eks tager det for langt.

De praler med andre folks interesse og sørger for, at du ved, at de kunne have en anden. Måske dater de en anden, men de tager altid denne person med et sted, hvor du eller dine venner dukker op.

Denne adfærd betyder som regel, at din eks tester dig, eller at de prøver at gøre dig jaloux. De ville holde tingene privat, hvis de var ligeglade med din reaktion.

9. Din eks er interesseret i dit kærlighedsliv

Nogle gange forsøger folk efter et dårligt brud at dulme deres smerte ved at sørge for, at de har det bedre end deres eks. Hvis din eks på den anden side er interesseret i alle detaljerne i dit kærlighedsliv, kan det være mere end konkurrence.

Hvis de ikke kan lade være med at blive ved med at spørge om, hvem du dater, siden hvornår, hvor tæt I er på hinanden, og hvad der ellers falder dem ind, venter de på, at du slår op. Hvis din nye partner bliver din eks’ mest forhadte person, er det et klart tegn på, at din eks vil have dig tilbage.

10. Din eks støder “tilfældigt” ind i dig

Du føler, at du ser din eks lige så ofte, som da I var sammen, fordi de bliver ved med at dukke op, uanset hvor du er. Det er selvfølgelig ikke tilfældigt – din eks dukker op, hvor du er, fordi han eller hun gerne vil se dig.

Din eks ved, hvor du kan lide at spise, og hvor du kan lide at hænge ud. De kender dine rutiner, og de ved, hvornår de kan forvente dig et sted. Hvis de ville undgå dig, som alle, der har været sammen med deres eks, ville de vide præcis, hvilke steder de skal holde sig væk fra.

11. Din eks holder kontakten med dine venner

Hvis jeres fælles venner ikke har valgt side, efter I har slået op, og din eks er i kontakt med dem, forsøger de ikke at kappe forbindelsen med dig.

Når du er færdig med din eks, er det sidste du ønsker at være venner med de samme mennesker som dem – det eneste du ønsker er, at de skal være så langt væk fra dig som muligt. At hænge ud med fælles venner uden at forsøge at overbevise dem om at vælge din side giver kun mening for en person, der er interesseret i at beholde sin eks i sit liv.

12. Din eks bliver ved med at spørge om dig

Et af tegnene på, at din eks har det elendigt uden dig, er, når de ikke kan lade være med at spørge alle, der har kontakt med dig, om hvad du har lavet, hvordan du har det, og selvfølgelig om du dater nogen.

At være åbenlyst interesseret i dig er et godt tegn på, at din eks ønsker dig tilbage, fordi det betyder, at de ikke skjuler, at de stadig holder af dig.

13. Din eks har aldrig returneret dine ting

Din eks har måske ikke returneret dine ting, enten fordi de har smidt dem ud, eller fordi de håber, at du vil bruge dem igen. Du ville vide det, hvis din eks var fjendtlig og ønskede at slippe af med dig, så at beholde dine ting, hvis du skulle vende tilbage, er et godt tegn på, at de ønsker en ny chance.

14. Din eks finder på undskyldninger for at se dig

Et af de mest åbenlyse tegn på, at din eks venter på, at du kommer tilbage, er, hvis de konstant laver undskyldninger for at mødes, komme forbi eller hænge ud med dig. De er måske ikke klar til at indrømme det endnu, men hvis din eks ønsker dig i deres liv, vil de forsøge at gøre dig til en del af det på alle måder, de ved hvordan.

Hvis du ønsker at få din eks tilbage, og du har bemærket mange af disse tegn i deres adfærd, skal du ikke være bange for at tage et skridt, for de ønsker det samme.

15. Din eks flirter med dig

Eks’er flirter nogle gange af vane, eller fordi der stadig er følelser mellem dem. Hvis din eks stadig er vild med dig og gerne vil have dig tilbage, vil de flirte for at give dig et tegn på interesse.

Flirt mellem eks’er, der stadig er interesserede i hinanden, er ikke meget anderledes end flirt mellem folk, der aldrig har været sammen, men som føler en stærk tiltrækning til hinanden. Hvis du også er interesseret i dem, skal du acceptere deres flirt og have det sjovt.

