Skip to Content

6 Attraktive Tricks, Som Kvinder Bruger Til At Få Mænd Til At Savne Dem

6 Attraktive Tricks, Som Kvinder Bruger Til At Få Mænd Til At Savne Dem

Hvordan får man ham til at savne dig? Hvordan får man ham til at tænke på dig uafbrudt i løbet af dagen uden at opdage det?

At være i en mands tanker er noget, enhver kvinde bør stræbe efter at opnå, fordi det er det mest magtfulde, man kan gøre, når man ikke er sammen fysisk.

Hvis du er i hans tanker, betyder det, at han tænker på dig i hvert sekund af dagen, og uanset hvad han gør, vil du simpelthen være der i hans tanker.

Når han ikke kan lade være med at tænke på dig, bliver han vildt forelsket i dig, og du bliver hans prioritet, der bliver i hans tanker, indtil han får mulighed for at fortælle dig og vise dig, hvor meget han vil have dig.

Det er det mest tiltrækkende og helt sikkert noget af det sværeste at opnå, men der er nogle tricks, som kvinder bruger til at fremskynde processen med at få mænd til at savne dem og længes efter deres tilstedeværelse med hele deres krop og hjerte.

6 attraktive tricks, kvinder bruger til at få mænd til at savne dem

 Vær interesseret i, hvad han har at sige

Først og fremmest skal du altid være interesseret i, hvad han har at sige, for en god samtale handler ikke om at have fantastiske og modige ting at sige til ham.

Du får meget bedre resultater, hvis du faktisk bare lytter til ham og stiller spørgsmål fra tid til anden.

Når en mand ser, at du er interesseret i hans job, hobbyer eller venner, vil han se, at du er interesseret i, hvad der foregår i hans liv, hvilket vil give ham plads til at vise sig selv lidt frem.

Ser du, en mand har en tendens til at blive ved med at vise sig frem for den pige, han kan lide, og du skal sørge for at give ham plads til det.

Hvis du kun taler om dig selv, vil det resultere negativt, og du vil ikke forblive i hans tanker.

Hans anstrengelser for at imponere dig og din interesse i, hvad han har at sige, er det, han vil huske, når han ikke kan få dig ud af sine tanker.

 Flirt med ham

En lille flirt har aldrig skadet nogen. Flirt med ord, med din krop og med bevægelser, der får hans hjerte til at smelte. Kys ham på kinden, og lad ham vente på mere.

Send ham en sms om, at du lige har tænkt på ham, men lad ham ikke vide, hvor du er, eller hvad du laver.

Få ham til at undre sig over dig. Spice tingene op fra tid til anden med nogle sexede selfies for at vække hans fantasi og forberede ham på, hvad der er ved at komme.

Gør, hvad der føles behageligt og rigtigt for dig, uden noget pres om, at du skal gøre noget, du ikke føler dig tryg ved (og glem ikke at være kreativ).

 Få ham til at føle sig ønsket

Hvordan får man en mand til at føle sig begæret? At få ham til at føle sig begæret fungerer på samme måde som at flirte, men det går lidt dybere.

Vægten ligger på at lade ham vide, at du begærer ham, beskrive, hvordan du har det med det, og lade ham forestille sig resten.

Dette er den vigtigste del, fordi vi alle ønsker at føle os begæret, især mænd.

Hvis du lader ham vide, at du tænker på ham, at han har magten til at tænde for dine motorer (hvis du forstår, hvad jeg mener), er halvdelen af dit arbejde gjort.

Mange kvinder begår en fejl, når det kommer til dette. De forveksler lyst med behov, og det er derfor, han får et helt andet billede.

Du er nødt til at sende ham en besked om, at du ikke har brug for ham, og at du kan få, hvem du vil, men at du vil have ham, fordi han er den bedste.

Bliv ved med at sende ham sexede påmindelser

Jeg er sikker på, at du allerede er bekendt med det faktum, at mænd handler om det visuelle.

Og den bedste måde at få ham til at savne dig på er at blive ved med at minde ham om, hvor sexet du er. Men det er vigtigt ikke at overdrive det.

Du skal ikke bombardere ham med ti billeder om dagen af dig i provokerende tøj, bare for at få ham til at savne dig mere.

Tværtimod vil han finde dig påtrængende og begynde at finde måder at komme ud af denne “akavede situation” på. Når det kommer til dette, er beskedenhed dit bedste valg.

Du skal finde den perfekte balance, der vil fungere som en udløser, når det handler om at få ham til at savne dig og tænke på dig hver dag.

Giv ham nok til ikke at glemme dig og til at holde ham i venteposition for mere.

Nyd dig selv

Der er ikke noget mere sexet end en kvinde, der ved, hvordan man hygger sig.

Du kan også sms’e eller sende ham billeder af dig i et badekar omgivet af duftlys eller et billede af dig, der rocker hårdt til en koncert med dine piger eller lignende.

 Du forstår pointen.

Det vigtigste er at vise ham, at du har det sjovt med eller uden ham.

På den måde vil han ikke kunne lade være med at tænke på dig, fordi han altid vil undre sig over, hvad du laver på et bestemt tidspunkt (og jeg kan forsikre dig om, at han gerne vil være med, men du skal sørge for at lade ham vente en lille smule).

Vær eventyrlysten

Vær ikke bange for at vise din modige, eventyrlystne side, når du er sammen med ham.

Gør noget skørt, vis ham, hvor frygtløs du er, og han vil blive forbløffet. Du vil vinde hans hjerte med det samme.

Mænd er simpelthen tiltrukket af kvinder, der er frisindede, og som ikke er bange for at bede om det, de vil have, og kæmpe for det.

De finder dem inspirerende og fantastiske. Og han vil savne hvert sekund, han ikke tilbringer sammen med dig, fordi du vil være dronningen af hans sind og hans hjerte.

Du vil være det første, han vil tænke på, når han vågner om morgenen, og det sidste, der vil optage ham, når han lægger sig til at sove.