Skip to Content

12 Fantastiske Tips Til At Friste En Mand Via Sms

12 Fantastiske Tips Til At Friste En Mand Via Sms

Uanset om I har været sammen længe, eller hvis I lige har mødt hinanden, kan flirtende sms’er være rigtig hotte. Sådan noget som dette, kan tage forholdet op på et helt nyt niveau, og det kan peppe et længerevarende forhold op. Sagen er, at alle piger rundt om i verden ønsker at sende nogle forførende ord til deres kæreste, men de er ikke helt sikre på, hvordan de skal gøre det. Nogen er genert og har ikke mod til at gøre det. Men det vigtigste er, at du føler dig parat til at gøre det, og du føler, at du er kommet så langt i forholdet, at det ikke vil få ham til at tro, at du er let på tråden.

Piger, vær ikke naiv. Fyrene kan lide at få en hot sms fra sin pige. Hvis du sender ham en fræk sms, vil han ikke tro du er en slem pige. Han vil bare tænke, at du er parat til at prøve noget nyt. Og stol på mig, han vil ikke tænke på en anden pige, når du stjæler hans opmærksomhed på denne måde – han vil bare være din. Og det er trods alt meningen med alle forhold.

For alle jer derude, der ønsker at prøve dette spil, men er ikke sikker på, hvordan man gør det, det kommer her nogle vidunderlige tips til at tilfredsstille din mand. Disse linjer vil virkelig skabe seksuel spænding, så bliv ikke overrasket over, hvis din mand forlader sit arbejde og dukker op på dit kontor for at bortføre dig!

Hæng på, det bliver hot nu!

1. “Hvad har du på lige nu?”

mand, der sidder på sofaen og sender sms'er

Den gode, gamle flirtende sms – og gæt hvad? Den virker altid. Ved at sende sådan en besked, vil din mand straks antage, at du ikke andet på end høje hæle og parfume. Du vil tænde ham og han får lyst at komme til dig med det samme. Det vil få ham til at tænke på de vilde nætter, I har haft sammen, og han vil have dig med det samme. Det er kun et spørgsmål om tid, før han dukker op på dit kontor og kidnapper dig. Jeg vil vædde på, at du kan gætte hvad der så sker, ikke sandt?

2. “Jeg ligger i spabadet og tænker på dig”

Denne sms vil tænde ham straks. Han vil se dig liggende nøgen i et spabad og lege med dig selv, mens du tænker på ham. Den dumme ting er, at han ikke kan være der sammen med dig og hæve temperaturen i dit badeværelse. Tro mig, den følelse vil hidse ham op. Han vil forbande skæbnen, at han ikke er tæt nok til at vise dig, hvordan det føles, når en mand har desperat brug for dig. Han vil tænke på alt, hvad han ville gøre ved dig, hvis han var der, og han vil finde på en måde han kan komme til at besøge dig. Har du planer om at være en god pige og invitere ham over?

3. “Jeg havde en våd drøm i nat. Gæt hvem der spillede hovedrollen?”

Hvis en fyr får en sådan sms, vil han helt sikkert smile bredt. Han vil tro, at du er sjov og omgængelig, og at friste ham er en af dine hobbyer. Hvis han virkelig kan lide dig, vil han gøre alt for at gøre drømmen til virkelighed. Sådan en sms er noget enhver mand gerne vil høre fra sin kærestes og det vil virkelig få ham i gang. Så du skal ikke blive overrasket, hvis han pludselig kommer og viser dig, at han ville have dig så meget som du vil have ham. Jeg tror at nogen vil få noget i aften!

4. “Jeg er lige kommet ud af brusebadet, og tænker på hvad jeg skal tage på. Kan du komme til at hjælpe mig med at vælge?”

Kvinde skriver skrive besked på smartphone

Dam, hvis jeg var en mand, ville jeg havde været der med det samme. Men når en mand modtager en sådan besked, vil han miste al sund fornuft et øjeblik og skynde sig at nå frem, mens du stadig er nøgen. Dette er en af de bedste måder, du kan gøre ham liderlig. Han vil ikke være i stand til at tro, at han har nogen, der kan gøre ham liderlig, så let som du kan, og han vil få lyst til at bruge alt sin tid sammen med dig. Han vil uden tvivl have endnu mere lyst til dig, og han vil ikke være i stand til at stoppe med at tænke på dig. Se hvad du gjorde ved ham, din frække pige!

