Skip to Content

Jeg Overtænker, Fordi Du Sender Mig Blandede Signaler

Jeg Overtænker, Fordi Du Sender Mig Blandede Signaler

Ja, jeg analyserer alt vedrørende dig og vores “forhold”. Jeg dissekerer hver eneste bevægelse, du foretager dig, i jagten på skjulte betydninger. Jeg sætter spørgsmålstegn ved og kontrollerer bogstaveligt talt hvert ord, der kommer ud af din mund, før jeg tror på dig.

Jeg er i stand til at finde på hundrede forskellige scenarier for, hvad der skete, før jeg kommer til bunds i tingene.

Sandheden er, at jeg ikke tror på noget af det, du siger. At jeg konstant tvivler på dine intentioner, og at jeg antager, at du altid lyver, selv når du sandsynligvis ikke gør det.

Ja, sandheden er, at jeg er en overtænker. Og det er ikke noget, jeg er stolt af.

Faktisk tror jeg nogle gange, at mine analyser vil gøre mig helt skør.

Sandheden er, at jeg i lang tid har brugt overtænkning som en form for forsvarsmekanisme.

Jeg vidste aldrig, hvor jeg stod i forhold til dig, eller hvad jeg kunne forvente som det næste, og jeg troede, at jeg ville kunne forudsige dit næste træk og spare mig selv for en masse hjertesorg, hvis jeg bare kom til bunds i din mystiske personlighed.

Men efter alle disse år forstår jeg endelig, at du aldrig var kompleks eller mystisk – du var bare et røvhul. Og jeg var skør, fordi jeg lod dig mishandle mig, og fordi jeg lod dig ændre mig.

I lang tid bebrejdede jeg mig selv for den måde, jeg var på. Jeg følte mig skyldig i at være en overtænker og antog, at min overanalyse kun skadede vores forhold.

Men så indså jeg endelig, at min overtænkning faktisk aldrig har været min skyld. Det er måske det sidste, du har lyst til at høre, men sandheden er, at jeg er en overtænker, fordi du fik mig til at blive det.

Du ved udmærket godt, at jeg ikke var sådan, da vi mødtes første gang. Du ved, at jeg var en spontan, åbenhjertet pige, der troede på mennesker.

Men så begyndte du at lege med min hjerne og mit hjerte.

Så begyndte du at forvirre mig til et punkt, hvor jeg ikke havde den fjerneste anelse om, hvad der foregik mellem os.

Så begyndte du at sende mig blandede signaler, som jeg ikke havde nogen mulighed for at tolke.

Og det var der, jeg begyndte at have søvnløse nætter, mens jeg prøvede at finde ud af, hvad dine sande intentioner var.

Har du nogensinde holdt af mig? Eller nød du bare at have mig omkring dig? Hvad betød det, at du brugte en hel uge på at ignorere mig fuldstændig og så kom krybende tilbage til mig og lovede mig din evige kærlighed ugen efter?

Alle disse spørgsmål kørte rundt i hovedet på mig, og jeg fik ikke de svar, jeg havde brug for, fra dig.

Det var der, jeg begyndte at prøve at læse dine tekster mellem linjerne, så jeg i det mindste kunne gætte dine sande intentioner. Da jeg begyndte at lytte omhyggeligt til tonen i din stemme, så jeg kunne høre selv de ting, du ikke fortalte mig.

Det var dengang, jeg blev besat af dine konti på de sociale medier og forsøgte at finde spor af andre piger i dit liv.

Da jeg begyndte at stille spørgsmålstegn ved, hvorfor du ikke svarede på mine sms’er, da jeg begyndte at tvivle på, hvorfor du havde for travlt til at se mig, og da jeg mistede al min tillid til dig.

Fra det tidspunkt brugte jeg alle mine kræfter på at forsøge at gætte dine tanker og næste træk.

Jeg brugte alle mine kræfter på at afkode den måde, du kiggede på mig, sms’ede og ringede til mig på. Jeg brugte alle mine kræfter på uden held at forsøge at afkode dig.

Og alt dette gjorde mig til en overtænker. Faktisk gjorde du mig til en overtænker.

For hvis du havde været ærlig om dine intentioner fra starten, ville jeg ikke have været tvunget til at analysere alle dine signaler. Jeg ville aldrig have været splittet mellem at være overbevist om, at du elskede mig, og i næste øjeblik tro, at du var fuldstændig ligeglad med mig.

Hvis du havde været tydelig omkring dine følelser, ville jeg ikke have behøvet at lede efter ikke-eksisterende tegn på din kærlighed til mig.

Hvis du havde været klar til at sætte en etikette på vores “forhold”, ville jeg ikke have brugt endeløse nætter på at forsøge at afkode dig. Hvis du havde været konsekvent, ville jeg ikke have været nødt til at sætte spørgsmålstegn ved hver eneste lille detalje i din personlighed og forsøge at finde en grund til din opførsel.

Hvis du ikke havde været så uforudsigelig, og hvis jeg havde vidst, hvad jeg kunne forvente af dig, ville jeg ikke have behøvet at spekulere på, om du overhovedet holdt af mig.

Hvis du ikke var forsvundet fra mit liv og kommet tilbage, som du ville, ville jeg ikke have behøvet at forsøge at tyde hvert eneste træk, du foretog dig.

Hvis du ikke havde leget med mine tanker, ville jeg ikke have spildt år af mit liv på at finde ud af, hvem du var.

Hvis du ikke havde sendt mig alle de blandede signaler, ville jeg have vidst præcis, hvor jeg stod, og jeg ville ikke have haft behov for at tænke for meget.