Skip to Content

Gå Ikke Ud Med Hende Hvis Du Ikke Kan Forpligte Dig Til Hende

Gå Ikke Ud Med Hende Hvis Du Ikke Kan Forpligte Dig Til Hende

Gå ikke ud med hende hvis du ikke kan forblive loyal.

Og jeg mener ikke kun at gå i seng med andre piger. Jeg siger, lad være med at være sammen med hende, hvis du har tænkt dig at leve livet som ungkarl resten af livet, hvis du har tænkt dig at se din eks, eller fortsætte med at tale med andre piger på dine dating apps.

Gør det ikke hvis har har tænkt dig at flirte med andre. Vær ikke sammen med hende hvis du leder efter meningsløshed, tilfældige flirts, eller åbne forhold, for det er ikke noget hun er interesseret i.

Gør det ikke hvis du ikke er klar til at yde en indsats.

Hvis du ikke har tænkt dig at gå på kompromis for at få det til at fungere.

Gå ikke ud med hende hvis du ikke er klar over at alle sunde forhold har skal gå begge veje.

Hvis du forventer at hun er den eneste der forsøger, og den eneste der ofrer sig. Fordi et envejsforhold er det sidste hende her går med til.

Gå ikke ud med hende hvis du har tænkt dig at love noget du ikke kan holde.

Hvis du har planer om at lyve overfor hende eller holde hende hen. Gør det ikke hvis du lover hende en fremtid sammen, bare for at komme i bukserne på dig.

seriøs mandlig mand forretningsmand sidder i en restaurant

Vær ikke sammen med hende hvis du har tænkt dig at tage hende for givet.

Hvis du ikke vil værdsætte hendes værdi og hendes sande jeg. Gør det ikke hvid du har tænkt dig at udnytte enhver mulighed for at nedgøre eller fornærme hende.

Hvis du vil bruge hende til at bosste dit ego, eller som en der skal hele dine usikkerheder.

Gå ikke ud med hende hvis du har tænkt dig at lege med hendes følelser.

Hvis du har tænkt dig at opføre dig som en sej fyr som lader som om at du er svær at score. Nej, hun vil ikke tigge om din kærlighed og opmærksomhed.

Og hun vil helt sikkert ikke rende efter dig. For tro mig – hun vil se lige igennem dig. Hun vil se hvad du prøver på,i og kommer dig i forkøbet.

Gå ikke ind i hendes liv hvis du har tænkt dig at gå og komme tilbage som du har lyst.

Du bør tænke dig om en ekstra gang hvis du tror at hun tålmodigt venter på at du kommer kravlende tilbage.

Spild ikke hendes tid, hvis du har tror hun giver dig endeløse chancer.

Husk – du har kun en chance til ikke at ødelægge tingene mellem jer. Du har kun et skud, og rammer du ikke, går hun fra dig, og vil aldrig se sig tilbage.

Sig ikke at du elsker hende hvis du kun vil give hende halvdelen af dit hjerte.

smuk ung mand mod baggrund af blomster

Få hende ikke til at tro på din kærlighed, hvis du ikke har tænkt dig at lukke hende helt ind. For du vil miste hende i det øjeblik at hun indser hvad du laver. Og du vil fortryde det mere end noget andet.

Hold hende ikke hen hvis du ikke har tænkt dig at sætte hende først, men har tænkt dig at sætte hende nederst på din prioriteringsliste.

For det her er ikke den type pige der sidder hjemme og venter på at du kommer i tanke om at hun eksisterer.

Hun er ikke ne pige du kan gå til når alle andre har forladt dig, eller når du finder tid i din kalender. Hun er ikke en pige som vil stille sig tilfreds med at være ens andet valg.

Gå ikke ud med hende hvis du har tænkt dig at ødelægge hende.

Fordi hun virker meget stærkere end hun virkelig er. Ja, det er rigtigt, hun er en sej tøs.

Men tro mig — hun har et blødt hjerte. Selvom hun ikke viser det, er hun faktisk en skrøbelig og følsom pige, der har været igennem rigtig meget.

Så, hvis du ikke tror at du kan forpligte dig til hende fuldstændigt, eller hvis du ikke tror du kan give hende den kærlighed hun fortjener, så prøv ikke på noget med en pige som hende.

Sæt ikke hendes forventninger op bare for at ødelægge dem. Få hende ikke til at falde for dig, bare for at ødelægge hendes hjerte når hun indser hvem du virkelig er. Gå i tide, før det er for sent.