Skip to Content

16 Effektive Måder, Til At Få Ham Til At Bekymre Sig Om, At Han Måske Mister Dig

16 Effektive Måder, Til At Få Ham Til At Bekymre Sig Om, At Han Måske Mister Dig

Et forhold kan nogle gange være svært at håndtere, især hvis du er sammen med en person, der ikke er klar til at ændre for din skyld.

Mange kvinder bliver taget for givet af deres langsigtede partnere, bare fordi de er for venlige over for dem.

Mænd tror, at en god hustru altid vil være god, men de tager helt fejl. Selv de bedste hustruer vil eksplodere på et tidspunkt, og beslutte sig for at give op for alt hvad de har kæmpet for.

Men før det vil de sandsynligvis forsøge at hævne sig på disse forfærdelige ægtemænd eller kærester, der har taget dem for givet så længe.

Nu lurer du måske på, om der er nogen måde at få din mand til at bekymre sig om, at han måske mister dig, ikke?

Nå men, det er der absolut. Hvis du vil vide om hvordan du får ham til at bekymre sig om, at han måske mister dig, kan du følge nogle af disse tips.

Disse kan hjælpe dig så det lykkes med din plan og vise din mand, hvad han vil miste, hvis han fortsætter med at opføre sig som han gør.

1. Få ham til at bekymre sig om, at han måske mister dig ved at være utilgængelig

Hvis du vil vise din mand indirekte, at han vil miste dig, hvis han fortsætter med at opføre sig dårligt, kan du være som utilgængelig for ham.

Vær ikke der, når han har brug for dig og leve dit liv, som du altid har drømt om.

Fortæl ham ikke så meget om dit liv og dine venner og lad ham gætte hvad du har lavet i din fritid.

Hvis du fortsætter med at opføre dig sådan i en længere periode, vil han indse, at noget er forkert, og han vil forsøge at gøre dig glad.

På denne måde vil du få ham til at tænke mere på dig, og han vil helt sikkert forsøge at gøre dit liv bedre.

2. Tal om dine fremtidige planer, hvor han ikke er medtaget

Hvis du fortæller din mand, at du vil lave noget spændende med dine venner i weekenden, vil han undre sig over hvad du skal lave med dem.

Krydre historien lidt ved at fortælle ham, at der vil både være piger og drenge fra dit kontor, og at I planlægger at grille i nærheden af en flod.

Det vil få ham til at undre sig over, hvorfor han ikke er inviteret, og han vil hele tiden tænke på, om nogen af disse fyre vil prøve at score dig.

Han ved, at sådanne fester har tendens til at involvere en masse alkohol, så han vil bekymre sig om du vil være ham utro.

Dette vil være hans opvågning, og det vil vise ham at du har dit eget liv og dine egne venner, og at din lykke ikke afhænger af ham.

3. Svar ikke straks på hans beskeder

Mænd bliver trætte af klodsede og trængende piger med meget kort varsel. Så hvis du ønsker at få ham til at bekymre sig om at han måske mister dig, skal du ikke svare når han ringer eller sender beskeder med det samme.

Lad ham vente lidt, for han vil respektere dig mere, når du har gjort det.

Han vil se, at du ikke er tilgængelig hver gang han tænker på dig, og at han skal gøre en ekstra indsats, hvis han vil beholde dig i sit liv.

Hvis du fortsætter med at gøre dette, vil du se, at jeres forhold forbedres. Og husk, så snart du ændrer din holdning, vil tingene i dit liv også ændre sig til det bedre.

4. Overrask ham med nye sex stillinger

Her er aftalen: Hvis du vil vide hvordan man du får ham til at bekymre sig om, at han måske mister dig, så prøv at lave ændringer i soveværelset.

Hvis du gør det, vil han tænke: “Hvor har hun lært alt dette?” og samtidig vil han blive overrasket over, hvor godt du er.

Og på et øjeblik vil du få ham til at tænke på noget, han ikke vil afsløre.

Hvis du spørger ham, hvorfor han er så fjern, vil han nægte det og ændre temaet.

Men i virkeligheden vil han spekulere på, om du lærte disse nye stillinger med en anden mand, og den følelse vil æde ham op indefra.

Tillykke, for du har netop fået ham til at tænke på dig og sin egen adfærd på det seneste.

Og så snart han indser, at han har begået en fejl og har forsømt dig, vil han forsøge at ændre sin adfærd og gøre dig til en glad og tilfreds kvinde.

5. Forkæl dig selv

For at få ham til at bekymre sig om at miste dig, skal du gøre noget godt for dig selv. Hvis du har taget på i vægt, begynde at træne, så du føler dig bedre.

