Skip to Content

8 Ting Der Sker Når Du Møder En God Fyr Efter Et Narcissistisk Forhold

8 Ting Der Sker Når Du Møder En God Fyr Efter Et Narcissistisk Forhold

At bryde fri fra et narcissistisk forhold er svært. Du bliver vant til at han kun elsker sig selv. Du bliver vant til at være andet valg, og ikke få i nærheden af den opmærksomhed du har fortjent.

Du bliver vant til den form for opførsel og desværre gør du ikke noget ved det. Ikke før tingene er gået for vidt og uden mulighed for at reparere igen.

Du har nogle glade øjeblikke når han “glemmer” hvor meget han elsker sig selv, men for det mest af tiden har du det skidt fordi han er fuldstændig ligeglad med dig.

I de øjeblikke hvor han giver dig en lille krumme af opmærksomhed, går det op for dig at fit forhold kunne have været sådan hele tiden, men sådan var det deværre ikke.

Det eneste i har til fælles er at i begge elsker den samme person.

Narcissistiske forhold er som narko. Du bliver afhængig. Du ved at du har sikkerhed, og at du ikke er alene.

Nogle gange vil kvinder i forhold som disse, hellere stille sig tilfreds med disse mænd, end ingen. Så, du bliver af frygt for at være alene. Du vil hellere gå igennem smerte og lidelser end ensomhed.

Narcissistiske forhold er udfordrende. Du er 100% sikker på at du er din egen lykkes skaber. Det er du, men du kan ikke og bør ikke kontrollere hvert lille område af livet.

Det er ikke dit ansvar at få det her elendige forhold til at virke. Du er ikke den eneste i forholdet – det kræver to til at danse tango.

Så pres ikke dig selv, for du kan ikke reparere ham. Du tror måske at han ændrer sig, på grund af dig, men senere vil du indse at det hele bare var skuespil – endnu et manipuleringsværktøj.

Narcissistiske forhold er ydmygende. Du ser en der tror han er hævet over andre, en der tror han er så meget mere værd end alle andre, og det inkluderer også dig.

Du ser en der altid vil sætte ham selv før dig. Du ser en der aldrig vil lytte til dig, eller være der for dig når du har brug for ham. Du ser en mand der er fuldstændig forelsket i sig selv.

Din eneste rolle i et narcissistisk forhold er at fodre din mands ego, for det hele handler om ham og du kommer derefter – og det vil du altid gøre.

Efter det, mister du din selvrespekt og dit selvværd, og du tager følelsesmæssig bagage ind i dit næste forhold. Du tager din frygt og usikkerheder – kun på grund af den narcissistiske nar.

Når du endelig finder modet til at bryde fri af dit narcissistiske forhold, snubler du over en anden forhindring.

Du møder en sød fyr der behandler dig som du fortjener, men du føler du er langt ude af dine komfort zone, siden alt, indtil nu, slet ikke handlede om dig – det hele handlede om ham.

Her er nogle af de ting der kan se for dig, når du møder en sød fyr efter et narcissistisk forhold:

1. Han ved der er mere i dig end hvad man umiddelbart ser

Forelskede unge par krammer hinanden

Det er en helt ny og underlig følelse. Han er sikker på dig. Dit sidste forhold fik dig til at tvivle på dig selv og alle de valg du tog.

Men nu har du mødt en der ved at du kan alt hvad du har sat dig for.

Denne nye følelse som du oplever gør at du føler dig underlig tilpas fordi du ikke er vant til at blive behandlet som du fortjener.

2. Han vil at du stoler på ham

par i kærlighed gå i efteråret park holder hænder

Han ved at du har været i et forhold hvor din stemme ikke blev hørt. Han ved at du lever med frygt for at historien gentager sig selv.

Det er derfor han er tålmodig med dig. Det er derfor han giver dig tid til at overgive dig til ham og stole på ham. Dit sidste forhold blev bygget på ustabile og bedrageriske grunde.