16. Din eks skriver sms’er til dig i beruset tilstand

Et af de klassiske tegn på, at din eks ikke er kommet over dig, er, hvis de ringer beruset til dig eller sender dig impulsive sms’er, når de har fået for meget at drikke. Det sker, når din eks tænker meget på dig, men ikke har modet til at kontakte dig, når han/hun er ædru.

Efterhånden som deres hæmninger forsvinder, drink efter drink, bliver de mere og mere vovede og beslutter sig for at fortælle det, som det er. Fulde sms’er afspejler måske ikke deres sande følelser, men en overdrivelse af dem.

Alligevel er bare det faktum, at de føler behov for at kontakte dig, når de drikker, et tegn på, at der stadig foregår noget mellem jer.

17. Din eks svarer straks, når du kontakter dem

Sms’er i dating og forhold siger meget om, hvordan du har det. At lade nogen vente for at virke cool eller tælle antallet af sms’er, som I hver især sender, er nogle af de spil, som folk gerne spiller for at kontrollere magten i forholdet.

Hvis du sender en sms til din eks, og de svarer med det samme, er de ligeglade med at holde sig cool. De vil have dig til at vide, at de er opmærksomme på dig, og at de ikke ønsker at lade dig vente. Det er et godt tegn på, at din eks vil have dig tilbage.

18. Din eks taler om gode gamle tider

Der er stadig noget mellem dig og din eks, hvis I kan lide at mindes glade minder sammen, såsom jeres første date, den første tur I tog sammen, eller dengang I gjorde noget, som kun var sjovt for jer to.

Hvorfor skulle I tilbringe tid sammen, hvis der ikke var noget mellem jer? Hvis du stadig føler dig forbundet med din eks, skal du være opmærksom på, at du ikke kun hænger fast i fortiden, men at du kan forestille dig en fremtid med ham eller hende.

Medmindre han/hun har vist dig, at han/hun arbejder på at ændre sig, må du heller ikke glemme de dårlige ting, der skete, da I var sammen. Du vil gerne være sikker på, at jeres forhold bliver anderledes denne gang, før du giver dem dit hjerte igen.

19. Din eks taler om, hvad der kunne have været

Bare det faktum, at du har samtaler med din eks, siger en masse om jeres forhold. Eks’er, der er færdige med hinanden, tager kun kontakt, hvis de er nødt til det. Hvis I har dybe samtaler, er der stadig et bånd mellem jer.

Hvis jeres brud skete på grund af omstændighederne, føler de måske, at de var nødt til at gå væk fra en person, de elsker, så det er ikke underligt, at de har det sådan her.

At tale om, hvordan jeres forhold kunne have udviklet sig, hvis I var blevet sammen, viser, at din eks ikke forsøger at glemme jeres forhold. I stedet undrer de sig over, hvad der ville være sket, hvis I var blevet sammen, fordi de tror på, at I havde noget særligt.

20. Din eks virker oprigtigt beklagende

Din eks vil have dig tilbage, hvis de ikke er bange for at vise dig, at de fortryder, at de har mistet dig.

At undskylde for deres opførsel og forsøge at gøre det godt igen, at tale om, hvad de sætter pris på ved dig, og at gøre alt for at gøre det godt igen er nogle af tegnene på, at din eks fortryder tingene.

De vil måske gerne reparere forholdet mellem jer, så I kan forblive venner, men det er meget mere sandsynligt, at de ønsker, at du skal tage dem tilbage.

21. Din eks arbejder på at forbedre sig selv

Hvis din eks er seriøs omkring jeres forhold og ønsker at rette op på tingene, vil du, når de beslutter sig for at forfølge dig igen, bemærke, at de er blevet en bedre person, end de plejede at være.

Det er et godt tegn på, at de mener det, og at de gør en indsats for at gøre det bedre denne gang. Det er af stor betydning at arbejde på din egen mentale sundhed, dine præstationer og dine relationskompetencer, når du ønsker at være i et sundt forhold, og det gør din eks også.

På den anden side kan det også være et tegn på, at de har besluttet sig for at komme videre, og i så fald skal du komme over dem for altid. Du vil vide det med sikkerhed, hvis du observerer deres adfærd for andre tegn og beslutter, om de venter på, at du kommer tilbage, eller om de forsøger at komme tilbage i spillet.

