Skip to Content

Skal Du Bekymre Dig, Hvis Han Kan Gå En Dag Uden At Tale Med Dig ?

Skal Du Bekymre Dig, Hvis Han Kan Gå En Dag Uden At Tale Med Dig ?

Lov mig en ting: Mens du læser denne artikel, vil du glemme alt om dine notifikationer. Når du er færdig med den, har du måske heller ikke lyst til at tjekke dem.

Hvis den fyr, du dater, ikke har skrevet til dig hele dagen, skal du ikke ligge søvnløs over det. Jeg ved, hvad du frygter: at han er ved at miste interessen.

Jeg er her for at fortælle dig, hvorfor det er usandsynligt, og hvorfor det er en god ting, hvis han kan gå en dag uden at tale med dig.

Hvad betyder det, hvis han kan gå en dag uden at tale med dig?

Før du begynder at bekymre dig om, hvorvidt der er problemer i jeres forhold, skal du vide, at det ikke er noget særligt, hvis I ikke har kontakt i et par dage.

Medmindre I er i et langdistanceforhold, og jeres kommunikation sjældent er personlig, er det helt fint, hvis I ikke taler sammen hver dag (og selv da betyder det ikke, at I ikke holder kontakten, hvis I ikke konstant sms’er).

Der er mange mulige grunde til, at han ikke sms’er eller ringer hver dag, og meget få af dem er bekymrende (og de er let genkendelige).

1. Han har travlt

Dette er det første og mest sandsynlige svar på din frygt. Hvis han kan gå en dag uden at tale med dig, er der en stor chance for, at han simpelthen har travlt.

Før du begynder at tro, at han trækker sig væk, så tænk over, at det kan være, at han har haft travlt. Måske har det været hektisk på arbejdet, eller han har haft problemer med familien. Måske har han fået et skud inspiration og arbejder bare på højtryk.

Når alt kommer til alt, vil du så ikke hellere være sammen med en, der har sit eget job, sine egne interesser og hobbyer end en, der er omklamrende, og hvis liv drejer sig om dig?

Noget sådant kan være smigrende i starten, men der er ingen lykke og fremtid i et sådant forhold.

2. Han arbejder med sig selv

Hvis han har gang i mange ting i sit liv, vokser han konstant og forbedrer sig selv.

En sådan mand er i stand til at være en hel, moden person, der kan værdsætte sin partner uden at projicere sine egne mangler over på dem. Han er følelsesmæssigt i stand til at udvikle et sundt forhold til sin partner.

En person, hvis liv er uopfyldt, leder måske efter en løsning i en anden person. En mangel på ting, der foregår i deres liv, kan få dem til at ønske at forankre sig i en anden.

I starten kan tanken om at være en andens hele verden lyde romantisk, men med tiden bliver det kvælende og giftigt. Det er bedre at overlade det til (gammeldags) kærlighedsfilm.

Så lev dit eget liv, og glæd dig over, at hver gang du ser din partner, er I begge mere fuldkomne mennesker, end sidste gang I var sammen.

3. Han er indadvendt

Den mand, du dater, er måske bare introvert. Hvis han kan gå en dag uden at tale med dig, er der faktisk stor sandsynlighed for det.

I modsætning til hvad nogle måske tror, er introverte ikke nødvendigvis generte eller stille. At være indadvendt betyder, at selv om han godt kan lide at være social, kræver det meget energi.

Selv om de godt kan lide selskab, har introverte brug for alenetid til at lade op. At tale med nogen hver eneste dag kan være en kamp, uanset hvad den anden person betyder for ham.

Det gælder også i kommunikationen. Hvis du sender en sms til en introvert, og han ikke svarer hurtigt (eller slet ikke), så lover jeg, at han ikke spøger dig væk. Det er bare, fordi han nogle gange ikke kan.

Hvis du er ekstrovert og dater en introvert, så hav lidt tålmodighed og stol på, at han nok skal kontakte dig, så snart han har ladet op.

4. Han kan ikke lide at bruge sin telefon

Mens nogle mennesker frygter det der “ting!” fra indkommende sms’er, trives andre med konstant interaktion. Hvis to mennesker, der har forskellige måder at være sammen på, er i et forhold, er det en god idé at etablere en rutine.