Du blev bebrejdet for alle de problemer du havde. Det er ingen overraskelse at du mistede evnen til at stole på folk – det var sådan din eks fik dig til at tro.

Denne her nye fyr ved det, og han arbejder hans vej op til at bevise at han er troværdig. Og hvad mere vigtigt er, han giver dig tid til at lære dig selv at stole på dig selv igen.

3. Han behandler dig som du fortjener

par sidder på trapper og drikker kaffe

Han er altid rar. Han gør de mest simple ting som du aldrig før har prøvet.

Du er fanget i et selvisk forhold og du tænkte ikke engang over hvordan det ville være hvis din fyr til en forandring gjorde noget for dig.

Men nu da du har det, ved du ikke hvordan du skal reagere.

4. Han lytter til hvad du har at sige

par krammer på en mole

I dit sidste forhold, handlede det hele om ham. Det eneste ord du hørte var “jeg”, “jeg gjorde sådan”, “jeg var der”…
Men ikke denne gang.

Du har lov til at tale når du har lyst og du har bestemt lov til at sige hvad du vil uden frygt for at få at vide at du er dum eller blive dømt.

Din nye kæreste lytter til dig. Dine ord betyder noget for ham. Han vil være interesseret i det du har at sige. Han vil vide alt om dig og din fortid.

Han vil gerne vide hvad du kan lide og ikke lide. Han vil at du deler hans liv med ham.

5. Han siger undskyld

ungt par taler hinanden oprigtigt

Du er vant til hele tiden at sige undskyld for mere eller mindre alt, blot for at undgå diskussioner – selvom disse ting nogle gange kørte af sporet og du næsten kæmpede til døden indtil den anden næsten gik.

Og når du eller han var faldet ned, fortsatte livet. Den følelsesmæssige rutchebane bliver normal – du går ind i en endeløs rutine som du ikke kan komme ud af.

Men det er anderledes med den her fyr. Selvfølgelig vil du kæmpe, det gør alle. Men den eneste ting der gør dig mundlam er at han siger tre små ord: “jeg tog fejl”.

6. Han vil give dig hele verden

par sidder på græsset kysser

Du gik altid lige den ekstra meter for at tilfredsstille narcissisten, men du fik ikke noget retur.

Men nu, er der en der overrasker dig med blomster uden nogen grund, og tager dig ud og behandler dig som en dronning. Og alt det, uden skjulte motiver.

Han har ikke brug for noget fra dig. Han elsker dig bare. Så simpelt er det.

7. Han er ikke manipulerende

Elskende par krammer hinanden på sengen

Narcissister er mænd der vil være i kontrol. Men ingen kan kontrollere alt i deres liv, og det er på de tidspunkter at disse mænd lader det gå ud over andre.

Det efterlader dig gående rundt på æggeskaller når du er omkring ham, og passer på ikke at sige noget “forkert”.

Når du er i et normalt, og sundt forhold, lærer du at den adfærd ikke eksisterer. Du lærer at forhold handler om at gå på kompromis og at der er to stemmer der skal høres, ikke en.

8. Han lærer dig hvad kærlighed virkelig er

par i kærlighed nyder deres bryllupsrejse

Du indser at ægte kærlighed er gensidig respekt. Du indser at ægte kærlighed er virkelig at holde af en anden. Du indser at ægte kærlighed er at kæmpe sig gennem livet sammen.

Så indser du at dit sidste forhold ikke handlede om kærlighed. Det var en paradeforestilling, en fælde. Han fik dig til at tro at du elskede ham.

Du indså at ægte kærlighed er når du vågner op ved siden af en der behandler dig bedre, en der behandler dig som du fortjener.

Det efterlader dig undrende over hvordan du kunne tolerere noget mindre end det du har nu.

Men du skammer dig ikke, og har ikke ondt af dig selv. Du er stolt af dig selv fordi det kræver en stærk kvinde at komme ud af et nacissistisk forhold.

Og du er en af dem.

8 Ting Der Sker Når Du Møder En God Fyr Efter Et Narcissistisk Forhold