Skip to Content

Et Brev Til En, Jeg Elsker Og Hader På Samme Tid

Et Brev Til En, Jeg Elsker Og Hader På Samme Tid

Du er en del af mit liv, og jeg elsker dig af hele mit hjerte. Jeg elsker dig for alt, hvad du har gjort for mig.

Jeg elsker, hvordan du får mig til at smile, og hvor elsket jeg har følt mig, siden jeg mødte dig. Kan du forestille dig, hvor stor min kærlighed er?

Prøv at forestille dig det højeste bjerg, der findes. Ved siden af det bjerg forestiller du dig så et, der er nøjagtig det samme. Det første er min kærlighed til dig. Det andet er had.

Du er min klippe, min person, den, der altid er der for mig, den, der gav mig alt, hvad jeg havde brug for i livet.

Hvordan kunne jeg ikke elske dig for alt dette? Du er min første kærlighed, min sande kærlighed, og jeg ønsker ikke at leve i denne verden uden dig.

Mange mennesker er ikke så heldige at møde deres sjæleven så tidligt i deres liv.

Jeg var heldig, og det er jeg taknemmelig for. Du virkede perfekt for mig i begyndelsen, og det viste sig, at det er du også.

Vi har været igennem mange ting sammen, og vi er modnet sammen. Jo mere jeg lærte dig at kende, jo mere elskede jeg dig.

I processen med at lære dig at kende, begyndte jeg også at hade dig en lille smule. Det voksede med tiden.

Du vidste, hvor meget du betød for mig, og det udnyttede du. Du negligerede simpelthen mine følelser.

Vi elsker hinanden, og du tror, at jeg på grund af den kærlighed altid vil være sammen med dig uanset hvad.

Skat, sådan fungerer et forhold ikke. Jeg elsker dig for de følelser, du gav mig, men hader dig for ikke at respektere dem. Jeg hader dig, fordi du giver mig tanker om at slå op med dig. Men hvis du bliver ved med at opføre dig sådan, bliver jeg måske nødt til det.

Rear view of offended woman looking at stubborn lover

Du er vred, fordi dit job ikke går godt. Hvorfor skal du lade det gå ud over mig? Du er frustreret, fordi du ikke er på det stadie i dit liv, du gerne vil være på.

Hvorfor lader du det gå ud over mig? Hvorfor holder du mig ikke i hånden og lader mig hjælpe dig med noget, der plager dig?

Hvorfor kan du ikke være rolig og glad for, at vi er i live og sammen? Der skal ikke meget til for at være rigtig lykkelig, men du vil ikke se den lykke, der er lige foran dig.

Jeg har ikke brug for meget i livet, kun en sund dig. Det er min lykke. Du er mit hjem og mit lykkelige sted. Jeg har brug for, at du tager dig af mit hjem og mit lykkelige sted.

Tving ikke dig selv, bliv ikke frustreret over de ting, du ikke kan ændre. Jeg ved, at jeg er din klippe nu, men du er nødt til at forstå, at selv en klippe kan knække.

Når jeg når min grænse, falder jeg ned fra en klippe, og du vil se mig i tusind stykker. Er det, hvad du ønsker for en, du elsker af hele dit hjerte og hele din sjæl?

woman with a headache

Jeg vil ikke bekymre mig så meget om dig. Vær ikke dumdristig. Når du forlader byen, så gør dig klar, pak nok tøj og ring til mig, når du får tid. Når du er på arbejde, så bliv ikke vred.

Tag en dyb indånding og husk, at jeg venter på dig derhjemme, og at alt nok skal gå, når dagen er omme. Pas på din krop.

Gå i seng til tiden. Spis dine grøntsager, og gå så meget, du kan. Lav en liste over prioriteter, og sæt dig selv som nummer et.

Jeg er ligeglad med, hvilket nummer jeg er på den liste, så længe du er nummer et.

Du vil ikke kunne tage dig af mig, hvis du ikke har taget dig af dig selv. Og jeg fortæller dig dette, fordi jeg ønsker, at du skal tage dig af mig, at du skal være min eneste ene resten af vores liv.

Vær god ved dig selv, og vær god ved mig. Respekter min kærlighed til dig, og respekter det faktum, at jeg altid tænker på dig, så gør mig ikke bekymret. Hvis du elsker mig, får du mig aldrig til at bekymre mig om dig igen.

worried couple looking at each other at cafe

Du vil være god ved dig selv, du vil respektere dine behov, din krop og selvfølgelig mig.

Jeg vil ikke holde trit med dig, jeg vil have, at vi skal have en sti, vi begge kan gå på. Kærlighed bør være navnet på vores vej.

Respekt kunne være vores sko, og gnisten i vores øjne kunne være skiltene på stien. Jeg ønsker mig ikke meget af livet, kun sundhed og dig ved min side.

Jeg forstår ikke, hvorfor du skulle ønske dig noget mere. Vi vil have hinanden, være hinandens klippe, og vi vil komme igennem alt i livet.

Ødelæg ikke det, der er blevet bygget op. I de sidste seks år har du gjort mig meget lykkelig. Jeg er stadig hovedkulds forelsket i dig.

Men du gør mig også skør fra tid til anden. Du lever dit liv, som om der ikke var nogen morgendag, og betragter materielle ting som det eneste, der er værd at kæmpe for. Og har du lagt mærke til, at morgendagen altid kommer?

thoughtful woman puts head on man back while standing outside

Husk, at jeg ikke har brug for dig. Jeg vil have dig. Og jeg vil have, at du tager dig af dig selv, så jeg ikke behøver at tage mig af dig. Jeg vil have, at vi tager os af vores børn sammen. Er du i stand til at gøre det? Hvis ikke, må jeg lade dig gå.

Uanset hvor meget jeg elsker dig, har jeg ikke styrken til at håndtere dit temperament.

Og jeg hader dit temperament så meget. Jeg er ked af det, men nogle gange er kærlighed ikke nok.

Hvis jeg nogensinde siger farvel til dig, så husk, at du altid vil være min sjæleven uanset hvad. Jeg vil elske dig til evig tid. At jeg forlader dig, vil aldrig betyde, at jeg holder op med at elske dig.

Det betyder bare, at jeg respekterer mig selv mere, end du nogensinde gjorde. Og, skat, kærlighed og respekt går hånd i hånd.