Skip to Content

14 Smarte Ting At Gøre, Når Han Ikke Sms’er Tilbage I Dagevis

14 Smarte Ting At Gøre, Når Han Ikke Sms’er Tilbage I Dagevis

Det er meget svært at vide, hvad man skal gøre, når han ikke sms’er tilbage i flere dage, og man allerede er forelsket i ham.

Du er ikke sikker på, om du skal kontakte ham på de sociale medier eller ringe til ham. Du begynder at tænke: Venter han på, at jeg skal sende ham en sms først?

Du kæmper for at finde svar på så mange spørgsmål, der kører gennem dit hoved, men du kan ikke finde nogen løsning.
Stop frustrationen.

Du søger råd om forholdsråd alle de steder, du kan komme i tanke om, men du ved stadig ikke, hvad du skal gøre.

Du har så meget lyst til ham, men du ved ikke, om det er en god idé at ringe til ham eller sende ham en sms.

Så du fanger dig selv i at stirre på den tomme skærm, mens han sikkert er et eller andet sted og hygger sig og slet ikke tænker på dig.

Du ved ikke, hvornår du sidst har haft det sådan her, og uanset hvor hårdt du prøver, kan du simpelthen ikke holde op med at tænke på ham.

Men bekymre dig ikke mere, for der findes en løsning på alle problemer.

Jeg vil blot nævne nogle af de smarteste ting, du kan gøre, når han ikke sms’er tilbage i flere dage. Så lad os komme til sagen!

1. Lad være med at sende ham en sms under ingen omstændigheder

Hvis en fyr ikke har sms’et dig tilbage i flere dage, vil du sikkert flippe ud og vil vide, hvad der sker med ham. Jeg ved godt, at du vil tænke på at ringe eller sende ham en sms, men tro mig, det er det værste, du kan gøre.

Hvis han ikke har sms’et i dagevis, skal du ikke være den, der bryder isen og ringer til ham som en gal. Lad ham i stedet være i fred, og lad ham sende dig en sms tilbage, når han beslutter sig for at gøre det.

Jeg siger ikke, at du skal være bekymret for ham og løbe hen til ham, så snart han ringer.

Jeg siger bare, at du ikke skal miste din værdighed og løbe efter en fyr, der er fuldstændig ligeglad med dig. Hvis du betyder noget for ham, vil han sørge for at sende dig en sms, fordi han ved, at du tænker på ham.

Men hvis han ikke engang har tid til at foretage et eneste telefonopkald, er det tydeligt, at du bare er en affære for ham, og at han sandsynligvis har en anden. Så når han endelig ringer eller sms’er, så ved du, hvad du skal gøre.

Det eneste, du kan fortælle ham, er, at han burde have gjort en indsats, og at hans opførsel ikke er noget, du nogensinde vil tolerere i et forhold.

Du skal lade ham vide, at du ikke er en person, han kan sno om sin lillefinger, at han kan komme videre med sit liv, fordi du ikke har tænkt dig at spilde bare et eneste minut af din dyrebare tid med ham.

2. Du skal ikke engang tænke på ham

Hvis en fyr er holdt op med at svare på dine sms’er, skal du vide, at der er noget galt. Jeg mener, hvis du er interesseret i en pige, vil du gerne bruge så meget tid som muligt sammen med hende.

Du vil ringe til hende og sende hende sms’er for at se, hvad hun laver. Du vil gøre en indsats for at vinde hende for dig. Du vil gøre søde ting for hende, så hun føler sig speciel.

Men enhver mand, der holder op med at gøre pæne ting som disse, er ikke interesseret i en kvinde.

Så hvis han ikke tænker på dig, hvorfor skulle du så tænke på ham? Hvorfor skulle du bekymre dig om dit kønne lille hoved over en mand, der ikke kan beslutte, hvad han vil have?

Jeg ved godt, at det vil være svært at holde op med at tænke på en person, som du havde nogle følelser for, men du er nødt til at tænke på dig selv og dit liv.

Vil du lade én giftig mand ødelægge alt det, du har bygget op indtil nu? Det tror jeg ikke. Livet handler ikke kun om én mand. Livet giver dig så mange muligheder, og du bør vælge den bedste for dig selv.

At tænke på, hvad der skete, og hvorfor han ikke har sendt en sms, løser ikke dit problem. Det vil bare tage den fred, du har, og du vil føle dig som lort.

