Skip to Content

Tiden Er Inde Til At At Vælge Mig Selv Over Din Næsten Kærlighed

Tiden Er Inde Til At At Vælge Mig Selv Over Din Næsten Kærlighed

Jeg har besluttet mig for at jeg er færdig. Jeg spilder ikke mere tid på at vente på at du elsker mig tilbage.

Jeg har besluttet mig for at jeg fortjener mere. Jeg ved at jeg fortjener at blive elsket.

Jeg ved at der er en derud der vil give mig alt hvad jeg har brug for, som vil altid vil holde mig i hans arme – ikke kun når han har lyst til det.

Måsket er det fjollet af mig, men jeg tror stadig på ubetinget kærlighed, nu mere end nogensinde.

Nu hvor du har ødelagt mine drømme om at tilbringe livet sammen med dig, er jeg endnu mere sikker på at jeg finder en der vil.

Jeg er bare blevet træt af at tolke på dine blandede signaler. Jeg er træt af det spil du spiller. Jeg kan ikke lide reglerne, fordi de er kun tilpasset dig.

Jeg forelskede mig i dig fordi jeg troede at du bestod af mere. Jeg har set dit potentiale. Jeg har set at hvis du ville så kunne du have været næsten perfekt.

Men du besluttede dig for at forblive den samme. Du besluttede dig for at være en næsten elsker. Men det har jeg altså ikke brug for.

Dine intentioner var aldrig tydelige. Du sagde aldrig det du virkelig ville. Fordi hvis jeg vidste at det her var hvad du ville, så ville jeg aldrig været gået ind i det.

Det er som en pagt med djævelen – du får alt hvad du vil, men der er altid en pris. Min pris var et ødelagt hjerte.

Du fik mig til at tænke at vi ville finde ud af det. Du kyssede mig lidenskabeligt og sendte mig kærlighedsbeskeder.

Du stirrede på mig når jeg ikke kiggede. Du sov ved min side, og lod som om der intet var sket den næste dag. Sådan gør venner ikke.

Jeg gav dig det bedste af mig selv, og jeg fik ikke noget tilbage, bortset fra halvtomme løfter og tomme ord. Faktisk var det eneste jeg fik fra dig tomme ord, aldrig handlinger.

Det var ikke nok til mig. Jeg kunne have brugt hele livet på at vente på at gøre det du sagde du ville.

Men, heldigvis havde jeg modet til at give slip og fortsætte med at lede efter en der vil gøre alt det du aldrig gjorde.

Det du aldrig indså var at kærlighed ikke kommer i dele. Det er enten eller. Du ville have mig et sted midt imellem.

Du ville beholde mig i næsten zonen, ved engang imellem at give mig lige nok til at blive.

Du gav mig falske forhåbninger. Det er derfor jeg ikke har respekt for dig. Du kunne have været en mand og sagt at du elskede mig. Istedet gengældte du falskt mine følelser.

Du forsøgte at narre mig, men du kunne ikke kopiere kærligheden. Det er der ingen der kan.

Du kan prøve men på et tidspunkt bryder du sammen fordi du er sammen med en som ikke er rigtig for dig.

Jeg har besluttet at jeg fortjener så meget mere end dig. Jeg har indset at jeg fortjener ægte kærlighed, hvilket du aldrig kunne give mig.

Jeg besluttede mig for at komme videre, selvom det gjorde ondt, og det gør det.

Jeg har besluttet mig for at løbe risikoen fordi jeg ikke ønsker at tilbringe resten af livet med at være ulykkelig og tænke over hvad der kunne være sket hvis jeg var gået.

Nu, hvor jeg vender den næste side af mit liv og efterlader dig på den forrige, er det tid til at starte et nyt kapitel i mit liv – et mere lykkeligt kapitel hvor jeg endelig selv vælger.

Jeg vælger mig selv fordi jeg ikke ønsker at stille mig tilfreds med en som ikke er sikker på mig.

Jeg ved hvad jeg vil have fra kærlighed og det er ikke det du gav mig. Jeg vil ikke have farvelkys af tvang når jeg går hjemmefra.

