Skip to Content

Sådan Føles Rigtig Kærlighed Når Det Er Med Den Rigtige Mand

Sådan Føles Rigtig Kærlighed Når Det Er Med Den Rigtige Mand

Hvor mange gang har du forsøgt at finde kærlighed de forkerte steder? Hvor mange gange har du tænkt at den mand der sover ved siden af dig var den rigtige?

Jeg ved det, det er sikkert sket utallige gange, men du kunne stadig ikke reagere på det. Jeg ved at vi bliver bombarderet med de store kærlighedsliv bland de kendte.

Jeg ved at kærlighed for dem handler om dyre gaver og rejser til eksotiske steder.

Jeg ved at de viser deres kærlighed med diamanter og Rolex ure, men i alt rodet, fandt jeg ud af at kærlighed er så meget mere end det.

Ser du, for mig er kærlighed den reneste følelse af alle. Kærlighed er ikke jaloux eller svær, kærlighed er ikke noget der kan købes. Med den rigtige mand føles kærlighed ligesom at trække vejret.

Hvis du har fundet din soulmate, vil han elske den værste version af dig som var det den bedste.

Men med den forkerte er det ikke nok hvis du er den bedste version af dig selv, fordi han vil ikke føle at du er hans kærlighed værdig.

Jeg ved at folk nogle gange finder kærlighed de forkerte steder.

Og jeg ved at den kærlighed de søgte aldrig var der hvor de troede den ville være.

Men på den anden side ved jeg at der er nogen der slet ikke leder efter kærlighed, men den banker på deres dør når de mindst forventer det.

Du behøver ikke at have fint tøj på for at få opmærksomheden fra den fyr du kan lide.

Du behøver ikke at ligne en engel fra Victorias Secret for at vinde den mand du finder attraktiv.

Du kan være i gang med at gøre din lejlighed ren i joggingtøj, med rodet hår og ingen make-up, når du pludselig hører der er en der ringer på døren.

Og når du åbner døren vil du se det mest charmerende smil nogensinde, og BANG, så er du smask forelsket i ham.

Så piger, tro ikke at du får fat i ham du kan lide på grund af dit udseende. Den rigtige fyr vil værdsætte dig for mere end det. H

an vil se din gode sjæl, som er kærlig og elskende overfor alle dem omkring hende.

Han vil genkende et ærligt smil når du ser ham i øjnene, og en rødmen når han giver dig komplimenter. Han vil se at du er en kvinde der skal elskes når du siger at du er villig til at løse problemer med en ærlig snak.

Og når han ser alt det, vil han forelske sig helt vildt i dig.

Han vil indse at du er den eneste han har brug for, for at han bliver lykkelig og fuldendt.

Og så vil han indse at kærlighed ikke er et eventyr. Det er mere end kærlighedshistorier fra Hollywood, som så nemt braser. Det er så meget mere.

Nogle gange vil der være en storm som holder jer adskilt bare for at I kan lære at i ikke kan leve uden hinanden.

Nogle gange vil det være en kamp i begge har brug for at vinde for endelig at forstå at det er meningen i skal være sammen. Men det sker kun med den rigtige mand.

For den rigtige mand ved hvordan du har det i den proces, fordi han har det på samme måde. Han ved hvor meget du elsker ham, fordi han elsker dig lige så meget.

Han ved hvor meget du bekymrer dig om ham, fordi han bekymrer sig om dig hele tiden. Så, jeg siger dig, med den rigtige, vil selv de værste ting ikke være så slemme endda.

Fordi han vil være der for at kysse dig der hvor det gør ondt, indtil det ikke gør ondt længere.

Han vil være til at få alle de mørke skyer væk. Han vil lave en oase med ro kun til jer, og det vil være dit private paradis.

Han vil gøre alt for den kvinde han elsker fordi han ved at hun er noget særligt.

Og han ved at indsatsen ikke er forgæves. Han indså at han havde fundet hvad han ledte efter og nu lader han dig ikke gå igen.

Du er æblet i hans øje og hans grund til at stå op om morgenen. Og det er ventetiden værd søde skat!

Så næste gang i skændtes bør du være glad, fordi at skændtes betyder blot at han virkelig holder af dig, og du bør først bekymre dig når han stopper med det.

Så kom bare, tag et skænderi med ham, skub ham ud til kanten, men lad ham aldrig falde ned.

Og glem ikke at fortælleham at du vælger din mand at skændtes med, og at du aldrig vil gøre det med andre, resten af dit liv.