Og det er ikke det, du fortjener. Du fortjener ikke at stirre på den tomme skærm.

Du fortjener en mand, der vil elske og acceptere dig, præcis som du er. Så lad være med at nøjes, før du finder en mand, hvis kærlighed føles som et hjem.

3. Hav det sjovt, og sørg for, at han ved det

Hvis en fyr ikke sms’er dig tilbage i flere dage, og du ikke ved, hvad der sker, skal du vide, at det er hans skyld. Medmindre udlændinge har kidnappet ham, har han ikke en undskyldning for at holde op med at sende dig sms’er.

Men hvis han har mistet interessen og ikke ønsker at sende dig en sms mere, skal du ikke bekymre dig, for det er ikke noget særligt. Hvis han har såret dig, og du har det skidt, må du ikke lade ham se det. I stedet skal du have det sjovt, og sørg for, at han ved det.

Du kan lægge nogle skøre billeder af jeres aften i byen ud på sociale medier, eller du kan gøre skøre ting foran hans venner. De vil helt sikkert fortælle ham, at de så dig, og at du havde det sjovt.

Måske vil den forfærdelige følelse af, at han har mistet interessen for dig, ikke forsvinde bare sådan lige pludselig, men i det mindste vil du have det sjovt, og du vil glemme ham for en stund.

Hvis han sms’er dig, når han ser, at du har det sjovt uden ham, skal du ikke være tilgængelig bare sådan lige pludselig.

Lad ham vente, ligesom du ventede på ham. Det vil sikkert gøre ham vanvittig, men det er det mindste, han fortjener efter at have behandlet dig så dårligt.

Vis ham, at du har andre muligheder, og at du også kan gå din vej. Uanset hvad du gør, må du ikke lade ham se dig lide, for du vil ikke have, at han skal tro, at du stadig holder af ham, og at han har såret dig.

Vis ham, at du er god til at klare dig selv, og at du ikke vil have en mand, der ikke ved, hvad han vil med sit liv.

4. Fokuser på dig selv

Det bedste, du kan gøre, når han ikke sms’er tilbage i flere dage, er at fokusere på dig selv. Hvis han holdt af dig, ville han sørge for, at du vidste det.

Men hvis han stoppede med at sms’e ud af det blå, betyder det, at han ikke var så interesseret i dig, som han sagde i starten. Og ærligt talt er der ikke meget, du kan gøre ved det.

Du kan beslutte dig for at komme videre, eller du kan holde fast i noget, der ikke var ægte fra starten. Derfor skal du holde op med at tænke på ham og i stedet begynde at tænke på dig selv.

Du er nødt til at forstå, at du spildte din dyrebare tid, mens du var sammen med ham, og nu er det tid til kun at tænke på dine behov.

Hvis nogen ikke får dig til at føle dig godt tilpas, bør du lade dem gå. Jeg ved godt, at det kan være lidt svært i begyndelsen, men efter noget tid vil du takke dig selv for at have truffet den rigtige beslutning.

Livet er smukt, og der er så mange dejlige ting, du kan gøre eller prøve. Lad ikke én dårlig mands opførsel få dig til at græde dig selv i søvn. Lad ikke den idiot stjæle din indre fred. Tro mig, han er det ikke værd.

I stedet for at blive hjemme og spekulere på, hvorfor han ikke har sendt en sms, så tag ud med dine venner og nyd livet. Og intet problem, du kan takke mig senere.

5. Sørg for, at du ikke sms’er ham, mens du er beruset

Jeg ved, jeg ved, du kan virkelig påvirke dette, når du er fuld, men det er derfor, du har dine venner til at tage sig af dig, når du ikke er i stand til det.

Jeg er sikker på, at du altid vil fortælle dine bedste venner, hvad der sker i dit liv, og hvis du beder dem sørge for, at du ikke sms’er ham, vil de gøre det.

De ønsker det bedste for dig, og de vil gøre alt, hvad der står i deres magt, for at få det smukke smil tilbage på dit ansigt igen. Fulde sms’er er det, de fleste piger gør, når de går igennem et brud, men det er det værste, du kan gøre.

Hvis du gør det, viser du ham bare, at du er fuldstændig ligeglad med dig selv og vil acceptere alle hans regler.

