Skip to Content

Hvis En Mand Er Forelsket I Dig, Behøver Du Ikke Tigge Ham Om Noget Som Helst

Hvis En Mand Er Forelsket I Dig, Behøver Du Ikke Tigge Ham Om Noget Som Helst

Nogle gange er mænd ikke så komplicerede.

Når en mand er en rigtig mand, og når han er forelsket, behøver du ikke at blive oppe sent og ikke kunne falde i søvn, fordi du spekulerer på, hvor du står med ham…
.
Hvis en mand virkelig er forelsket i dig, vil hans handlinger tale højere end hans ord.

Hvis en mand er forelsket i dig, behøver du ikke tigge ham om at gøre noget eller bogstaveligt talt lave en skitse over de ting, du forventer, at han skal gøre, for han vil med glæde give dig alt, hvad du fortjener.

Når en mand ønsker at være sammen med dig, vil han være sammen med dig. Punktum. Der vil ikke være nogen undskyldninger eller drama eller tvivl eller usikkerhed.

Og vigtigst af alt, du behøver ikke at tigge ham om noget, ikke en eneste gang, aldrig nogensinde.
Hvis en mand er forelsket i dig, behøver du ikke tigge ham om at inkludere dig i sit liv. Han vil frivilligt og på egen hånd skabe en plads til dig i det.

Han vil vise dig åbent, hvor meget du betyder for ham, du vil høre ham planlægge sin fremtid med dig som en af hovedpersonerne, og han vil sørge for, at alle ved, at du er sammen med ham.

Han vil ikke skjule dig, han vil vise verden, at du er sammen med ham. Når en mand elsker, skammer han sig ikke over at vise det.

Hvis en mand er forelsket i dig, behøver du ikke tigge ham om at sende dig en sms. Han vil sende dig en betænksom sms af sig selv, fordi han gerne vil overøse dig med opmærksomhed hele tiden.

Han vil gerne vise dig selv i de mindste handlinger, hvor meget du betyder for ham, og hvor meget han holder af dig.

At sende en sms her og der i løbet af dagen vil ikke være et problem for ham, det vil være hans værktøj til at få dig til at føle dig ønsket, for når en mand er forelsket i dig, vil han have, at du skal vide, at du er den rette for ham.

Hvis en mand er forelsket i dig, behøver du ikke at tigge ham om at opføre sig ordentligt over for dine venner og familie.

Du behøver ikke at undskylde for hans dårlige opførsel, for det vil der ikke være i jeres forhold.

Han vil hele tiden være klar over, hvor meget disse mennesker betyder for dig, og han vil gøre alt, hvad han kan, for at blive vellidt af dem.

Han vil endda gå den ekstra mil for at få dem til at kunne lide ham, alt sammen for din skyld. Han vil gerne være på god fod med de mennesker, der betyder alt for dig. Det er sådan, du ved, at han virkelig er forelsket i dig.

Hvis en mand er forelsket i dig, behøver du ikke at tigge om et minut af hans tid til at fortælle ham, hvordan din dag har været, for han vil selv spørge dig om det.

Han vil oprigtigt gerne vide alt, hvad der er sket for dig i løbet af dagen, fordi han faktisk er interesseret i at høre om det.

Han vil vide, hvad der fik dig til at grine, og hvad der gjorde dig ked af det, om noget gik galt, og om der er noget, han kan gøre for at rette op på det.

Og han vil gerne få alt det dårlige, der er sket for dig i løbet af dagen, til at forsvinde.

Hvis en mand er forelsket i dig, behøver du ikke tigge ham om at gå på date med dig.

Han vil ikke bare låse dig inde, men planlægge de fleste dates på egen hånd.
Han vil blive ved med at overraske dig og blive ved med at spille forførelsesspillet.

Han vil aldrig tillade, at din kærlighed bliver slidt op, for han vil gøre alt, hvad han ved og kan, for at holde ilden brændende.

Hvis en mand er forelsket i dig, behøver du ikke tigge ham om at droppe sin eks. Han vil gøre det af sig selv, fordi det er så logisk.

Han vil ikke gøre noget, der får dig til at tvivle på ham eller hans følelser for dig.

Han vil ikke se nogen mening i at fortsætte kommunikationen med sin eks, for den historie sluttede for ham i det øjeblik, du trådte ind i hans liv.

Og ikke bare hans eks – ingen pige, men du vil have en plads i hans hjerte.

Hvis en mand er forelsket i dig, vil der ikke være behov for, at du tigger ham om at tale om sine følelser.

Du vil ikke engang i et sekund være usikker på, hvad han føler for dig, eller hvordan nogle af dine handlinger fik ham til at føle.

Hvis han er en voksen mand, vil han ikke være bange for at vise sine følelser foran dig eller tale om dem foran dig.

Hvis han elsker dig, vil han præsentere dig for sine dybeste følelser, og han vil gøre dig opmærksom på, at hans stærkeste følelser er knyttet til dit navn.

Hvis en mand virkelig er vild med dig, behøver du ikke blive ved med at tigge ham om en sms eller et opkald eller om at tilbringe tid med dig.

Du behøver ikke tigge ham om at opføre sig ordentligt eller behandle dig med respekt, for alt dette vil være hans prioritet, og han vil gøre det, fordi du er hans prioritet.

Og hvis han ikke giver dig alt dette, og hvis du ved en tilfældighed bliver nødt til at bede om det, så pak dine ting og gå.

For han fortjener dig ikke, og der vil være en anden, der vil give dig alt dette på egen hånd. Det vil være logisk for ham at give alt og mere til den pige, han elsker.

Hvis du skal tigge nogen om at gøre plads til dig i hans liv, så fortjener han ikke at have dig der.