Du vil få ham til at spekulere på, hvorfor du pludselig vil se godt ud igen når du er færdig med at træne og når du ligner en engel fra Victorias Secret, vil det resultere i, at han aldrig nogensinde vil tage sine øjne fra dig.

Han vil få en dårlig samvittighed, fordi han har taget dig for givet, og han vil forsøge at blive en bedre mand for din skyld.

Sørg for at du gør noget sådan, når du bemærker, at jeres forhold ikke er som før.

Hvis du venter for længe med at vise ham at han skal ændre sig og at han vil miste dig hvis han ikke gør det, kan det være for sent.

6. Flirt foran ham

Hvis du vil have din mand at bekymre sig om at miste dig, kan du gøre nogle sjove ting for at vise ham, at du også har andre muligheder.

Når en smuk fyr kommer forbi dig, skal du se ham dybt ind i øjnene og tjekke ham ud, men sørg for at din mand ser det.

Det vil få ham til at føle sig jaloux, og han vil se på denne anden mand som en trussel.

Endnu bedre, hvis en tilfældig mand kommer til dig og tilbyder at give dig en drink.

Dette får din mand til at eksplodere, men det er en lektion, han skal lære, og han vil indse, at han ikke har behandlet dig som du fortjener.

Det vil være nok at gøre det mod ham en gang, fordi han så ikke længere vil tro at han ejer dig.

Han vil indse, at en anden mand vil behandle dig bedre, og at han skal gøre en ekstra indsats, hvis han vil beholde dig i sit liv.

7. Stop med at være klodset

Hvis du opfører dig klodset og trængende, vil din mand overhovedet ikke savne dig. Han vil tage dig for givet, og han vil tro, at du altid vil være der for ham.

Så hvis du vil have at han skal bekymre sig for at miste dig, skal du ikke være trængende og ikke forsøge at få hans opmærksomhed hele tiden.

Vis ham, at du kan have det sjovt uden ham, og at du ikke behøver ham for at være komplet.

Hvis du gør det, vil din mand se, at du ikke længere er den kvinde, du plejede at være, og at der er en mulighed for at du forlader ham, hvis han ikke behandler dig godt.

Ved at gøre dette, får du hvad du vil, og din mand vil se dig stærkere end han troede du var.

8. Prøv at være mere fjern

Hvem siger at kærlighed ikke kan gøre en lille smule ondt? Hvis noget hjælper dig med at nå dit mål, skal du gå efter det.

Hvis du bemærker, at din mand opfører sig fræk, eller at han ikke er interesseret i dig mere, så prøv nogle tricks, der vil få ham til at ændre sig.

At være fjern vil altid hjælpe, fordi han vil spekulerer på, hvad andet ud over ham, der optager dit sind. Hvis han spørger dig om alt, er det godt med dig, bare sig at alt er godt og hold dig til hvad du gør.

Det vil vise ham, at du ikke er interesseret i ham som før, og at han skal arbejde hårdt for at få din kærlighed tilbage.

9. Vær ikke så venlig over for ham hele tiden

Hvis du lærer din mand, at alt er fint, så længe du er der, vil han begynde at tage dig for givet. Så uanset hvad du gør, skal du ikke være venlige over for ham, ved at lade ham få hvad han vil hele tiden.

Du har også ret til at nyde dit liv og gøre ting, der gør dig glad. Du skal ikke sætte ham først, fordi han ikke er det værd. Hvis han var, ville han ikke have gjort det mod dig.

Du skal vide, at mænd vil bruge dig, hvis du lader dem og jo venligere du er imod dem, jo værre vil de være imod dig.

Så vær en kælling til en forandring og giv ham begrænsninger.

Etter du har gjort det, vil han se at du er seriøs. Det vil få ham til at ændre sig, og han vil gøre, hvad han kan for at få dig til at føle dig godt tilpas.

10. Ha dine egne venner

Gå ud med venner, som bare er dine. Du må ikke dele alt sammen med ham, fordi du allerede deler meget.

Hvis du går ud med dine egne venner, mens han er hjemme, vil han begynde at tænke på, om du er komfortabel med dem, hvilket vil få ham til at bekymre sig om at miste dig, og han vil ændre både, hvordan han tænker og hvordan han opfører sig.

Hvad er bundlinjen her? Du skal gøre sådanne ting, ikke for at skade din mand, men for at vise ham at du kan overleve uden ham.

Det vil gavne jeres forhold, og det vil lære dig, at meget skal ofres for at gode ting kan2 ske.

11. Vær selvstendig

Hvis du viser di mand at du er en stærk og selvstændig kvinde, vil han se anderledes på dig.

Men hvis du er klodset og trængende hele tiden, vil han helt sikkert tage dig for givet.

Det vil kun give ham et signal om, at du altid vil være der, uanset hvad han gør. Så hvad du gør, gør det ikke. Prøv i stedet at fremstå som en selvstændig kvinde så godt du kan.