Ved at skrive sms’er i fuldskab vil du få ham til at tro, at han havde ret, at han kan forsvinde i dagevis uden at lade dig vide, hvor han er, og slippe af sted med det.

Du skal bare vide, at dette ikke vil få dig til at få det godt med dig selv, og at denne form for opførsel ikke er normal for et stabilt og sundt forhold.

6. Ignorer ham, hvis han nogensinde ringer til dig

En af de smarteste ting, du kan gøre, når han ikke sms’er tilbage i flere dage, er at ignorere ham fuldstændig, når han endelig husker dig.

Uanset om han ringer eller sms’er dig, så lad være med at svare.

Vis ham, at han ikke kan opføre sig sådan over for dig, og at du værdsætter dig selv nok til at brænde alle broer mellem jer to.

Ved at ignorere ham vil du fortælle ham mere end ved faktisk at tale med ham.

Han vil måske høre nogle af dine ord, og han vil måske ignorere nogle af dem, men når du først begynder at give ham den tavse behandling, vil han indse, hvad han har gjort.

Jeg ved godt, at situationer som denne kan gøre meget ondt, men hvis du tænker over det, vil du indse, at det er bedre, hvis dette er sket før noget alvorligt.

Hvis I to var gift og havde børn, og han gjorde noget som dette, ville det gøre dig så ondt så meget. Men hvis I er i begyndelsen af jeres forhold, vil du komme over ham hurtigere, end du tror.

Så du skal ikke være ked af det – livet ligger foran dig, og der er masser af fisk i havet.

Uanset hvad du gør, må du ikke miste troen på kærligheden, for kærlighed er det smukkeste i hele verden. Bare fordi én mand var dårlig, betyder det ikke, at resten af dem er det samme.

Når du er helet ordentligt, vil du være klar til en ny. Men før det hele sker, skal du give dig selv tid til at helbrede ordentligt.

7. Vis ham, hvad han har mistet

Hvis du vil hævne dig på en fyr, der bare er holdt op med at sende dig sms’er, er der et par ting, du kan gøre. Den nemmeste måde at få ham til at fortryde, at han har mistet dig, er at vise ham, hvad han har mistet. Hvad betyder det?

Det betyder, at du skal være den bedste version af dig selv. Klæd dig på til at slå ihjel, mor dig som aldrig før og nyd dit liv. Hvis du ser ham ude i en klub eller på en café, skal du opføre dig som den lykkeligste person i live.

Tro mig, din lykke vil såre ham mere end noget andet, du måtte sige til ham. Lad ham ikke se dit oppustede ansigt fra alle de tårer, du græd for ham.

Lad ham ikke se sorgen i dine øjne, fordi du virkelig holdt af ham, men han tog dig for givet.

Uanset hvad du gør, må du ikke give ham fornøjelsen af at se, hvor meget det gør ondt i dig, fordi han ikke var der. Hvis han var dum nok til at gå sin vej, bør du være klog nok til at lade ham gå.

En mand, der ikke kan se, hvor fantastisk du er i begyndelsen af jeres forhold, fortjener ikke at have dig.

Han ville aldrig være i stand til at gøre dig lykkelig. Med ham ville du aldrig opleve den årgangsagtige form for kærlighed, og du ville altid søge efter noget, som du aldrig kunne få.

Så i stedet for at give ham en chance mere, så kom videre med dit liv og lad ham lide, når han først mærker, hvordan det er at leve uden dig.

8. Hav det sjovt med en anden mand

En god måde at vise ham, at du er ovre ham, når han ikke sms’er dig tilbage i flere dage, er ved simpelthen at erstatte ham med en anden mand.

Hvis du vil have ham til at have det dårligt, ligesom du havde det, mens han ikke var der, skal du bare sørge for, at han ved, at du har en anden i dit liv, og at du ikke har planer om at sidde på dit værelse og græde hele dagen.

Vis ham, at du vil komme videre med dit liv, og at du vil finde en mand, der rent faktisk vil give en skid for dig.

Du kan lægge billeder af dig og din nye mand ud på sociale medier, så din eks kan se dem og indse, at han faktisk ikke var i stand til at såre dig.

Vis ham, at du på trods af alt det, han har gjort dig, stadig har modet og styrken til at komme videre, som om intet var sket.

Lad som om du har super travlt, og at du har så mange ting at lave, for det vil få ham til at tænke over, hvad der foregår i dit liv.