Jeg vil ikke have en besked fra dig bare fordi du føler at du skal. Det er derfor jeg vælger mig selv denne gang. Det er fordi at jeg vil have alt det du næsten gør, bare ikke kun næsten længere.

Jeg vælger mig selv fordi jeg er træt af at stille spørgsmålstegn ved alt hvad du gør. Jeg er træt af at gennemtænke dine beslutninger for at regne ud hvad dit egentlige motiv er, fordi jeg ved at det ikke er mig.

Jeg vælger mig selv fordi jeg vil få det bedre uden det. Jeg vælger mig selv fordi jeg giver mig selv chancen til at møde en som vil gøre ting på grund af mig – en mand som gør ting (selv ting han ikke bryder sig om) fordi han vil gøre noget for mig.

Jeg vælger mig selv fordi jeg ikke elsker den version af mig selv som jeg er sammen med dig. Jeg gider ikke være udmattet og tom, og sådan føler jeg mig sammen med dig.

Alt det negative du siger, rammer mig direkte i hjertet. Hvert eneste ord tærer på mig for hver dag, og jeg vil ikke være den person

Jeg vælger mig selv fordi jeg har brug for en at støtte mig til, og det er ikke dig. Lige nu vil den person være mig selv, og måske en anden i fremtiden.

Når du presser en kvinde som mig til hendes grænser, vil hun knække dig og du vil miste hende forevigt.

Du vil sikkert fortryde det, men så er det for sent.

Jeg vil vælge mig selv hver gang, fordi jeg ikke vil være nogens andetvalg. Jeg tror jeg fortjener at være nogens prioritet, og lige nu er det mig selv.

Jeg vil være en andens kæreste fordi han ikke vil have andre end mig, og kun derfor. Jeg vil have at han er lykkelig over at vi skal tilbringe resten af livet sammen.

Jeg vil vælge mig selv hver gang fordi jeg ikke har brug for en som skjuler vores forhold, fordi han tror at han kunne have fundet en der var bedre.

Jeg vil have en der stolt vil holde min hånd, og råbe mit navn højt så alle kan høre det. En som introducerer mig for hans venner og familie, fordi han holder nok af mig til at have lyst til det.

Jeg vil vælge mig selv hver gang fordi jeg ikke vil stille mig tilfreds med mindre end jeg fortjener. Jeg vil ikke have en som næsten elsker mig.

Jeg vil have en der vil gå ekstra langt for mig, fordi jeg vil gøre det samme for ham. Jeg vil have den slags kærlighed der giver mig sommerfugle i maven.

Jeg vil have en mand som er den sidste jeg tænker på inden jeg falder i søvn, og den første jeg tænker på når jeg vågner.

Jeg vil vælge mig selv hver gang fordi jeg ikke vil have en som ikke accepterer mig for den jeg er. En som kender alle mine fejl og accepterer dem fordi han ved at ingen er perfekte, heller ikke jeg.

Jeg vil vælge mig selv fordi jeg vil have en som ikke er dig.

Jeg vil vælge mig selv hver gang fordi jeg vil have ord på tingene og vide præcis hvorhen vores forhold tager os. Jeg vil ikke holde mig selv tilbage.

Jeg har en masse kærlighed, og jeg vil finde en som tager den og elsker mig tilbage på samme måde som jeg elsker ham.

Jeg vil have at tingene er kendte og behagelige. Jeg vil føle mig sikker, og det følte jeg mig aldrig sammen med dig.

Jeg er ikke ked af at jeg var sammen med dig. Jeg er ked af at det tog mig så lang tid til at indse at vi ikke skulle være sammen.

Jeg vil ikke have din næsten kærlighed. Jeg har ikke brug for den. Jeg fortjener den ikke.

Jeg indså endelig at jeg skulle sætte mig selv først fra nu af. Jeg har gjort det modsatte, og det tog mig ingen steder, bortset fra mod skuffelse, tristhed og smerte.

Jeg har forsøgt så hårdt på at få dig til at elske mig helt, men du blev ved næsten. Jeg er ked af at jeg ikke gav op noget tidligere, og fik afsluttet denne smerte som vi begge levede i.

Jeg er ked af at jeg ønskede at du blev, men du valgte at skubbe mig væk.