Skip to Content

Til Alle Piger Med Problemer Med At Blive Forladt

Til Alle Piger Med Problemer Med At Blive Forladt

Hej med dig. Jeg ved, at du besluttede dig for at læse dette, så snart du så ordet “forladthed” i titlen.

Det er et af de mest smertefulde ord for dig at høre eller læse. Du prøver at løbe væk fra det, men det er, som om det hjemsøger dig, hver gang du kigger.

Jeg ved, at du har enorme følelsesmæssige ar. Så længe du kan huske, har folk ladt dig i stikken.

Det var mennesker, som du gav alt, hvad du havde, men ikke fik noget igen. Folk, der lovede dig alt og så vendte dig ryggen.

De var der, så længe de havde brug for dig. Du var god nok til dem, når du tog dig af deres problemer og løste deres problemer.

Men så snart det var dig, der havde brug for noget, var de ingen steder at finde. Ingen af dem værdsatte alle de ofre, du bragte, og alle de anstrengelser, du gjorde dig.

pensive young woman sitting on the bench in park

De forlod dig alle sammen, da du havde allermest brug for dem, og det er noget, der præger dig for livet. Venner, endda familie, men især mænd behandlede dig sådan.

Og jeg ved, at du har ændret dig. Før i tiden var du en, der havde stor tillid til mænd, en, der troede på, at der var noget godt i alle i denne verden.

Men det viste sig, at du tog fejl. Så du har bygget tykke mure omkring dig. Du har mistet tilliden til mennesker i almindelighed og til mænd i særdeleshed.

Og jeg ved, at du er bange. Du går ud fra, at enhver mand, der krydser din vej, bare vil finde måder at udnytte dig på. Han vil bruge dig for sit egos skyld og for at have nogen omkring sig.

Du er sikker på, at du aldrig vil finde nogen, der vil forsøge at hele dig, og som vil forstå alt det, du har været igennem.

Du tror, at ingen nogensinde vil kunne elske dig. Du er overbevist om, at der må være noget galt med dig, siden alle i dit liv har behandlet dig på samme måde.

De har forsikret dig om, at du ikke er god for noget, og at du ikke fortjener at blive elsket. Så du har opgivet håbet. Du har opgivet tanken om, at den sande kærlighed nogensinde vil finde dig.

Du tror, at ingen mand nogensinde vil være klar til at holde dig ud. Der vil aldrig komme en mand, som vil gøre alt for at hele alle dine sår, og som vil overbevise dig om, at ikke alle er ens.

lonely young woman sitting on sofa

Og du tror, at det er bedre sådan. Du giver ikke nogen en chance for at lære dit sande jeg at kende, fordi du tror, at de vil udnytte dig, så snart de ser din sårbare side.

Så du bærer denne facade, denne hårde pigemaske, som jager mænd væk fra dig – du tror, det er det bedste.

At det er den eneste måde at beskytte dig selv mod at gå igennem de ting, du allerede har været igennem.

Men jeg er her for at fortælle dig, at du ikke skal give op. Jeg er her for at fortælle dig, at alt nok skal blive godt igen, selvom du sikkert ikke tror på mig.

Der vil komme en mand, som vil elske dig på trods af alle dine usikkerheder. En mand, der aldrig vil opgive dig. En mand, der ved, hvordan han skal genkende dit sande jeg.

En mand, der vil se den fortabte, bange pige, du har begravet dybt inde i dig. Denne mand vil vide, at du bare venter på at blive elsket.

Denne mand vil vide alt om din frygt. Men han vil ikke løbe væk fra dem. I stedet vil han bekæmpe dem sammen med dig.

pensive woman looking out of window

Han vil vide, at dine problemer med at blive forladt er en kamp, du ikke kan kontrollere, og han vil aldrig bebrejde dig for det, der er sket med dig. I stedet vil han forstå.

Han vil forstå alt det, du har været igennem, og han vil forstå, at alt det har gjort dig til den person, du er i dag. Men vigtigst af alt vil han forstå dig.

Og han vil acceptere dig. Han vil elske dig, selv når du bliver frustreret eller bange. Han vil elske dig med al din frygt og alle dine tillidsproblemer.

Han vil elske dig med alle dine problemer og indre dæmoner. Han vil aldrig tænke på dig som en byrde.

I stedet vil denne mand se lige igennem dit panserskjold. Han vil se, at du var ødelagt. Men han vil aldrig prøve at bruge det imod dig.

I stedet vil han værne om din følsomhed og sårbarhed. Han vil tage sig af dig, og du vil aldrig overvælde ham.

woman sitting on the bench

Denne mand vil være tålmodig med dig. Han vil forstå alt det, du har været igennem, og han vil ikke forvente, at du åbner dig for ham med det samme.

Han vil vide, at du ikke kan stole på ham lige fra begyndelsen, og han vil gøre en indsats for at vinde din tillid.

Og vigtigst af alt, denne mand vil aldrig forlade dig. Selv hvis du prøver at jage ham væk, vil han gøre alt, hvad der står i hans magt, for at blive.

Denne fyr vil altid have din ryg og holde dig i hånden gennem alle livets vanskeligheder. Han vil aldrig lade dig være alene, og han vil sørge for, at du altid ved det.