Det bedste råd om forhold, du nogensinde vil få, er at du bare skal komme videre med dit liv, efter at noget som dette er sket.

Nogle gange er det eneste, du skal gøre for at få ham til at betale for alt det, han har gjort mod dig, at du bare skal være glad. Du vil føle dig godt tilpas, og han vil føle sig som et stykke lort, fordi han har mistet dig, før han overhovedet havde dig.

9. Accepter det faktum, at han mistede interessen

Hvis du ikke har hørt fra ham i flere dage, er du nødt til at acceptere, hvad der er sket. Du skal vide, at fyre aldrig vil ignorere en kvinde, hvis de er interesserede i hende.

Kun dem, der ikke ønsker at have noget med hende, vil opføre sig sådan. Så hvis han er en af dem, der startede noget, og han nu ikke sms’er tilbage, skal du bare vide, at han har mistet interessen.

Men selv hvis han gjorde det, er det ikke noget særligt. Han ved faktisk ikke, hvilken slags kvinde du er, fordi han ikke har brugt nok tid på at lære dig bedre at kende.

Det er hans tab, tro mig, og du skal ikke svede over de små ting. I stedet bør du bare acceptere det som et tegn og komme videre med dit liv på den bedste måde, du ved hvordan.

Lad være med at bekymre dig om, hvorfor det skete. Lad være med at tro, at det hele var din skyld. Det er det ikke. Han er bare en person, der ikke kunne beslutte sig for, hvad han vil have, og det er derfor, det skete i første omgang.

Lad ham fortsætte med sit liv, og du gør alt, hvad der står i din magt, for at nyde dit eget.

10. Kend dit værd

Hvis du står i en situation, hvor han ikke sms’er dig tilbage i flere dage, er det sidste du bør gøre at give dig selv skylden. Du bør ikke tro, at det hele er din skyld, og at du er problemet i forholdet.

Tænk lidt over ham og de ting, han har gjort (eller bedre sagt, ikke har gjort) for dig. Hvis han havde gjort en indsats, ville du helt sikkert ikke stå og tænke på, hvad der gik galt.

På grund af alle disse ting bør du kende dit værd. Hvis du ved, hvilken slags kvinde du er, vil du ikke lide så meget. Jeg ved, at det vil være svært at komme over ham, især hvis I to har været kærester i et stykke tid, men det skal nok gå i orden til sidst.

Hvis du har nok selvværd og mod til at give slip på ham, skal du nok klare dig. Kun hvis du tror, at du ikke kan komme videre uden ham, vil du ende i et ulykkeligt forhold, hvor din stemme ikke bliver hørt.

Og det er det sidste, du ønsker, der skal ske. Så i stedet for at græde og bekymre dig om, hvorfor han forlod dig, og hvorfor han ikke kontakter dig, så kom videre, som om intet var sket.

Jo hurtigere du vænner dig til situationer som denne, jo nemmere bliver det for dig.

11. Lad ham ikke gøre dig til grin

Selv om han er holdt op med at sende dig sms’er, kan han stadig forsøge at gøre dig til grin og fortælle dig, at han prøvede at få fat i dig, men at han ikke kunne nå dig.

Hvis du lader ham slippe af sted med sådan en historie, skal du bare vide, at han vil se, at han kan bruge dig, og det vil han gøre, hver gang han har lyst.

Nogle fyre er virkelig gode manipulatorer og er så erfarne i det, de gør. De har ikke et problem med at se dig i øjnene og lyve.

De mestrer den færdighed, og der er ingen måde at se, at de strækker sandheden.

Hvis din fyr er sådan, vil han forsøge at overbevise dig om, at han forsøgte at få fat i dig på din mobil, men at du aldrig tog telefonen.

Han vil finde på en historie, der vil virke så plausibel, at du vil begynde at spørge dig selv, om du er ved at blive skør. Du skal bare vide, at dette er en taktik, som alle manipulatorer og narcissister bruger, og du skal være på vagt over for den.

Uanset hvad du gør, skal du ikke tro på et ord, der kommer ud af hans mund.

En mand, der forsvinder i dagevis og opfører sig helt normalt, når han kommer tilbage, fortjener ikke en plads i dit liv eller i dit hjerte.

