Skip to Content

10 Chokerende Ting, Du Ikke Vidste Om Utroskab

10 Chokerende Ting, Du Ikke Vidste Om Utroskab

1. Utro mennesker kan aldrig blive tilfredse

Selv om nogen er utro, betyder det ikke, at de bliver tilfredse med den person, de er deres partner utro med. De besluttede sig for at være utro, fordi de i første omgang ikke er tilfredse med deres liv. Så der er ikke meget, de kan gøre for at gøre deres liv bedre.

Utroskab er bare en måde at slippe for at tænke på den situation, de har derhjemme med deres partner. Men hagen er, at selv om de frit kan vælge hvem som helst, de kan være lykkelige med, vil de aldrig finde nogen, der kan give dem den tilfredsstillelse, de higer så meget efter.

2. Fysisk og følelsesmæssig utroskab er ikke det samme for mænd og kvinder

Ifølge nyere undersøgelser er mænd mere følsomme over for fysisk utroskab, mens kvinder er mere følsomme over for følelsesmæssig utroskab. Mænd kan ikke holde ud, at en anden mand går i seng med hans kvinde, mens kvinder ikke kan holde ud, at deres fyr fortæller alt, hvad han føler, til en anden kvinde.

Men selv om disse to former for utroskab ikke er det samme, er de begge meget skadelige for ethvert forhold, og de kan få det til at falde fra hinanden.

3. Sociale medier er fulde af bedragere

Det er ingen hemmelighed, at de sociale medier er fulde af forskellige bedragere. På en eller anden måde er det den bedste måde at være utro på, fordi det kun er dig, der har adgang til dine beskeder og opkald, og du kan finde forskellige mennesker online, selv dem, du ikke kender.

I mange tilfælde havde de snydere, der blev afsløret, mange beskidte sexting-beskeder med en anden kvinde, og de skjulte disse sexbeskeder for deres partnere. Nogle af dem sletter disse beskeder, og andre gemmer dem for at huske de gode stunder, de havde med deres elskerinder.

4. Folk, der simulerer orgasmer, har tendens til at være mere utro

Hvis din partner faker orgasmer, skal du passe på, for måske er han dig utro. Det betyder, at han kun går i seng med dig for at tilfredsstille dig og få dig til at lade ham være i fred, mens han virkelig nyder sin tid i sengen med en anden. Han vil bare gøre tingene meget hurtigt, fordi han ikke har lyst til at have sex med dig.

Derfor vil han lade, som om han får en orgasme. På den måde vil han overbevise dig om, at du var fantastisk i sengen, og at du bragte ham til klimaks på ingen tid. Men i virkeligheden er han bare en løgnagtig idiot, der ikke kan vente med at komme i trusserne på en anden kvinde.

5. Blonde kvinder har tendens til at være mere utro

Kender du det ordsprog, der siger, at blondiner altid har det sjovere end resten af pigerne? Tja, i dette tilfælde er det ret sandt. Ifølge forskning har blonde kvinder en tendens til at være deres partnere mere utro end rødhårede kvinder eller brunetter.

Der er noget tiltrækkende ved blondiner, og mænd kan ikke modstå fristelsen til at forføre dem. Og hvis de er med på legen, vil de gøre alt for det. Det adrenalin, de får, når de er bange for, at nogen skal fange dem, mens de er deres partner utro, er som et stof, de er afhængige af.

6. Folk med længere fingre snyder mere

Forskere har fundet ud af, at folk med længere ringfingre har en tendens til at være deres partnere mere utro end dem med kortere ringfingre. Det har noget at gøre med den mængde testosteron, et barn har, mens det stadig er ufødt. Hvis mængden af testosteron er højere, er der større sandsynlighed for, at personen vil være mere utro.

Den slags mennesker søger altid flere seksuelle partnere, og de kan ikke bare tilfredsstille sig selv med kun én. For dem er det ligegyldigt, om du har kvaliteterne som en god kvinde. Hvis han ønsker at være dig utro, vil han gøre det uanset hvad.

7. Folk kan have lykkelige forhold og stadig være utro

Selv om din mand har et lykkeligt forhold til dig, kan du stadig finde tegn på, at han er utro. Mænd er ikke nødvendigvis kun deres partnere utro, når de ikke er tilfredse med dem, men også når alt er fint.

Hvis de er i et langvarigt forhold, kan de sidde fast i en rutine og ønske at have nogen at have det sjovt med. Mange fyre gør det under deres middelalderkrise, og kvinder gør det, når de mister det følelsesmæssige bånd til deres partner.

8. Folk er utro på grund af manglende kemi

Kemi er noget, der forbinder to mennesker i begyndelsen af et forhold, og hvis den forsvinder et sted på vejen, er der stor sandsynlighed for, at den ene partner vil søge den et andet sted. Det sker for det meste i langvarige forhold, hvor par slapper af og tager hinanden for givet. De tror, at deres elskede altid vil være der, og derfor viser de ikke hengivenhed og kærlighed som før.

I den slags situationer finder de fleste partnere en, der kan forstå dem, og som kan give dem det, de længes så meget efter. Tro det eller ej, men sex er ikke det vigtigste i hele processen. Nogle af disse bedragere søger følelsesmæssige bånd og støtte.

9. Utro mennesker er for det meste utro med folk, de kender

Og de gør det af en grund. På den måde bliver det lettere for dem at skjule, at de er utro. De vil kunne møde disse mennesker, som om det var den mest normale ting i hele verden. Og deres partner vil ikke mistænke noget, fordi de alligevel altid tilbringer tid sammen.

Utro mennesker kender også den person meget godt, og de har allerede lært dem at kende. De ved, hvad de kan lide, og hvordan de fungerer, og det gør det lettere for dem at tilfredsstille dem og give dem alt, hvad de har brug for.

10. Mange kvinder tilgiver deres partnere og fortsætter med at leve sammen med dem

Utroskab er noget, der slet ikke er behageligt. Men vi er alle forskellige, og nogle af os kan tilgive vores utro partnere. Og hvis begge parter arbejder hårdt for at redde, hvad reddes kan, kan forholdet blive bedre end nogensinde.

Nogle kvinder sagde, at selv efter de havde været utro, og efter at de havde tilgivet deres partnere, bragte de faktisk deres forhold op på et helt nyt niveau. Den oplevelse gjorde dem endnu stærkere. Så selvom din partner har været dig utro, kan du, hvis du tilgiver ham, se nogle tegn på, at han kan lide dig som før, og at han virkelig ønsker at gøre en ekstra indsats for dig og prøve hårdere end nogensinde.