Fortæl hinanden, hvad der er for sjældent, hvad der er nok, og hvad der er for meget. Hvis du kan lide en “godmorgen”-sms, så fortæl ham det! Hvis han føler sig stresset over altid at skulle have sin telefon i hånden for ikke at gå glip af et opkald, bør han fortælle dig det.

På den måde kan I finde et kompromis og begge være tilfredse med niveauet af kontakt. Det er godt at huske, at løsningen på al forvirring og tvivl i et forhold er kommunikation.

5. Han foretrækker kommunikation ansigt til ansigt

Vi har alle vores foretrukne måde at holde kontakt med andre på. Din bedre halvdel er måske ikke altid tilgængelig og svarer måske først på dine sms’er dagen efter, men det behøver ikke at betyde, at I ikke har et godt forhold.

Før du begynder at bekymre dig, “hvorfor skriver han ikke til mig hver dag?”, så tænk på, at din kæreste måske bare hellere vil tale med dig personligt.

Det er vigtigt, at I får etableret en god kommunikation, når I mødes ansigt til ansigt. Telefonopkald og sms’er kan alligevel skabe problemer. Uden at se (eller endda høre) den anden person, mangler der mange kommunikationssignaler, og misforståelser er nemme.

6. Det er stadig tidligt i forholdet

Måske er I lige begyndt at date, og hvis han viser dig, at han kan gå en dag uden at tale med dig, prøver han måske bare på ikke at virke desperat.

Nye forhold er skrøbelige. I føler stadig hinanden på tænderne, prøver at finde jeres ben og finde ud af, hvordan tingene skal fungere. I kan lide hinanden, men I ved stadig ikke, hvordan (og hvor meget) I skal vise det.

Måske tjekker I hinandens sociale medier, men kan ikke lide alle billeder. Måske har I begge lyst til at tale sammen hele dagen, men din partner er ikke sikker på, hvordan det vil virke.

Hvis du vil tale med ham, så vær lidt frygtløs. At sige “jeg elsker dig” tidligt i et forhold er måske for meget, men hvis du har lyst til at kontakte ham, så send den sms!

7. Han holder sig tilbage

Selv om I har været sammen i lang tid, kan han stadig holde sig tilbage. Nogle gange, når vi føler, at et forhold er ved at blive seriøst eller bevæge sig til næste niveau, kan vi føle et behov for at træde lidt tilbage, så vi er i stand til at undersøge vores følelser og planlægge vores næste træk.

Det er måske første gang, han er i en situation, hvor han overvejer at tage et forhold til det næste niveau, og han er forsigtig. Det er en god ting. Det viser, at det er vigtigt for ham, og at han ikke er skødesløs med sine følelser.

Det er ikke kun dig, der undrer dig og er i tvivl. Vi har alle usikkerheder, og når vi kommer tættere på folk, er det lettere at åbne op og dele dem. En god idé ville være at tale med ham (ansigt til ansigt), men giv ham tid, hvis han har brug for det.

+1 bonusgrund

Måske har han tabt sin mobiltelefon! Eller har tabt den med skærmen nedad.

Jeg har tilføjet dette punkt bare for at snige det ind endnu en gang: Der er ikke noget at bekymre sig om, hvis han kan gå en dag uden at tale med dig! Hvis du har læst artiklen indtil nu, håber jeg, at det lykkedes mig at mindske dine bekymringer en lille smule.

Især på grund af det næste, vi skal tale om.

Er det normalt for et par at gå en dag uden at tale sammen? (Det andet perspektiv)

Nu, hvor vi har gennemgået de mest sandsynlige grunde til, at han kan gå en dag uden at tale med dig, lad os hurtigt undersøge nogle mindre trøstende punkter.

Jeg går ud fra, at du har googlet dette, fordi du tænker: “Hvis han ikke skriver til mig, er han så ved at miste interessen? Er der noget galt? Er der en anden?”

Der er en meget større chance for, at svaret på den manglende kontakt ligger i et af punkterne ovenfor.

Lad os alligevel træde ud af vores komfortzone, rive plasteret af og prøve at se, hvad der ellers kan være i vejen (men jeg vil sørge for at komme med ideer til, hvordan man håndterer det hele vejen igennem).

– Afstand?

