Skip to Content

Et Brev Til Den Mand, Jeg Delte En Utrolig Kemi Med

Et Brev Til Den Mand, Jeg Delte En Utrolig Kemi Med

Der var altid noget, der trak mig mod dig. Fra den dag vi mødtes og længe efter, vi blev en del af historien, var kemien mellem os ubrydelig.

Jeg tror, at hvis jeg løb ind i dig, ville sommerfuglene i min mave blive vilde, og jeg ville få denne utrolige trang til at være mellem dine arme, selv om jeg ved, at du ikke længere er min.

Heldigvis ser jeg dig næsten aldrig. Vi bevæger os ikke længere i de samme cirkler.
Det var svært nok at trække mig væk fra dig i forvejen, og det er virkelig lettere, at vi ikke ser eller taler sammen.

Jeg skriver dette for at sige, at jeg aldrig vil glemme dig, men jeg vil heller aldrig vende tilbage til dig igen.

Vi havde vores tid til at gøre det, og jeg havde virkelig alle mine forhåbninger om, at vi ville gøre det, selv om jeg inderst inde vidste, at jeg narrede mig selv.

Vi havde en ujævn start, og hele vores forhold var ujævnt. Jeg vidste aldrig, hvor jeg stod i forhold til dig, og det plejede at drive mig til vanvid.

Det ene øjeblik var du helt vild med mig, og det næste øjeblik ignorerede du mig fuldstændig.
Den ene dag gav du mig hele verden, den næste ville du ikke engang være en del af mit liv.

For hvert skridt fremad, tog vi ti skridt tilbage. Vi faldt hurtigt bagud, og der var intet, jeg kunne gøre ved det. Der var intet, jeg ønskede at gøre ved det.

Jeg vidste, at du spillede spil. Jeg vidste, at du ikke var klar til at binde dig af dine egne grunde, og jeg valgte ubevidst at betale den pris bare for at være sammen med dig.

Jeg vidste, at du spillede med mit sind og mit hjerte, men jeg kunne ikke modstå dig.

Hver gang jeg lagde mine øjne på dig, glemte jeg alle de tårer, jeg havde grædt, fordi du ikke var dukket op på mit dørtrin, som du havde sagt, du ville gøre et par aftener før.

Jeg ville glemme de nætter, hvor jeg ikke kunne sove, fordi jeg brugte dem på at analysere hvert eneste øjeblik, vi tilbragte sammen.

Jeg ville glemme alt det, jeg manglede, og jeg ville blive betaget af bare dit smil.

Du ville trække mig tæt ind til dig med dine stærke hænder, og jeg ville blive vanvittig. Alt, hvad jeg ville sige, og alt, hvad jeg ville tale om, ville forsvinde i glemslen.

Det eneste, der betød noget, var dig og mig og den magnetiske kraft af kemi, der trak os tættere og tættere sammen.

Din kropsduft var overvældende. Dine kys var så blide og samtidig så stærke, at det resulterede i den perfekte kombination af sexet og sødt, som passede bedst til mig.

Vi kunne ikke holde fingrene fra hinanden, når vi blev ladt alene, uanset hvor vi var. Hver eneste berøring var fyldt med elektricitet, spænding og begær.

Men jeg længtes også efter dit sind. Vores kemi gik ud over det seksuelle, vi var også forbundet på et intellektuelt plan.

Vi kunne tale i timevis om alt og alle ting, og jeg følte virkelig, at du forstod mig.

Det er derfor, at slutningen gjorde så ondt. Vi havde det hele, og vi vidste ikke, hvordan vi skulle gøre noget ud af det. Vi vidste ikke, hvordan vi skulle få vores forhold til at holde.
Bedre sagt, du var for bange til at blive.

Der var noget inden i dig, der fik dig til at stikke af, så snart det blev lidt alvorligt.

Uanset hvad jeg gjorde for at ændre det, ændrede det ikke noget. Jeg forsøgte at være forstående.
Jeg gav dig det rum, du havde brug for. Jeg bøjede mig bagover for at gøre dig lykkelig.

Jeg gav dig alt, og det var stadig ikke nok. Du gik stadig ind og ud af mit liv, og jeg kunne ikke klare det længere.

Sidste gang du forlod mig, med alle intentioner om at komme tilbage, lod jeg dig ikke komme tilbage.

Det gik op for mig, at jeg havde spildt år på at vente på, at du skulle blive og aldrig forlade mit syn. Venter på at du skulle overvinde din frygt og være den mand, jeg fortjente.

Der er stadig dage, hvor jeg har lyst til at besvare dine sms’er eller ringe til dig og bare tale i en uendelighed. Men jeg kan ikke. Jeg ved, at hvis jeg hørte din stemme, ville jeg trække mig tilbage og lukke dig ind igen.

Hvis det skulle ske, ville vi bare vende tilbage til hvor vi var. Du ville stadig opføre dig, som om mit hjerte har en kontakt, og du kan slå mine følelser til og fra efter ønske.

Det kan jeg ikke længere håndtere. Du havde for mange chancer for at være den mand, som jeg havde brug for, og du udnyttede dem aldrig.

Jeg er ikke kommet over dig endnu. I hvert fald ikke helt. Kemien er der stadig. Kærligheden er der stadig.

Begæret er der stadig, men jeg har brug for mere, jeg har brug for sikkerhed og engagement, og det vil du aldrig give mig.