Skip to Content

Hvis Du Er Bange For At Spørge En Fyr Om Disse 10 Ting, Bør Du Ikke Være Sammen Med Ham

Hvis Du Er Bange For At Spørge En Fyr Om Disse 10 Ting, Bør Du Ikke Være Sammen Med Ham

Så du er virkelig vild med den ene fyr, som du finder speciel, og du tror, at han er den rette for dig, men du er stadig lidt forsigtig, fordi du ikke vil ødelægge det hele. Og du skal ikke være bekymret – det er helt normalt.

Hvis det virkelig er meningen, at I skal være sammen, vil dine beslutninger trods alt ikke skubbe ham væk fra dig, men bringe ham endnu tættere på!

Så hold op med at lede efter undskyldninger, der kun skal validere hans adfærd. Hvis du er bange for at spørge en fyr om disse 10 ting, så ved du, at du bestemt ikke bør være sammen med ham!

1. Forpligtelse

Mange fyre derude er enten spillere eller forpligtelsesfobier.

Og det, der gør situationen endnu sværere, er, at du sjældent kan forudsige, om han er en player eller har bindingsangst.

Så du bliver ved med at date uden at vide, hvad der er det næste, og når det sker, sker det for sent.

Ser du, engagement er noget, du aldrig skal være bange for at bede om, og hvis du er det, betyder det, at han ikke er den rette for dig. Hvorfor?

Fordi hvis han er klar til at være sammen med dig, og hvis han virkelig ønsker at være sammen med dig, ville han aldrig have ladet dig sætte spørgsmålstegn ved sine intentioner.

Han ville sørge for at gøre dig til hans og kun hans.

2. At vente på sex

Husk, at enhver fyr, der presser dig til at gøre noget, som du ikke er tryg ved, ikke er dig værdig.

Hvis du er bange for, at han vil vende ryggen til og forlade dig, når du fortæller ham, at du har brug for lidt tid, før du bliver intim, så ved du, at du alligevel er bedre stillet uden ham.

Du fortjener en, der vil sætte pris på dig og din krop og ikke kun tænke på sig selv.

3. En fremtid

Leder du efter en, du kan bygge en fremtid op med? Så skal du ikke være bange for at sige det.

Hvis du ikke er interesseret i tilfældige romancer, og du er bange for, at det kan afskrække ham, bør du løbe så langt væk fra ham som muligt.

Hvis han ubevidst tvinger dig til at gøre noget kun for at beholde ham, betyder det, at han er en beskidt spiller, og du bør være klogere!

Du fortjener at opbygge en fremtid med en, der ønsker det lige så meget som dig, og intet andet bør betyde noget for dig.

4. At gøre dig til hans prioritet

Hvis du føler, at alt og alle er vigtigere for ham end dig, så skal du ikke være bange for at fortælle ham det.

Du er ikke hans legetøj, og du er der ikke for at opfylde alle hans ønsker. Du er et menneske, og du fortjener at blive sat på hans prioriteringsliste.

Og hvis han ikke er villig til det, så skal du heller ikke tigge om det.

Hvis det ikke er naturligt for ham at gøre dig til sin prioritet, og han ikke engang overvejer det på trods af dine klager over det, betyder det, at han er for off og bestemt ikke er god for dig.

5. Monogami

Nogle kvinder har det godt med konceptet om et åbent forhold, hvor du dater flere personer på én gang.

Men hvis du ikke er en af dem, er det ikke noget, du skal skamme dig over.

Hvis du ønsker at være i et monogamt forhold, skal du sige det – det er din ret, og du bør altid lytte til din indre stemme.

Du bør ikke kassere dine følelser og gå imod dine værdier kun for at tilfredsstille hans ego.

Og hvis du er bange for at fortælle ham det af frygt for, at han vil stikke af, så ved du, at han ikke er den rette for dig, og du bør komme videre.

6. En undskyldning

Det er ligegyldigt, om I lige er begyndt at date eller allerede har været i et forhold i et stykke tid, vil der altid være nogle situationer, hvor du vil sige noget fornærmende eller noget, du ikke rigtig mente.

Der vil altid være situationer, hvor I vil såre hinanden, og det er et must at undskylde for det, hvis I vil fortsætte med at opbygge et lykkeligt og sundt forhold.

Men hvis han ikke undskylder, og du er for bange til at bede ham om det, så ved du, at du er sammen med den forkerte mand.

Han bør aldrig tage din lykke og respekt for givet. Og alene det faktum, at du skal bede ham om at undskylde, er nok i sig selv.

7. Børn

Hvis du ønsker at få børn en dag i fremtiden, skal du være fri til at sige det.

Og hvis han ikke er enig i din beslutning, og han ikke kan love dig, at han vil ønske at blive forælder en dag, så ved du, hvad du skal gøre.

At beslutte sig for at få børn eller ej er en vigtig ting, og du bør aldrig gå på kompromis med dine ønsker, blot fordi du frygter, at du på et tidspunkt vil miste ham.

Hvis du vælger at blive sammen med ham, selvom du ved, at han aldrig vil ønske at blive forælder, fratager du bevidst dig selv lykken.

8. Tilgivelse

Du sagde noget, du ikke rigtig mente, og du er oprigtigt ked af det, men du er bange for at søge om tilgivelse, fordi du tror, du vil blive afvist.

Ingen person bør nogensinde frygte at bede om tilgivelse, når de er oprigtigt kede af det (især hvis det ikke er noget stort problem, og især hvis du har tilgivet ham flere gange indtil nu).

Hvis du er bange for at bede om tilgivelse, betyder det, at han bestemt ikke er dig værdig.

9. Respekter

Respekt er vores menneskeret fra fødslen, og du bør aldrig overveje at forblive tavs i forhold til enhver form for manglende respekt eller mishandling.

Hvis du er bange for at sige din mening og fortælle ham, at du fortjener bedre opførsel og respekt fra ham, betyder det, at han på en måde misbruger dig følelsesmæssigt.

Og du bør bestemt ikke acceptere en sådan behandling til gengæld!

10. Anstrengelse

Hvis det er tydeligt, at han tager dig for givet og aldrig gør noget for at få dig til at føle dig speciel, betyder det, at han er et egoistisk og egocentrisk røvhul med lav anstrengelse.

Og hvis du er bange for at erkende det over for ham, betyder det, at han er et endnu større røvhul, og at du bør stikke af hurtigst muligt.

Husk, at rigtige mænd ikke finder på undskyldninger – de gør en indsats, uden at du behøver at bede dem om det.

Rigtige mænd ville aldrig få dig til at sætte spørgsmålstegn ved deres intentioner, og de ville aldrig få dig til at føle dig mindre vigtig; deres førsteprioritet er din lykke.

Så vent på en mand, der vil vise dig den virkelige betydning af at gøre en indsats, og som aldrig vil svigte dig, uanset hvad!