Skip to Content

Vær Sammen Med En, Der Beroliger Dig

Vær Sammen Med En, Der Beroliger Dig

Når du tænker på kærlighed, tænker du på en følelsesmæssig rutsjebane.

Du tænker på sommerfugle, på ikke at kunne kontrollere dig selv, på at være hovedkulds forelsket i nogen og på at miste jorden under fødderne.

Du tænker på en mand, der ville udfordre dig og alt, hvad du er, på nogen, der ville rokke din verden, og på nogen, du ville gøre næsten alt for.

Siden du var en lille pige, havde du dette billede af kærlighed.

Når du læste eventyr, var prinsen og prinsessen omgivet af onde mennesker, der ønskede at skade dem.

De skulle kæmpe mod forskellige forhindringer for at være lykkelige til sidst. Hver kærlighedshistorie, du har set i dit liv, havde en lignende plottvist.

Kærlighed handlede altid om at finde nogen, der fik dig til at føle, at du var på toppen af verden. Det eneste forhold, der var værd at bruge tid på, var det, du skulle kæmpe for.

Det er det, der udfordrer dig følelsesmæssigt og flytter dine grænser. Og nogle gange er alle disse følelser fantastiske.

Der er perioder i dit liv, hvor du føler dig vidunderlig, med hovedet højt oppe i skyerne, når du nyder alle de sommerfugle, nogen vækker i dig, og når nogen får dig til at miste al kontrol over dig selv.

Men er det virkelig ægte kærlighed?

Fordi lad os se det i øjnene – det meste af det, der er beskrevet ovenfor, er faktisk passion.

Men passion bringer normalt andre problemer med sig og øger sandsynligheden for at have et giftigt, følelsesmæssigt udfordrende og følelsesmæssigt skadeligt forhold.

Og selvom noget sådant virker spændende i begyndelsen, er det normalt ikke bæredygtigt i det lange løb, så meget som du ønsker, at det skal være.

Lad os se det i øjnene – det er ikke ægte kærlighed. Det er blot en følelse af at være forelsket, men det er langt anderledes end ægte kærlighed, selvom du måske tror, det er det samme.

I stedet for at lede efter nogen, der giver dig sommerfugle og som bringer passion, bør du lede efter noget helt andet.

Du bør lede efter nogen, der giver dig fred, for det er noget, der ikke kan måles med noget andet.

Du bør være sammen med nogen, der giver dig ro og nogen, der får dig til at føle dig rolig.

Du bør lede efter en mand, der føles som hjem og som din fredelige havn. Du bør forsøge at finde nogen, som du bør være glad for at komme hjem til efter en lang, stressende dag.

Når du bliver ældre, ser du, at disse indledende sommerfugle og passion med tiden falmer væk.

Du ser, at det ikke er, hvad du faktisk ledte efter i hele dit liv, selvom du var overbevist om, at det var det.

Du vil se, at andre ting er endnu vigtigere, såsom ubetinget kærlighed, støtte, venskab og gensidig respekt mellem partnere.

Selvom du sandsynligvis har løbet fra dette hele dit liv og tænkt, at det ville være kedeligt, så stol på mig, at dette er den ægte vare.

Jeg vil ikke lyve for dig – den rette fyr vil sandsynligvis ikke give dig sommerfugle, og han vil ikke rokke din verden. Men han vil give dig meget mere.

Han vil give dig den kærlighed og støtte, du altid har ønsket. Denne fyr vil ikke kun være din kæreste, han vil være din partner, din familie og din bedste ven.

Med denne fyr vil du føle dig sikrere end nogensinde.

Han vil give dig kraften og styrken, du aldrig vidste, du havde i dig selv.

Denne fyr vil altid skubbe dig fremad og gøre dig til en bedre person uden nogensinde at prøve at ændre, hvem du er.

Han vil være en person, der vil have din fulde tillid, og du vil vide, at han altid står ved din side, uanset hvad.

Du vil kunne stole på denne fyr uden nogensinde at spørge hans loyalitet og uden nogensinde at tvivle på hans hensigter.

Pludselig vil du ikke synes at være så stædig og varmblodig. Denne mand vil gøre alle livets vanskeligheder til at bære og alle livets udfordringer til at være løselige.

Han vil få alt ved dig til at virke mindre kompliceret, og omkring ham vil du ikke synes at dig selv som så svær at elske.

Denne mand vil ikke give dig de ting, du ønsker og ønsker. I stedet vil han give dig alt det, du nogensinde har haft brug for, uden at vide det.

Og det er det, der gør ham så speciel og ventet værd.