Hvis du ignorerer opkald og sms’er, føler han sig så på anden måde fjern? Jeg er sikker på, at det er noget, der er let at finde ud af. Hvis han er bevidst fraværende, kan det være et tegn på, at han er ved at miste interessen.

Hvis han er ved at miste interessen, er der desværre ikke noget, du kan gøre. Vi kan ikke få nogen til at kunne lide os, og selv om det kan være smertefuldt, tror jeg, det er bedre at vide det så hurtigt som muligt.

Jo mindre du er involveret, jo mindre bliver du såret, og i dette tilfælde er mit råd at lade det ligge. Vent til du er sikker på, at han trækker sig væk, og at det ikke er noget andet, og fortsæt så med dit arbejde. Hvis du bruger din energi på noget andet, bliver det hele lidt lettere.

På den anden side, hvis den måde, I begge er i jeres forhold på, ellers er konsistent, er det sandsynligvis ikke noget. Går I stadig på dates og føler jer inkluderet i hinandens liv? Hvis det bare er sådan, at alt er normalt, bare ingen sms’er, så kan du slappe af.

– Er der problemer?

Der er to muligheder her: Der er et problem i jeres forhold, og enten vil han ikke tage sig af det, eller også ved han ikke, hvordan han skal håndtere det.

Hvis han ikke er interesseret i at løse de problemer, der måtte være opstået, er forholdet måske ikke så vigtigt for ham, som du håber, eller også ved han ikke, hvad der er bedst at gøre.

Nøglen her er motivation. Alle mennesker er fejlbehæftede, og mange af os er uvidende, når det gælder andre mennesker.

I dette tilfælde skal du tænke på din oplevelse med ham indtil nu. Virker han som en person, der er ligeglad med jeres forhold, eller er han bare dårligt rustet til at håndtere det?

Måske er det noget, han ikke er sikker på, eller han er i tvivl om, hvordan han skal gribe det an. I dette tilfælde har han sandsynligvis bare brug for tid. Din opgave i denne situation er at vise ham, at du er villig til at kommunikere, løse jeres problemer og arbejde på jeres forhold.

– Vrede?

Er der en mulighed for, at han er vred på dig af en eller anden grund? Hvis den fyr, du dater, er vred på dig, og hans måde at håndtere det på er at ignorere dig, kan det være et rødt flag.

Man har brug for kommunikation for at have et sundt forhold, så hvis du bemærker tegn på vrede, men han aldrig nævner, hvorfor han er vred, er han enten ved at gå i stå eller venter på at køle af.

Måske er det en mand, der har svært ved at tale om sine følelser, gode som dårlige. Det kan være en udfordring at nå ind til sådan en person og opmuntre ham til at kommunikere. En gennemprøvet måde er at gøre det gennem handlinger.

Gør noget rart for ham, men mind ham (forsigtigt) om, at det modne i et forhold er at være åben om, hvad der går dig på. Et simpelt “tal med mig” er ofte nok til at få en person til at åbne op.

– Spiller du spil?

Nogle mennesker trives med at skubbe og trække. De synes, at halvdelen af det sjove i et forhold er at spille varm og kold. De sms’er eller ringer ikke, fordi det er en del af deres strategi.

Han fortæller dig, at han elsker dig, men ringer ikke til dig på Valentinsdag. Han kalder dig sin bedste ven, men på din fridag er han “sammen med gutterne”. Når du beder ham om at hjælpe med noget, skal hans kollegas kaktus pludselig vandes.

Hvis han spiller et spil, er det op til dig at beslutte, om du vil gå med til det. Efter min mening er det ikke et godt tegn på, at et forhold vil udvikle sig til noget substantielt.

På den anden side, hvis du er interesseret i noget midlertidigt og afslappet, kan du måske finde en spænding i, at han holder dig på tæerne.

Du skal dog være klar over, at en person, der kan lide at gøre dette, som regel gør det for at etablere en bestemt dynamik i forholdet og måske kun har sine egne interesser i tankerne.

– Ser du en anden?

Afhængigt af hvor langt I er i jeres forhold, og hvilken slags forhold det er, er det måske ikke et problem at se andre mennesker. Måske skriver han ikke, fordi han er sammen med en anden.

