Skip to Content

20 Små Ting, Han Vil Have Dig Til At Gøre I Et Forhold

20 Små Ting, Han Vil Have Dig Til At Gøre I Et Forhold

Vi ved alle, at kærlighed forandrer sig, vokser og udvikler sig over tid. Hvis du ikke dedikerer dig til dette område af dit liv, vil det blive til en rutine, og sådan skal det ikke være.

Fra tid til anden er det godt at minde din partner om, at du elsker ham, og at overraske ham med de små tegn, der gør en stor forskel.

Han vil ikke bede dig om at gøre disse ting, men han vil sætte pris på dem, hvis du gør det, og han vil blive mere forelsket i dig hver dag.

Disse ting ønsker mænd i al hemmelighed at høre og opleve fra dig.

1. Kys din kæreste godnat i sengen. Han vil ikke indrømme det, men for ham er det noget meget intimt og vigtigt.

2. Overrask ham med et måltid, som han elsker, især hvis det er en almindelig dag, og du laver middag til ham. Det vil han aldrig glemme.

3. Vær venlig over for hans venner. Vi vil også gerne have, at han er venner med vores piger, og han vil også gerne have, at du kan lide hans venner.

4. Fortæl ham, at han er en god kæreste. Efter dette kompliment vil han være endnu bedre.

5. Han vil have, at du får ham til at grine, for når du får ham til at smile, vil han blive endnu mere forelsket i dig.

6. Tak ham for de små ting, han har gjort for dig. Alt for ofte tager vi disse små ting for givet, men det skal vi ikke, for vi kan virkelig se personen gennem disse små ting.

7. Hjælp ham nogle gange med hans arbejde, eller spørg ham i det mindste, om han har brug for hjælp. Det vil give ham en følelse af, at du gerne vil være en del af andre aspekter af hans liv, og det vil han sætte pris på.

8. Fortæl ham, at han er flot. Vi vil alle gerne høre komplimenter fra tid til anden.

9. Sæt dig på hans skød. Han vil føle, at han er din Superman og vil finde det meget sexet.

10. Spørg ham, hvad han har lavet i dag. Hvis du aldrig stiller ham dette spørgsmål, vil han tro, at du ikke er interesseret nok.

11. Se ham i øjnene, når han fortæller dig, hvad han har lavet i dag. Øjenkontakt bringer mere intimitet ind i jeres forhold, og det vil give ham en følelse af, at han og hans liv er vigtige for dig.

12. Smil ofte til ham på en måde, der fortæller ham, hvor forelsket du er i ham.

13. Hvisk noget sexet i hans øre midt under en middag med dine venner. Hvis du gør det, vil han forgude dig. Mænd finder det meget sexet og tiltrækkende.

14. Lav en playliste med sange, du ved, han vil elske. Det vil vise ham, at du ved, hvad hans yndlingsmusik er, og det er også en lille ting, der vil minde ham om dig, hver gang han sidder i bilen og lytter til musikken.

15. Fortæl ham, at han gør dig glad. Folk siger det ikke så tit, og det er en fejl. Når nogen får dig til at smile hele dagen, hvorfor skulle du så ikke fortælle det til personen? Din lykke vil blive endnu større.

16. Kram ham ikke for meget foran hans venner. Det betyder ikke, at han ikke er forelsket i dig, hvis han ikke vil kæle med dig foran sine venner. Han er bare en fyr, der føler sig underlig, hvis du kalder ham søde navne og krammer ham hele tiden. Respekter det, og du vil være den bedste for ham.

17. Overrask ham med en skuldermassage, når han mindst venter det. Han vil nok ikke bede dig om at give ham en massage, men hvis du gør det selv, vil han blive vild med dig.

18. Send ham dit billede midt på arbejdsdagen. At se dig i noget sexet tøj i løbet af dagen vil få ham til at tænke på dig hele tiden. Den slags små ting vil holde jeres forhold i live hele tiden, og han vil ikke se andre kvinder end dig.

19. Fortæl ham den historie, der mindede dig om ham i løbet af dagen. Hvis du fortæller ham denne historie sidst på dagen, vil det få ham til at føle sig speciel og ønsket. Lad være med at skjule dine følelser.

20. Hvis han er tavs, betyder det ikke, at der er noget galt. Han har bare brug for at være stille, så lad ham være sådan. Hvis han har en dårlig dag og ikke vil tale om det, så lad være med at presse ham. Hvis du lader ham være i fred, vil han fortælle dig om sine problemer, når han er klar til det.