12. Lad være med at diskutere med ham

Jeg ved godt, at det gør ondt, når han ikke sms’er tilbage i flere dage, men det sidste du har brug for er at diskutere med ham. Bare tænk over det.

Hvis du ringer til ham og begynder at skændes, vil han beskylde dig for alle de problemer, I havde, og fortælle dig, at han havde brug for lidt plads, og at det er derfor, han ikke har sendt dig en sms.

Du vil miste kontrollen, blive ked af det og begynde at råbe ad ham. Men når du tænker mere over det, har du virkelig ikke brug for den stress i dit liv.

Hvorfor skulle du spilde din dyrebare tid og dine nerver på en mand, som ikke fortjener dig?

Hvorfor ville du gøre skade på dig selv, selv om du ved, at det ikke vil ændre absolut ingenting? Så bare drop det, okay?

Du skal ikke synke så lavt og slås med ham, fordi det er det, han vil have. Han ønsker at manipulere dig og få dig til at få dårlig samvittighed over dig selv.

Men jeg ved, at du er klogere end det, og at du ikke vil lade ham gøre det. I stedet for at skændes med ham, skal du bare ignorere ham, for for folk som ham er uvidenhed den bedste hævn.

Lad ham bare være, og lad dig ikke intimidere af ham. Jeg ved godt, at det er det, han ønsker, men du bør være klogere end ham og ikke lade ham spille sit spil.

Vis ham, at han ikke kan lave numre med dig, og at du ikke køber hans lort bare sådan uden videre.

Når han ser, at du ikke vil være et af hans ofre, som han kan misbruge følelsesmæssigt og mentalt, vil han trække sig tilbage og lade dig leve dit liv i fred.

Og tro mig, det er alt, hvad du behøver for at blive lykkelig.

13. Accepter ikke engang at møde ham personligt

Hvis han besluttede sig for at kontakte dig efter så lang tid for at møde ham personligt, er mit råd at du ikke skal gøre det.

Det er for sent at rette op på tingene nu, hvor det er belejligt for ham. Han skulle have været der for dig, da du desperat havde brug for ham.

Han skulle have været der til at sende dig en sms tilbage, da du stirrede på den tomme skærm og bekymrede dig om, om han er okay.

Lad ham ikke behandle dig som lort, og accepter ikke hans dumme undskyldninger. Hvis han ønskede at være sammen med dig, ville han gøre det.

Men hvis han gik inkognito i et stykke tid og besluttede sig for at kontakte dig, når han ikke havde nogen at have det sjovt med, skal du ikke være tilgængelig.

For hvis du gør det, sender du ham en besked, som du virkelig ikke ønsker. Hvis du accepterer alle hans løgne, vil du bare lade ham vide, at han kan få, hvad han vil have, når han vil have det.

Tro mig, det er ikke det, en kvinde bør få fra en mand, som hun er i et forhold med.

Alle kvinder har brug for respekt, kærlighed, hengivenhed og forståelse. Hvis du ikke har det nu, vil du heller ikke have det senere hen. Det må du aldrig glemme.

14. Kom videre med dit liv

Det allerbedste, du kan gøre, når han ikke sms’er tilbage i flere dage, er bare at komme videre med dit liv.

Hvis han ikke vil have, at du skal være en del af hans liv, er det helt okay, og du skal ikke gøre et stort nummer ud af det. Hvorfor skulle du bekymre dig om en fyr, der ikke engang ringer for at fortælle dig, at han ikke føler noget for dig?

Det skulle han have gjort, hvis han holdt af dig, men det var nemmere for ham bare at forsvinde uden en forklaring. Derfor bør du glemme alt om ham og komme videre.

Jeg ved godt, at det ikke bliver let at få ham ud af dit sind, men der er så mange ting, du kan gøre for at gøre denne proces lettere for dig selv.

Det største problem vil være at træffe en beslutning om, at du ikke vil have noget med ham at gøre. Men når du først har gjort det, vil det ikke være så slemt.

Du vil lære at leve uden ham. Du vil gå ud med dine venner og endelig gøre alle de fantastiske ting, som du altid har ønsket at prøve.

Du vil ikke længere være fokuseret på ham; hovedfokus vil være på dig i øjeblikket. Og tro mig, det er det bedste, der kan ske for dig.

Når du først har taget forandringen i dit liv til dig, vil du endelig blive lykkelig.