Hvis I kun har været sammen et par gange, er det rimeligt at forvente, at han måske dater andre. Det gør du højst sandsynligt også. Måske havde I en god date sidste gang, I så hinanden, men han fulgte aldrig op med en sms eller et opkald. I så fald er det en god idé for dig at tage kontakt.

Hvis du er i et mere seriøst forhold, og det viser sig, at der er en anden, er mit første forslag som sædvanlig at tale med ham om det. Er jeres forhold forpligtende og eksklusivt?

Ved han, om det generer dig eller ej, at han ser andre mennesker?

Hvis din bedre halvdel ser en anden person og ved, at det sårer dig, har du en svær beslutning at træffe. Datingråd er ikke nyttige i denne situation.

Nogle mennesker kan håndtere det og tilgive – for andre er det en deal-breaker. Uanset hvilken type person du er, skal du sætte dig selv og dine følelser først. Tænk dig godt om, og gør det, der ender med at såre dig mindst.

Hvad Skal Jeg Gøre, Mens Jeg Venter På Sms’en?

Nu hvor vi har fået den svære del af vejen, holder jeg stadig fast i, at den mest sandsynlige grund til, at han ikke skriver, er, at han bare har travlt.

I situationer med mange mulige årsager, som denne, skal du stole på din mavefornemmelse, men jeg synes, at bekymring og ængstelse bør være din sidste reaktion. Hvis han kan gå en dag uden at tale med dig, er det ikke et problem.

Lad os sige, at du har sendt ham en sms, og han stadig ikke har svaret. Måske er du på read, eller også har han aldrig åbnet sms’en. Uanset hvad, har du besluttet, at det er hans tur, og nu venter du.

Jeg er sikker på, at du kender alle disse ting, men jeg synes, det er godt at blive mindet om det fra tid til anden.

Her er nogle ideer til, hvordan du kan bruge tiden, indtil han kontakter dig. (Advarsel: Du glemmer måske, at du nogensinde har sendt den sms).

Betragt dette som en god chance for at evaluere dig selv. At skrive dagbog, gense gamle fotos og tænke over dine tidligere forhold kan give dig et fingerpeg om, hvordan du får dette til at trives. Gør noget, du kunne lide at gøre som barn.

– Prioritér dit velbefindende, dine følelser og din mentale sundhed. Det gamle ordsprog “elsk dig selv” er kliché, men uomtvisteligt. Ingen bør gå gennem livet uden at være sin egen yndlingsperson. Gør gode ting for dig selv. Gå i fitnesscenter. Leg med dit kæledyr. Genlæs din yndlingsbog.

– Tilbring tid med dine kære. Styrk de relationer, du allerede har i dit liv. Giv og bed om støtte. Plej forbindelserne til de mennesker, du elsker. Besøg et familiemedlem eller en ven, du ikke har set i et stykke tid, og husk på, hvorfor de er vigtige for dig.

Fokuser på dine mål i livet. Måske har du arbejdsmæssige mål, eller måske ønsker du at blive bedre til din hobby. Måske er dit mål at lære noget nyt. Uanset hvad vil du føle dig tilfreds, hvis du arbejder med noget, du er interesseret i. Det kræver både en følelse af nydelse og præstation at være lykkelig i livet.

– Find en eller flere måder at slappe af på. Gå en tur i naturen, dyrk yoga, nyd et varmt bad eller bare sov – hvad end der hjælper dig med at slappe af, er det den rigtige vej at gå. Hverdagens stress er hårdt for os alle, især når vi leder efter kærligheden. Vi glemmer let, at hvis vi ikke er tilfredse med vores liv, bliver det ikke nemt at tiltrække gode mennesker.

Som afslutning

Måske er den mand, du dater, en travl introvert person, som kan lide at tale ansigt til ansigt, og som forsøger ikke at virke for ivrig. Hvis han kan gå en dag uden at tale med dig, er det de mest sandsynlige grunde.

Ikke desto mindre er der nogle tegn på, at han ikke skriver, fordi der er problemer. Scroll tilbage for at tjekke dem ud og lære, hvordan du håndterer dem.

Uanset hvad årsagen er, så glem ikke at passe på dig selv. Værdsæt dig selv, og vær ikke bange for at bede om hjælp og bede om det, du gerne vil have.