Alle mænd kan lide en stærk, hård kvinde og ikke en kvinde, der har brug for godkendelse for alt, hvad hun gør.

Vis ham, at du ikke behøver en mand for at være hel, og at du selv kan håndtere ting.

Denne holdning vil få ham til at se to gange på den kvinde, han har ved sin side, og han vil gerne beholde dig for evigt.

12. Vær forførende

Hvis du vil have din mand skal bekymre sig om at miste dig, skal du gøre alle mulige og næsten umulige tricks for at vise ham, at du er værdig, og at mænd står i kø bare for at være sammen med dig.

Hvis du tager noget smukt og sexet tøj på, vil han nok være bange for at du har en anden mand i dit liv, og at du klæder sådan på grund af ham.

Det vil få ham til at se på dig som en person og på alt hvad du har at tilbyde forholdet.

Forhåbentlig vil han indse, at han har forsømt dig hele tiden, og det er på tide at stoppe det og give dig den kærlighed du fortjener.

Du vil se en ændring i hans opførsel, så snart du starter dette spil, og det vil helt sikkert få ham at ville have dig mere.

Nogle gange skal du være lidt slem, for at få det du vil have, ikke?

13. Vær dig selv

Lad ham ikke behandle dig på en måde, du ikke fortjener, og uanset hvad der sker, vær dig selv. Gør ting du vil og bliv aldrig træt af det.

Han skal forstå, at han ikke har nogen kontrol over dit liv, og at ting vil være din, hvis du ønsker det.

Hvis du viser ham, at du ikke er let at have med at gøre, vil han se, at han skal gøre en ekstra indsats for at behage dig, og at du nemt kan finde en anden mand, hvis du vil.

Vis ham, at du har meget at tilbyde en mand, alt fra dit fysiske udseende til hvordan du tænker og opfører dig.

Vis ham, at han aldrig vil finde en kvinde som dig, uanset hvor meget han leder.

Få ham til at ønske at han vil have dig endnu mere og få ham til at få dårlig samvittighed over hvordan han behandlede dig.

14. Vær ikke hans anden mulighed

Hvis han lavede planer med sine venner og de aflyste i sidste sekund, skal du ikke være til rådighed for ham.

Vis ham, at du respekterer dig selv, og at du ikke vil være hans andet valg.

Hvis du virkelig vil have at han skal bekymre sig for at miste dig, skal du spille dette spil på en smart og vanskelig måde.

Det vil få ham til at tænke mere om dig, og han vil kunne lide den kvinde, han er sammen med, fordi du er bekymret for dig selv.

Du vil ikke være der hver gang han har brug for dig, hvis han aldrig forstår, hvad det betyder at tage vare.

Hvis du lader din mand tro, at du er tilgængelig hele tiden, vil han helt sikkert tage dig for givet.

Måske vil han ikke gøre det, men hans handlinger siger noget andet. Så vær stærk i din tro og aldrig acceptere mindre end du fortjener.

15. Upload sjove billeder når du er sammen med dine venner på Facebook

Dette er en fantastisk måde at vise din mand på, at du har det sjovt, selvom han ikke er i nærheden.

Upload mange billeder på de sociale medier af dig med dine venner for at vise ham, at han ikke er den vigtigste person i dit liv.

Hvis du vil undgå et skænderi med ham, kan du uploade et par billeder med ham, men sørg for at uploade mere med dine venner.

Det vil få ham til at bekymre sig om at miste dig, fordi han tror du ikke behøver ham for at være lykkelig.

Hvis han er en overtænker, vil han tro, du allerede har en anden mand i dit liv, og at du ikke længere vil være sammen med ham.

Selv om dette tricks er let at lave, skal du sørge for at lave alle de andre ting, der vil provokere ham til at tænke mere om dig.

Hvis du laver en god plan, vil det helt sikkert fungere.

Mænd tænker ikke på kærlighed og romantik så meget som os, så du er nødt til at minde dem om det engang imellem. At de kan miste os, hvis de ikke vågner op.

16. Vær ikke for interesseret i hans historier

Hvis du vil have at han skal bekymre sig for at miste dig, så vis ham at han ikke er så interessant som før.

Vis ham, at du ikke kan lide hans historier, og at du har bedre ting at lave.

Når han siger noget til dig, tag telefonen for at tjekke den, mens du kigger på ham fra tid til anden.

Han vil spekulere på, hvad der er på din telefon, der er mere interessant end ham, og følelsen vil æde ham op.

Han vil spekulere på, om han har en rival, så han vil forsøge at finde ud af om du har en anden mand i dit liv.

Dette er et gammelt tricks, men det virker altid, så kom tilbage og få lidt mere krydderi i dit forhold.