Skip to Content

Du Gav Hende Ikke Andre Valg End At Give Op På Dig

Du Gav Hende Ikke Andre Valg End At Give Op På Dig

Hun gav dig alt hvad hun havde. Og hvad gjorde du? Du gav hende absolut ingenting tilbage. Du misbrugte hendes tillid så mange gange at hun ikke længere kunne stole på dig. Det var umuligt. Du mislykkedes, du fejlede hårdt.

Du kunne ikke lide det faktum at hun altid gik ekstra langt for dig. Hver eneste gang. Hun flyttede bjerge for dig. Hun ville vælge dig over hendes selv hver gang. Og alligevel gav du hende ikke noget tilbage.

Det er ikke nogen overraskelse at hun måtte give slip på dig. Du ved at hun lavede alt arbejdet i forholdet. Hun var den som holdt det kørende, i live. Det er som om du bare var en tilfældig tilskuer i stedet for en hovedperson i det hele. Hvorfor skulle nogen finde sig i det?

Hun gav dig al den opmærksomhed og hengivenhed hun havde. Hun sørgede for at du havde alt. Hun kyssede dig farvel når du gik, og til trods for det, prioriterede du altid hende sidst. Hun fik aldrig et farvelkys af dig.

Du udnyttede hendes godhed. Du spyttede på hendes rare ord, kærlige handlinger fordi du ikke respekterede hende. Du skulle have takket hende, og aldrig ladet hende gå. Det er sådan hun var mod dig. Og du fortjente det ikke.

Hun har aldrig mødt en person der var mere egoistisk end dig. Som var ligeglad med at have mistet en person som gjorde dig til et bedre menneske?

Langsomt men sikkert, blev du hendes byrde. Hun kunne ikke længere bære dig på ryggen. Hendes ben blev svage. Hun kunne ikke holde det ud længere. Selv om hun gav dig mange chancer, ødelagde du hver en eneste. Du ødelagde dem en efter en, og du kunne ikke længere stoppe dig selv, fordi du var sikker på at du ville få endnu en chance.

Du vidste at hun var godhjertet, og at hun ikke pludselig ville forlade dig, og desværre udnyttede du den egenskab gang på gang.

Hun ville give på fordi du gav hende flere sorger end glæder. Det var ikke den slags liv hun ville leve. Det som er endnu mere trist er at hun faktisk et øjeblik troede at det var hendes skyld. Hun troede ikke hun havde nok tålmodighed og forståelse for dig. Det er dig som har fået hende til at tro at hun ikke var god nok.

Du var så modig og selvsikker. Du troede virkelig ikke at hun havde modet til at forlade dig. Du troede at hun ville fortsætte med at give dig chancer. Var du virkelig så selvsikker? Du skulle have tænkt dig om en ekstra gang.

Fordi denne her gang var det, “Bye-bye, ses aldrig igen!” Hun havde holdt dig ud indtil nu. Og nu vil hun ikke give dig flere chancer fordi hun ved at du ikke vil ændre dig. Du vil ikke vokse og modnes. Hun har ikke brug for en med dine egenskaber ved hendes side.

Hun gav slip på dig fordi du var et røvhul og tænkte at du kunne slippe afsted med det. Alt hvad du gav hende var tomme ord, og falske løfter som ikke betød noget. Ikke længere. Hun stolte på dig og du svigtede hende. Alt hvad du gjorde var at skuffe hende, igen og igen.

Hun opgav dig fordi hun ikke havde andre valg. Du førte hende ind i en blindgyde. Du trængte hende op i en krog og hun havde ikke noget andet valg end forlade dig. Hun gav dig massere af tid til at tage dig sammen.

Hun havde advaret dig flere gange om at tingene ikke skulle fungere ret meget længere på den måde. Men du tog hende ord og handlinger for givet, og du fortsatte med at gøre tingene på dine egne præmisser, uden at tale med hende eller andre.

Du lagde ingen kræfter i at få tingene til at fungere mellem jer, men du kunne lide at være sammen med hende. Hvordan kunne du forvente dig andet end at hun ville forlade dig? I en voksen verden fungerer tingene ikke kun som du syntes. I en voksen verden må man ofre sig og gå på kompromis for at et forhold kan fungere, og få at kunne gøre sin partner lykkelig. Med andre ord, der skal to til tango.

Hun gav op fordi hun indså at hun var mere værd. Hun ville ikke tilbringe resten af sit liv på at forsøge at fikse idioter som dig. Hun vil ikke tilbringe sit liv med en som ikke er hende værdig. Selvom hun stadig elsker dig, vil hun ikke fortsætte med at gøre de samme ting mod sig selv længere. Hun vil sætte sig selv først, fordi hun kan.

Hun har endelig indset at hun kan finde en anden der vil elske hende som hun fortjener. Hun kan finde en som vil behandle hende på samme måde som hun behandler ham. Hun kan finde en som har de samme værdier og egenskaber som hende…

Hun ønskede ikke at give op, men du gav hende ikke noget valg.

Hun er ked af det men det er farvel.