Skip to Content

8 Ting Du Bør Vide Før Du Går Ud Med En Pige Med Et Godt Hjerte Men Et Komplekst Sind

8 Ting Du Bør Vide Før Du Går Ud Med En Pige Med Et Godt Hjerte Men Et Komplekst Sind

At gå på date med en pige med et godt hjerte, men et komplekst sind kan være utrolig svært. Du må gå ekstra langt for hende og nogle gange gøre ting som du ikke er vant til, men husk at en sådan indsats kan ende med at være det hele værd.

Her er 8 ting at huske på hvis du bliver involveret i sådan et forhold. Se her!

1. Hun er tænker for meget

En pige som hende har en hjerne der konstant er igang, og nogle gange kan hun finde på forskellige scenarier som slet ikke er virkelige. Sandheden er at hun overanalyserer alt om og om igen, men hun gør det blot for at beskytte sig mod smerte.

Den ene dag kan hun sige at hun elsker dig, og den næste kan hun virke umulig. Det er bare sådan hun er, så det er op til dig om du vil udforske hende yderligere. Stol på mig, hun er det værd!

2. Hun ser din indsats

Hun er ikke den type pige som forventer dyre gave eller rejser til eksotiske steder. Det er de små ting som betyder noget for hende. Hun bliver ekstatisk når hun får en besked fra dig midt på dagen.

Det er de små ting der gør at hun er sikker på at du er interesseret i hende og du ønsker at hun er lykkelig. Selv om du ved at hun har tendenser til at være kompleks, skal du blot huske på at du har fundet den rigtige vej til hendes hjerte, og det er det der tæller allermest.

3. Hendes hjerte er enkelt

Når hun forelsker sig, falder hun hårdt. Hun tænker aldrig for meget når hun tror at hun har fundet hendes livs kærlighed.

Nogle gange kan den egenskab gøre hende sårbar fordi hun stoler på fremmede fra det første øjeblik hun møder dem. Når hun er forelsket vil hun have at hele verden ved det, og hun er 100% sikker på at det her er “the one”.

4. Hun vil udfordre dig

Hun er ikke den type pige der griner af alle de vittigheder du kommer med. Hun gør ikke noget ekstra for at du kan lide hende. Hun kan leve med det faktum at der er nogen der kan lide hende og andre der ikke kan. Det er derfor hun vil gøre sit bedste for at få forholdet op på et helt nyt niveau, ved at udfordre dig og presse dig fremover.

Når hun går ud med nogen, tror hun at hun er ansvarlig for deres liv, så du kan være helt sikker på at hun vil gøre det umulige for at få dig til at arbejde mere på at blive den bedste version af dig selv.

5. Hun er god til at lytte

Det faktum at hun har et godt hjerte gør hende til en som ved hvordan man lytter og giver råd. Hun ved at al god kommunikation er nøglen til alle gode forhold, så tøv ikke med at fortælle hende om dine problemer.

Hun vil lytte til dig, selvom hun ikke forstår alt. Sørg for at du gør det samme for hende, når hun har brug for en skulder at græde ud ved.

6. Hun vil aldrig acceptere et forhold uden lidenskab

Hun vil have alt eller ingenting i et forhld. Et forhold uden passion er helt sikkert ikke noget hun ønsker, så hun vil gøre hendes bedste for at sørge for at jeres forhold forbliver spændende og sjovt.

Hun ved at hun er det værdig, og hun hverken fortjener eller er interesseret i et “so so” forhold.

7. Hun kan være svær at håndtere

Ja, det kan være rigtigt, men når du overvinder hende, er hun din. En pige som hende kan være din kæreste, din bedste ven og din støtte. Et forhold med en pige som hende er fuld af spænding, så du behøver ikke bekymre dig om at det bliver kedeligt i længden, eller at du går forkert.

Hun vil altid finde måder at tilfredsstille dig på hvis du behandler hende ordentligt. Hvis ikke, så vær forberedt på en enkeltbillet ud af forholdet.

8. Hun kan ikke altid udtrykke hendes følelser

Selv om hun elsker dig, er det svært for hende at indrømme det. Det føles på en måde tryggere hvis du gør det først. På den måde er hun ikke lige så sårbar fordi du allerede har indrømmet at du elsker hende, og nu er det op til hende a fortælle dig det samme, eller afvise dig.

Det er kun en forsvarsmekanisme, så vær ikke for hård mod hende. Husk at hun mange gange er blevet narret på grund af hendes gode hjerte, så nu er det svært for hende at stole på nogen, specielt hendes emotionelle partner. Men hvis du giver hende tid nok, vil hun sørge for at du føler at det var det værd!