Skip to Content

Dette Er Hvordan Du Fik Hende Til At Elske En Anden

Dette Er Hvordan Du Fik Hende Til At Elske En Anden

“Jeg blev fortalt ikke at skade hjertet hos dem jeg holder af. Men jeg var så optaget af at passe på det hjerte, at jeg ikke mærkede mit eget bløde…” ~ Ukendt

Du har begået en stor fejl. Du har mistet det mest dyrbare i verden. Og det er din skyld.

Du tog hende for givet. Du lyttede ikke til noget af det hun sagde. Du beholdte hende omkring dig bare for at underholde dig – du kedede dig, så du besluttede dig for at have det lidt sjovt med hende.

Du ville have nogen til at okkupere dine tanker. Du var aldrig seriøs med hende.

Men sagen er bare at hun var seriøs med dig. Hun var altid klar til at give dig hendes hjerte på et sølvfad. Og hun tog dig aldrig for givet. Hun var der altid for dig når du havde brug for hende.

Du var der aldrig, når hun havde brug for dig. Du gav hende ingen følelsesmæssig støtte.

Det som gør din “kærlighedshistorie” endnu mere trist er at du vidste hvad hun havde været igennem tidligere. Hun fortalte dig hendes livshistorie, og når du hørte den, græd du.

Hvor blev alle de stærke følelser pludselig af? De forsvandt ikke, for de har aldrig eksisteret.

selvsikker rig forretningskvinde ser frem gennem glas

Du fortalte hende at du ville passe hende, du vil beskytte hende. Men på en eller anden måde, falmede dine løfter væk i takt med forholdet voksede.

Selv om du vidste at hun havde været gennem helvede, og tilbage, og hun endelig var glad nu (det troede hun i hvert fald) da hun var sammen med dig, men du svigtede hende.

Du har begået de samme fejl som ham før dig. Du har forsømt hende, og du sætter ALTID dine behov før hendes. Du gik aldrig på kompromis. Dit ord var altid det sidste.

Hun græd så mange gange på grund af dig. Hun græd så mange gange på grund af den mand der var der før dig – som hun forlod.

Men du gjorde præcis det samme – du drev hende ind i armene på en anden mand.

Du fik hende til at elske en anden. Hun er en stærk kvinde – ingenting kan trække hende ned. Hun håber alligevel at hun vil tage det håbefulde spring med en ind i en lykkelig fremtid.

Hun mistede aldrig håbet, hun vil altid fortsætte med at prøve. Hun er en fighter.

Det er derfor du ikke ødelagde hende. Hun er så meget mere end du troede.

Du fik hende til at elske en anden, fordo du har fået hende til at tro at hun ikke er vigtig.

eftertænksom kvinde sidder på stranden og kigger væk

Du fik hende til at tro at hun bare var et tilfældigt offer som du fandt på vejen, noget som holdt dig beskæftiget nu og da.

Du fik hende til at tro at hun bare er et lille støvkorn i det store univers, eller du forsøgte i hvert fald at få hende til at tro det. Du mislykkedes.

Du tænker at hun er den type som først vil acceptere det du gør, og give dig en masse chancer, men kun til et vist punkt.

Derefter vil hun lukke dig ude, som om du aldrig havde eksisteret, og hun fortsætter med livet.

For hende, bliver du en skygge af noget hun kendte engang, men glemte. Og hun er ikke ked af det. Hun bærer ingen nag. Hun forstår at du er som du er, og det er ikke op til hende at forandre dig.

Det er kun dig der kan – men du er for svag til at indrømme det overfor dig selv. Du vil aldrig forandre dig.

Du har mistet hende fordi du ignorerede hendes hjerte, og du nægtede hende en chance til lykken.

Du har mistet hende fordi hun ikke er bange for at tage det hun vil have og har brug for. Hun har brug for en at dele al den kærlighed hun har med.

Du fik hende til at elske en anden hver gang du svigtede hende.

Dette Er Hvordan Du Fik Hende Til At Elske En Anden