Skip to Content

10 Grunde Til At Dit Livs Bedste Forhold Vil Være Med En Pige Som Elsker “for Meget”

10 Grunde Til At Dit Livs Bedste Forhold Vil Være Med En Pige Som Elsker “for Meget”

1. Hun vil tilføje en utrolig positivitet til dit liv.

Hun elsker dig, hun elsker verden, og denne kærlighed fylder hver eneste celle, knogle, muskel og kurve i hendes krop. Kærligheden skinner igennem hele hendes eksistens hver eneste dag og vil være så stærk og positiv at den vil opmuntre dig hver dag.

2. Hun vil få dig til at glemme alle tidligere forhold, smerter eller tillidsproblemer.

Hun elsker dig for meget til at du kan tænke på andre kvinder. Hun er den hvis tilstedeværelse kræver din opmærksomhed. Hun distraherer dig med sin sjæl, med sin lykke, med sit smil. Hun vil elske dig så inderligt at alle gamle ar og gammel smerte vil blegne. Du vil glemme ødelæggelserne, de dårlige forhold fra dit tidligere liv, og sammen med hende vil du lære at elske igen.

3. Hun vil vise dig hvordan kærlighed virkelig føles.

Ikke den halvvejs kærlighed du kender. Ikke den kærlighed som forsvinder når tingene bliver vanskelige eller når nogle nye kommer forbi. Istedet vil hun elske dig konstant, Hun lader sig ikke trække ned. Hun stikker ikke af. Hun vil elske dig på en måde som udfylder dine tomrum i dit liv og gør dig til en hel og mere komplet del af dig selv.

4. Hun vil aldrig lade dig føle dig tom.

Hun vil kontinuerligt fylde dig med sin kærlighed – på dårlige dage, svære morgentimer efter ubehagelige tab, gennem svære tider. Med hende vil du aldrig føle dig utilfreds, aldrig føle dig ensom. Hun vil give dig alt hvad hun har, og mere til.

5. Hun vil lære dig om tilgivelse.

Hun elsker verden og fortsætter med at elske verden, så når hun kan se hvor ødelagt den er. Hun vil tilgive dig for al ondskaber mod dig selv, og i hendes tilfælde vil hun lære dig det. Hun vil vise dig hvordan du giver slip på de små smertefulde bid du ikke kan kontrollere. Hun vil vise dig hvordan du får smerten ud af knoglerne og smide den væk. Sammen med hende vil du lære at blive god igen, du vil lære at give slip og du vil lære hvor befriende denne proces er.

6. Hun vil være utrolig loyal overfor dig.

En pige som elsker “for meget” vil aldrig løbe tør for kærlighed tildig. Hun vil værdsætte dig så højt at hun aldrig kan gøre noget for at såre dig. Hun elsker måske hele verden, men det er ikke den kærlighed som hun deler med dig – den kærlighed er hellig.

7. Hun vil åbne dit hjerte for følelser.

Hun er emotionel. Hun har følelser, og er ikke bange for at være åben og ærlig om dem. Hun er den type pige som vil skære din overflade væk og eksponere de sider af dig som du forsøger at holde skjult. Hun vil vise dig den rå og uredigeret version af sig selv og med tiden vil du gøre det samme, lære at elske på den realistiske og smukkeste måde.

8. Hun vil kæmpe med dig og endnu vigtigere, for dig.

Hun vil kæmpe med dig fordi hun elsker dig. Hun vil argumentere, hun vil udfordre dig, hun vil presse dig og hun vil drive dig til vanvid. Men det er fordi hun har følelser for dig. Hun har nok følelser til at gå igennem helvede sammen med dig, bare for at komme ud på den anden side, endnu stærkere og tættere. Og hun vil kæmpe for dig. Hun vil være din partner, din alt eller ingenting, din anden halvdel, som kæmper mod verden for din kærlighed.

9. Hun vil altid vælge at arbejde sig gennem problemerne istedet for at gå fra dig.

Hendes kærlighed er voldsom, men det betyder ikke at jeres forhold er perfekt. I vil have problemer, men hun vil altid vælge at snakke, at tale om tingene, at gå på kompromis, at arbejde sig gennem problemerne. Hun vil ikke pakke kufferten og tage afsted i samme øjeblik som tingene bliver besværlige, hun elsker dig og giver alt.

10. Hun vil elske dine mørkeste steder.

De utilgivelige steder. Stederne og minderne og fortrydelserne og de tanker du skjuler inderst inde i din sjæl – hun vil elske dem. Hendes kærlighed vil være det lys som bryde gennem mørket, fjerner spindelvævet fra alt det du har skubbet væk og forsøgt at glemme. Hun vil elske dig og alt det der følger med – din fortid, din usikkerhed, din frygt og din ondskab.