Skip to Content

Dit Livs Kærlighed Kommer Normalt Efter Dit Livs Fejltagelse

Dit Livs Kærlighed Kommer Normalt Efter Dit Livs Fejltagelse

Det sker nogle gange at du forvirrer den største fejl i dit liv med din livspartner.

Du lægger alle dine drømme og håb over på ham, bare så han kunne træde på dem.

Du kunne ikke forestille dig et liv uden ham. Men, han havde andre planer. Han tog så meget han kunne fra dig, og gik sin vej og efterlod dig ødelagt.

Og hvorfor ville du ikke blive ødelagt, når du gav dit bedste til en som ikke var det værd, til en som ikke fortjente dig?

Men hvad hvis det at du blev alvorligt ødelagt var det bedste der kunne ske for dig? Måske ville du aldrig være kommet videre fra det elendige forhold hvis du ikke blev tvunget ud af det.

Nogle gange bliver vi så stædige, og vedholdende i noget vi tror er kærlighed, at det kun sårer os endnu mere til sidst.

Måske var der ingen anden måde. Det var det skub du havde brug for til at komme ud af noget der ikke var meningen du skulle være i.

Måske havde du brug for at blive ødelagt, så dine stykker kunne blive sat sammen på en ny måde.

Måske havde du brug for at finde dig selv først. Så den rigtige kunne finde den rigtige dig.

Det vi ikke ser er at vores eks er der af en årsag. Han var den fejl du skulle begå, så du kunne lære noget; så du kunne se hvordan kærlighed aldrig bør være.

Kærlighed er ikke ensidigt. Den går begge veje. Alle investeringerne, følelserne og indsats skal flyde mellem begge parter.

Man bør ikke tigge om kærlighed. Den person som ønsker at være i dit liv, vil finde tiden – uanset hvor travlt han har. Alt andet er en undskyldning.

Kærlighed bør ikke være kold. Den bør holde dig varm, uanset årstiden. Du bør aldrig blive frarøvet alle kærtegnene, krammene og de kys du har lyst til.

Kærlighed bør ikke være døv overfor dine problemer. Du bør altid have en der er der for dig, som i det mindste vil lytte, selv hvis han ikke kan hjælpe. Du bør ikke føle dig alene i et forhold.

Kærlighed bør ikke være tortur. Det bør ikke får dig til at græde mere end det får dig til at smile. Den bør ikke være voldelig, hverken fysisk eller følelsesmæssigt.

Kærligheden bør holde dig tæt så du føler at du tilhører et andet menneske, men stadig er fri. Du er fri til at være dig selv.

Vær taknemmelig for dit livs fejltagelse. Vær forberedt på det der kommer. Den forberedte dig på det rigtige. Den forberedte dig på dit livs kærlighed.

Din fejltagelse gjorde at du genkendte “den eneste ene” når han kommer – det er der ingen tvivl om.

Din øjne vil stråle fordi han huskede at sende en simpel besked som gør din dag bedre. Når han er overbebyrdet med arbejde eller livet, vil han bruge et minut på at ringe til dig, fordi du uanset hvad er i hans tanker.

Du ville føle den indre ro du ledte efter i så lang tid, fordi du endelig vil være med en som holder lige så meget af dig som du af ham.

Den forbindelse og kemi i deler vil være magisk. Det vil bringe jer tættere sammen.

Det vil være nemt at lave planer og tilbringe tid sammen, fordi han vil se dig lige så meget som du vil se ham.

Alt vil blive gengældt, og du vil føle som om du flyder på en sky. På samme tid vil kærligheden holde dig nede på jorden. Den vil få dig til at føle dig tryg.

Den vil få dig til at føle at du endelig har fundet din plads, og du vil ikke være i tvivl. For første gang i livet, vil du være sikker.

Det hele vil være takket din livs fejltagelse, den der drænede dig følelsesmæssigt, forlod dig og ødelagde dig fuldstændigt.

Din fejl fik dit til at samle stykkerne op igen og samle dem på din egen unikke, smukke og stærkere måde – en måde dit livs kærlighed kun vil genkende og elske for evigt.