Skip to Content

Til Pigen, Der Aldrig Har Været “Den Eneste Ene”

Til Pigen, Der Aldrig Har Været “Den Eneste Ene”

Så længe du kan huske, har du altid været en mands andetvalg.

Du har haft flere forhold, og forskellige fyre har kaldt dig deres kæreste, men du ved, at ingen af dem nogensinde har set dig som deres sjæleven.

Du var der, når de havde brug for en praktisk person.

Der, når de ville have en kæreste for at have et forhold, der for at være en rebound-kæreste, der kunne hjælpe dem med at hele deres knuste hjerte, og der, når deres frygt for at være alene overvældede dem.

Så længe du kan huske, har du altid været en mands næstbedste. Den søde pige, der teoretisk set giver dem alt, hvad de har brug for, men også den pige, de aldrig rigtig elsker.

For at sige det enkelt, så er du en god kæreste “på papiret”. Du ser godt ud, folk synes, du er sjov og interessant, og du er bestemt alt andet end dum.

Så når alt kommer til alt, har du faktisk ingen anelse om, hvorfor dine forhold slutter. Du får aldrig den afslutning, du har brug for, og hver eneste fyr, der har slået op med dig, fortæller dig bare, at du ikke er den rette.

Ingen af dem har set dig som deres evige person. Du har aldrig følt deres betingelsesløse kærlighed og udelte opmærksomhed.

I stedet har hver eneste af dine kærester elsket dig med halvdelen af deres hjerter.

Du var god nok til dem, indtil de fandt en anden, eller mens de tålmodigt ventede på en pige, der satte dem på hold.

Det er, som om de brugte dig som en mellemstation i stedet for en endelig destination. De havde brug for dig på deres rejse for at finde ægte kærlighed i stedet for at se dig som deres mål.

Sandheden er, at alle de kærligheder, du har haft, var midlertidige – du var en, der tjente øjeblikket.

Ikke én eneste mand i dit liv har set dig som noget permanent eller som en kvinde, de ville blive gamle med.

Derfor kan du ikke lade være med at føle dig som en trøstepræmie. Som den pige, fyrene kommer til, når der ikke er nogen bedre i nærheden, og den, de vender sig til, når alle andre forlader dem.

Det værste er, at du har gjort dit bedste i hvert eneste af dine forhold. Du har aldrig holdt dele af dig selv tilbage, og hver gang har du håbet, at du endelig havde fundet dit match made in heaven.

Men det har altid vist sig at være anderledes. Du er altid endt med at føle dig som en birolle, og du har faktisk aldrig haft chancen for at være stjernen i din egen kærlighedsfilm.

Jeg er her for at bede dig om ikke at miste håbet. Det ser måske ikke sådan ud nu, men tro mig, når jeg fortæller dig, at ingen af disse fyre har været den eneste ene for dig.

Ingen af dem har været din sjæleven og din evige person. Og ved du hvorfor? Fordi den mand endnu ikke har krydset din vej.

Hvor smertefuldt det end måtte være, så er sandheden, at der er nogle ting, du ikke kan forstå, og nogle begivenheder, du ikke kan påvirke, hvor meget du end prøver.

Det, jeg prøver at fortælle dig, er, at ingen af dine tidligere forhold var beregnet til at vare ved. Det var ikke meningen, at nogen af dine eks’er skulle være dine, og der er ikke rigtig noget, du kan gøre ved det.

Men det betyder ikke, at din drømmeprins ikke vil komme på et tidspunkt.

Det betyder ikke, at du er dømt til et kærlighedsløst liv, bare fordi du har haft et par dårlige oplevelser. Det betyder ikke, at du ikke er skabt til at blive elsket, eller at du helt skal opgive forhold.

Stol på mig, når jeg fortæller dig, at en af disse dage vil din skæbne ændre sig drastisk.

Der vil komme en mand, som vil elske dig på alle de måder, du aldrig er blevet elsket på, og en mand, som altid vil behandle dig som den eneste kvinde i verden.

En mand, der ikke vil se dig som en rebound, som en pige, der skal samle hans ødelagte stykker op, eller som noget midlertidigt. En mand, som er bestemt til at være din, og som vil se dig som sin eneste ene.

Du skal bare vente på det rigtige tidspunkt. Desuden skal du være klar til hans ankomst.

For når han kommer, vil han få dig til at indse, hvorfor det aldrig har fungeret med nogen før ham.