Skip to Content

Sådan Føles Ægte Kærlighed, Når Det Er Med Den Rette Mand

Sådan Føles Ægte Kærlighed, Når Det Er Med Den Rette Mand

Hvor mange gange er det ikke sket, at du har forsøgt at finde kærligheden de forkerte steder? Hvor mange gange har du troet, at den mand, der sov ved siden af dig, var den rigtige?

Jeg ved, at det sikkert er sket for dig utallige gange, men at du alligevel ikke kunne påvirke det.

Jeg ved godt, at vi bliver bombarderet med alle de kendtes enorme kærlighedsliv omkring os. Jeg ved, at kærlighed for dem handler om dyre gaver og rejser til eksotiske destinationer.

Jeg ved, at de viser hinanden den kærlighed, de føler, med diamantringe og perfekte Rolex-ure, men i alt det rod fandt jeg ud af, at kærlighed er meget mere end det.

Ser du, for mig er kærlighed den reneste følelse af alle. Kærlighed er ikke jaloux, kærlighed er ikke svær, og kærlighed er ikke noget, man kan købe.

Med den rigtige mand føles kærlighed som noget, der er lige så normalt som at trække vejret.

Hvis du har fundet din soulmate, vil han elske selv din værste udgave, som om det var din bedste udgave. Men med den forkerte fyr hjælper det ikke, at du er din bedste udgave, for han vil ikke føle, at du er hans kærlighed værdig.

Jeg ved, at folk nogle gange finder kærligheden de forkerte steder.

Og jeg ved, at den kærlighed, de søgte, aldrig var der, hvor de troede, den ville være. Men på den anden side kender jeg folk, som slet ikke søger kærligheden, men den banker på deres dør, når de mindst venter det.

Du behøver ikke at være så fint klædt på for at fange opmærksomheden fra en fyr, du kan lide. Du behøver ikke at ligne en Victoria Secret-engel for at vinde en mand, du finder attraktiv.

Du kan sidde og gøre rent i en gammel træningsdragt, med rodet hår, briller i ansigtet og uden makeup, når du pludselig hører dørklokken.

Og når du åbner døren, vil du se det mest charmerende smil nogensinde, og BOOM, du er hovedkulds forelsket i ham.

Couple's legs by the water

Så, mine damer, tro ikke, at I får den mand, I kan lide, så meget på grund af jeres fysiske udseende. Den rigtige fyr vil værdsætte dig for mere end det.

Han vil genkende en god sjæl, som er omsorgsfuld og kærlig over for alle mennesker omkring hende.

Han vil genkende et oprigtigt smil, når du ser ham i øjnene og rødmer, fordi han har givet dig en kompliment.

Han vil se, at du er en kvinde at elske, når du siger, at du er villig til at løse ethvert problem ved ærlig snak. Og når han ser alt det, vil han falde så hårdt for dig.

Han vil indse, at du er den eneste person, han behøver for endelig at blive lykkelig og tilfreds. Og så vil han indse, at kærlighed ikke er et eventyr.

Det er mere end Hollywoods kærlighedshistorier, der går i stykker så let. Det er meget mere end det.

Nogle gange vil der være en storm, der holder jer fra hinanden, men kun så I kan lære, at I ikke kan leve uden hinanden.

Nogle gange vil det være en kamp, som I begge skal vinde for endelig at forstå, at det er meningen, at I skal være sammen. Men alt det er værdifuldt, hvis det er med den rigtige fyr.

For den rigtige ved, hvordan du har det i den proces, fordi han har det på samme måde.

Han ved, hvor meget du elsker ham, fordi han elsker dig lige så højt. Han ved, hvor meget du bekymrer dig om ham, fordi han bekymrer sig om dig hele tiden.

Så jeg siger dig, at med den rigtige er selv de værste ting ikke så slemme alligevel.

For han vil være der til at kysse, hvor det gør ondt, og indtil det holder op med at gøre ondt.

Han vil være der til at få alle de mørke skyer til at forsvinde. Han vil skabe en oase af fred kun for jer to, og det vil være jeres private paradis.

Han vil gøre alt for den kvinde, han elsker, fordi han ved, at hun er enestående. Og han ved, at alle anstrengelserne ikke er forgæves.

Han indså, at han havde fundet det, han havde ledt efter, og nu vil han ikke give slip på dig så let. Når alt kommer til alt, er du hans øjesten og grunden til, at han står op hver morgen.

Og det, min skat, er noget, der er værd at vente på!

Så næste gang I skændes, skal du være glad, for det betyder, at han virkelig holder af dig, og det skal du først bekymre dig om, når han holder op med at gøre det.

Så kom i gang, skændtes med din mand, skub ham til kanten, men lad ham aldrig falde ned.

Og glem ikke at fortælle ham, at du valgte din mand at skændes med, og at du aldrig vil gøre det med nogen anden resten af dit liv.