Skip to Content

Vær Ægte, Vær Loyal Eller Hold Dig Væk Fra Mig

Vær Ægte, Vær Loyal Eller Hold Dig Væk Fra Mig

Føler du nogensinde, at du bare har fået nok af det hele? Som om du er træt af at date de forkerte mænd og spilde din tid på folk, der aldrig vil kunne se dit værd?

Begynder du nogensinde at tænke, at du burde opgive kærligheden? Som om den virkelig ikke er beregnet til dig?

Jeg ved, at det er forkert at opgive kærligheden, for inderst inde er jeg sikker på, at vi alle har en soulmate, den ene person, som er skabt for os, og som vi vil tilbringe resten af vores liv med.

Men helt ærligt, efter at mit sidste forhold sluttede, var jeg et skridt fra at blive en skør kattedame og forblive sådan resten af mit liv.

Hvad er meningen med at være utro?

lonely young woman sad with a bottle of red wine in a luxurious hotel

Jeg forstår det ikke. Hvad er meningen med at lege med nogens hjerte? Hvordan kan nogen forråde den person, de sværger, at de virkelig elsker?

Hvornår lærer nogle mennesker, at et menneskes hjerte og følelser ikke er deres legetøj? Man kan ikke lege med det og så smide det væk, når man keder sig eller finder et nyt “legetøj” til sig selv.

At søge trøst i karma

Det, der trøster mig, er, at disse mennesker ikke tror på karma. Men det gør jeg. Og jeg ved, at den vil banke på deres dør en dag.

Den vil overraske dem og få dem til at betale for at have såret et andet menneske og knust deres hjerte. Timingen er måske langsom, men karmaen vil komme en dag, for karmaen vinder altid.

Min sjæl er fuld af blå mærker, og mit hjerte er fuld af mærker. De blev begge såret så mange gange, og jeg tror aldrig, de vil kunne hele helt.

Det er tid til forandring

Derfor har jeg besluttet mig for at ændre nogle ting. Det er her, jeg sætter foden ned. Nu er det nok. Jeg har fået nok af mishandlingen og den halvhjertede kærlighed. Det skal stoppe lige her, lige nu.

Jeg siger ikke, at det hele var min skyld. Måske vil nogle mennesker dømme mig og sige, at det var min skyld, at jeg lod mit hjerte blive knust igen og igen i så mange år, eller at det er min skyld, at jeg lod andre behandle mig dårligt.

Jeg ønskede ærligt talt bare at blive elsket. Jeg ville føle den sande, betingelsesløse, evige kærlighed, som jeg gav til andre. Hvis det er en synd, en forbrydelse eller en fejltagelse, så er jeg skyldig, og jeg indrømmer min forbrydelse.

Til den mand, jeg vil elske næste gang…

man in white shirt looking back with background of the blurred city

Jeg hader mig selv en lille smule lige nu for at lade mænd få mig til at føle mig usikker.

Nu, hvor jeg er helt klar over, hvor meget jeg er værd, vil jeg aldrig tillade en anden mand at behandle mig mindre, end jeg fortjener, nogensinde igen.

Jeg vil ikke længere acceptere at blive behandlet som noget simpelt. Fra nu af skal en mand, der vil date mig, gøre sig umage for at vinde mit hjerte.

Jeg vil aldrig mere bruge min tid eller give mine ærlige og rene følelser til en mand, der ikke er klar til at gengælde dem, som han burde.

Jeg vil aldrig mere tilgive, at jeg bliver forrådt eller snydt. Jeg vil aldrig mere give en mand mere end én chance, fordi jeg virkelig tror på, at hvis man oprigtigt elsker nogen, så vil man aldrig såre dem.

Jeg vil aldrig mere nøjes med halvhjertet kærlighed. Der er ingen halvheder, når det gælder ægte kærlighed. Det er enten fuldt ud eller slet ikke.

curly blonde haired woman looking at the camera with deep thoughts

Den næste mand, jeg dater, bliver nødt til at sætte mig øverst på alle sine lister, men især på sin prioriteringsliste.

Han skal bevise sine følelser, men mest af alt skal han bevise over for mig, at kærlighed ikke er kompliceret.

Og den eneste måde, han kan gøre det på, er simpelthen ved at elske mig oprigtigt og dybt med hele sit væsen.

Jeg ved, at jeg ikke beder om for meget. Jeg vil bare gerne elskes, virkelig elskes uden spil eller forræderi. Desværre kan jeg se, at det er for svært at finde i denne falske verden i dag.

Jeg har besluttet, at jeg ikke vil tolerere eller underholde mere nonsens. Det er helt sikkert på tide at begynde at sætte mere pris på mig selv.

Det er på høje tid at holde op med at lade mænd, der ikke fortjener mig, spilde min dyrebare tid.

Jeg er træt af at tilgive og træt af at give andre chancer. Fra nu af vil det være sådan her: Vær ægte, vær loyal, eller hold dig væk fra mig!