5. “Du er ikke klar over alle de frække ting, jeg vil gøre med dig i aften” – FARE! HØJSPÆNDING 

Sådanne beskeder kan bogstaveligt talt få en mand til at krybe foran dig, og give dig sin krop, så du kan gøre med den hvad du vil. Du skal være forsigtig, når du vil sende ham en sådan besked, for hvis han er ude at køre, kan han ende med en forfærdelig bilulykke. Nogle gange kan de være underdanige, hvis de føler, at deres dominerende dame ved, hvad hun laver. Så du skal vide hvad du gør?

6. “Bare tanken om dig gør mig så våd” 

Dette er en af de bedste måder at friste en mand via sms. Med denne besked har du vist ham alt, hvad du har, og nu er det op til ham, hvis han vil acceptere denne kinky og sjove leg. Og ligesom de fleste mænd, vil han acceptere det og han vil have dig til at forsætte og fortælle ham noget andet, der vil gøre ham liderlig. Hvis han får sådan en flirtende besked, kan du være sikker på at han vil føle sig overlegen fordi, hallo, han er grunden til, at dine trusser er våde! Ja!

7. “Tænker på i aften – skal lyset være tændt eller slukket?”

Åh, dette er en god en! Den vil helt sikkert efterlade ham målløs. Især hvis I to lige begyndte at gå ud sammen og du foreslår sådan noget, vil han gerne beholde dig for evigt. Det er blot en antydning af, hvad der vil ske, hvis han bliver hos dig længe. Dette vil vise ham, at med dig bliver det aldrig kedeligt, og at det bliver sjovt i soveværelset, hver gang I mødes. Lad os bare se det i øjnene – han har ikke en gyldig grund til at forlade dig, da du er den fe, der vil opfylde alle hans drømme.

8. “Jeg kan ikke stoppe med at tænke på alt, hvad du gjorde ved mig sidste aften”

kvinde, der sender en tekstbesked på en mobiltelefon

Bingo! Du mestrer at sende lokkende beskeder. Dette vil også gøre ham skør efter dig, og han vil nok sige, at han heller ikke kan stoppe med at tænke på dig. Det vil minde ham om, hvor hot jeres nat var, og han vil få lyst til at prøve noget lignende med dig med det samme. Det I havde den aften var en rigtig god fest. Og ja, han ville også gerne komme til den næste fest!

9. “Denne slikkepind smager så sødt – men ikke sødere end dig” 

Du skal være forsigtig, når du sender en sådan besked, fordi det bogstaveligt kan få din fyr til at få hjertestop. Det er et velkendt faktum, at fyrene kan lide oralsex, Så hvis du skriver sådan en forførende besked, vil han straks sørge for at du suger ham. Du skal ikke blive overrasket, hvis han siger, at han ikke styre det mere, og at han er på vej til dig for at elske med dig vildt og uhæmmet. Hvis det ikke er ophidsende, ved jeg ikke, hvad det er!

10.“Jeg elsker følelsen af dig inde i mig”

Når en fyr får sådan en flirtende besked, betyder det, at det lykkedes ham at tilfredsstille sin kvinde. Mange, mange ganger! Og nu vil hun have, at han får jorden til at ryste under hende igen! Dette vil styrke hans ego så meget, at han vil føle sig som en gud. Du skal ikke være bange, han vil acceptere invitationen og komme hurtigere end du tror. Spørgsmålet er: “Er du klar til flere omgange?”

11.“Hvis du var her nu, ville jeg ikke kunne jeg ikke tage mine hænder væk fra dig”

Denne flirtende besked vil få jorden til at skælve under ham. Seriøst, vil han blive fanget af øjeblikket, at han vil ringe til dig for at sige, hvor tændt han er. Han vil ikke kunne stoppe med at tænke på dig, så bliv ikke overrasket, hvis han forbereder en spændende overraskelse for dig om aftenen! Han vil gøre alt, hvad du vil, og han vil give sig helt. Han vil bare være din! Åh, det bliver din happy hour! Nyd det!

12.“ I aften vil jeg gøre alt arbejdet. Og du? Du vil bare skrige!”

Hvis dette ikke er en invitation til sex, ved jeg ikke, hvad det er! Hvis du sender en sådan fristende besked som denne, vil din mand blive så overvældet af øjeblikket, at han ikke vil være i stand til at stoppe med at tænke på dig! Han vil tænke på alle de frække ting, du vil gøre ved ham, og han vil lide det, fordi han ikke er tæt nok på dig, til at rive dit tøj af og tage dig lige som han kan. Så spørgsmålet er: “Kan du klare så meget testosteron?”