Skip to Content

De Bedste Kvinder Er De Sværeste At Have Med At Gøre, Fordi De Kender Deres Værdi

De Bedste Kvinder Er De Sværeste At Have Med At Gøre, Fordi De Kender Deres Værdi

Kære mænd, tror I stadig, at de bedste kvinder er dem, der forbliver tavse over for jeres mishandlinger, eller dem, der danser efter jeres pibe? Tror I stadig, at de bedste kvinder er dem, der accepterer alt jeres bullshit uden nogensinde at sige et ord?

Hvis du gør, så tænk dig om igen.

I al den tid er kvinder blevet opfattet uretfærdigt. Folk tror, at hvis en kvinde spiller kostbar – så er hun fuld af selvtillid. Og hvis en kvinde er ærlig – så er hun for nem. Hvis hun modsiger dig – så er hun for skræmmende. Hvis hun er tavs – har hun ikke en mening.

Men hvad nu, hvis hun spiller kostbar, fordi hun er bange for at blive såret igen? Hvad nu, hvis hun er ærlig, fordi hun er træt af alle tankelegene? Hvad hvis hun modsiger dig, fordi hun gerne vil hjælpe dig med at forbedre dig selv? Og hvad nu, hvis hun er tavs, fordi hun indser, at hendes ord ikke bliver værdsat nok, og ikke fordi hun ikke har en mening?

Hun kan virke forvirrende og svær at have med at gøre, men det er, fordi hun har lært noget værdifuldt af sin fortid, og hun vil ikke lade nogen knække hende igen. Hun har lært, at hvis hun ikke kæmper for sig selv, er der ingen andre, der gør det.

Sandheden er, at de bedste kvinder er de sværeste at have med at gøre, fordi de kender deres værd.

I al den tid har samfundet tvunget kvinder til at være noget, de ikke er, bare for at passe til definitionen af at være den bedste. Men sandheden er, at de bedste kvinder ikke er dem, der nikker til alt, hvad du siger. De bedste kvinder er dem, der udfordrer dig.

De lader ikke, som om de ikke har bemærket, at du tager dem for givet. De tager tingene i deres egne hænder og giver dig en lærestreg, så du ved, at hvis du ikke respekterer dem, så mister du dem.

De behandler dig ikke med respekt, hvis de kan se, at du ikke gør det samme. De lader dig vide, at de ikke er tilfredse med din behandling, og at de ikke vil tolerere det, fordi de ikke fortjener det. De investerer ikke hele sig selv, hvis de kan se, at du ikke gør det samme. De spilder ikke deres tid på nogen, der ikke gør en indsats for at holde på dem.

Og ved du hvorfor? Nej, det er ikke, fordi de ønsker at se dig lide eller straffe dig for din mishandling. Den eneste grund er, FORDI DE KENDER DERES VÆRD.

Nej, de er ikke nemme at have med at gøre, for de siger, hvad de virkelig mener. De har høje standarder, og de holder sig til dem. Og enten er man der sammen med dem, eller også er man ikke. Og det er det, der gør dem til de bedste! Det er det, der gør dem AWESOME.

De bedste kvinder er de sværeste at elske, fordi de elsker hårdt.

De bedste kvinder er de sværeste at forstå, fordi de har komplekse hjerner.

De bedste kvinder er de sværeste at tilfredsstille, fordi de kender deres værdi.

De ved, hvad de bringer til bordet, og de er ikke bange for at spise alene. De bedste kvinder venter ikke bare på, at lykken skal finde dem. De kæmper hårdt for deres egen lykke, og det er derfor, de ikke tager den for givet.

De bedste kvinder er ikke tilfredse med middelmådighed, fordi de ved, at de er født til storhed.

Og det bør du også vide. Du skal vide, at de bedste ting er de sværeste. De bedste ting dukker ikke bare op i dit liv ud af ingenting. Man kæmper hårdt for dem og håber på det bedste. Og det er præcis sådan, du skal behandle dem.

De bedste kvinder anerkender dine fejl og sætter pris på din indsats. De er de sværeste at have med at gøre, fordi de af hele deres hjerte ønsker at hjælpe dig med at blive den bedste udgave af dig selv.

De er uselviske og givende, men de kender også deres værd, og de vil ikke nøjes med mindre, end de fortjener. De bedste kvinder er de sværeste at have med at gøre, fordi de kender deres værd, og det bør du også gøre.