22. Din eks tager ansvar

At tage ansvar for deres del i dine tidligere forholdsproblemer og forpligte sig til at ændre sig er et tegn på personlig vækst, men det viser også, at de ønsker, at du skal tage dem tilbage.

Hvis de har gjort noget, der har såret dig, og som førte til jeres brud, ved de, at du ikke vil tage dem tilbage, medmindre de retter deres fejl. Selv hvis jeres forhold sluttede, fordi tingene simpelthen holdt op med at fungere, vil en eks, der vil have dig, vide, hvor de gik galt.

At tage ansvar og gøre sit bedste for ikke at gentage de samme fejl er et klart tegn på interesse.

23. Din eks arbejder på sine problemer

Hvad skal der til for at indgå i et forhold med en person for anden gang? Overbevisningen om, at tingene vil blive bedre denne gang. Den eneste måde, hvorpå din eks kan få dig til at tro på dette, er, hvis de vælger at tage fat på deres problemer og vise dig, at de er interesserede i at prøve igen.

Dette er især vigtigt, hvis det var deres problemer, der var årsag til jeres brud. Hvis din eks gør alt, hvad han/hun kan for at rette op på det, der ikke fungerede fra hans/hendes side, f.eks. ved at tale med en terapeut eller en relationscoach, lader han/hun dig vide, at han/hun ønsker dig tilbage.

Beslutsomhed om at gøre det bedre er et godt tegn på, at de er villige til at ændre sig for din skyld.

24. Din eks gør en indsats for at holde sig tæt

Når din eks virkelig elsker dig, selv efter alt det, der er sket, vil de gøre alt, hvad de kan, for at være tæt på dig, selv om I ikke kan være i et forhold sammen. En person, der virkelig elsker dig, vil være tilfreds med at være din ven, hvis det er den eneste måde at være sammen med dig på.

Perioden efter bruddet er svær: I tænker begge på jeres fejl, og hvad I kunne have gjort anderledes. Hvis de stadig holder kontakten, finder en måde at se dig på og viser dig, at de tænker på dig, er det et sikkert tegn på, at din eks har brug for dig i sit liv.

25. Din eks er åben om at ville have dig tilbage

Hvis din eks fortæller dig i utvetydige vendinger, at de stadig vil have dig tilbage, har du en beslutning at tage.

Forhold slutter på grund af problemer mellem de involverede personer eller på grund af eksterne årsager, som du ikke har nogen kontrol over. Årsagen til, at I slog op, spiller en stor rolle for, om du skal tage din eks tilbage eller ej.

Måske slog du op, men ønskede det ikke: Problemer som manglende evne til at opretholde et langdistanceforhold eller familieproblemer kan føre til afslutningen af et seriøst forhold, der ellers ville være vellykket.

I dette tilfælde, hvis disse grunde ikke længere eksisterer, og I stadig har følelser for hinanden, kan det gøre jer lykkelige at finde sammen igen.

Måske gik I fra hinanden, fordi I ikke var dygtige til forhold, fordi I ikke kommunikerede godt, eller på grund af andre almindelige grunde til, at folk går fra hinanden. Hvis I begge er vokset over det sted, hvor I var dengang, og tror, at I kan komme videre, så prøv igen, og det kan måske lykkes for jer.

Men hvis I slog op på grund af noget dårligt, som den ene af jer har gjort mod den anden, skal du tænke dig godt om, før du accepterer dem igen. Der er masser af grunde til aldrig at tage en eks, der har droppet dig, tilbage, så skynd dig ikke, uanset hvor lokkende og overbevisende din eks synes at være.

Dit hjerte er på spil, så vær meget forsigtig.

Indpakning

Hvis dit datingliv altid drejer sig om den samme person, er det måske på tide at kaste håndklædet i ringen og indrømme, at det er din eks, der er den eneste ene.

Det er ikke sundt at have et on-and-off forhold, men hvis du ser tegn på, at din eks venter på dig og gør en indsats for at arbejde på jeres forhold, skal du spørge dig selv, om du skal stoppe med at kæmpe imod det.

På den anden side, hvis kun den ene af jer stadig er interesseret, er det bedst at opgive det, ellers ender du kun med at blive såret endnu mere.