Skip to Content

7 Ting, Som Vildt Uafhængige Kvinder Ønsker Af Mænd

7 Ting, Som Vildt Uafhængige Kvinder Ønsker Af Mænd

At være sammen med en uafhængig kvinde kan være det bedste forhold i dit liv, hvis du ved, hvordan du skal behandle hende rigtigt.

Men desværre virker det som om, at mænd lader til at være intimideret af disse kvinder, så de bliver ved med at holde dem i snor, indtil de bare beslutter sig for at give op.

Sagen med at date en uafhængig kvinde er, at du skal huske på, at hun ikke har brug for dig for at være komplet; det er hun allerede.

Men hun vil have dig til at være hendes bedste ven, hendes elsker og hendes følgesvend resten af livet, og der er ingen større ære end den – når en person, der har det helt fint alene, ønsker at have dig i sit liv.

Så for at holde din uafhængige kvinde glad og leve det fantastiske forhold fuldt ud, skal du læse listen over de ting, som uafhængige kvinder ønsker sig af mænd.

Respekt

Vi har brug for, at du respekterer vores tid, vores meninger og vores følelser. Hvis der ikke er respekt i et forhold, vil vi helt sikkert ikke blive hængende. Det er ganske enkelt.

Vi værdsætter os selv, og vi har været gennem helvede for at være den bedste version af os selv, og der er altid plads til forbedringer.

Men hvis du negligerer vores meninger og behov, bare fordi du tror, at dit synspunkt er det eneste rigtige, vil du ikke have andet tilbage end dette synspunkt til at varme din seng om natten.

Tid

Vi har brug for tid. Uanset kemien, forbindelsen eller den stærke følelse af tiltrækning er der ingen mulighed for, at vi vil lukke dig ind hurtigt. Vi skal være sikre på, at du er vores tid og vores kærlighed værd.

Vi har lært at håndtere livet på egen hånd, og det er virkelig skræmmende at lukke nogen ind.

Så vær tålmodig, og giv os tid til at finde ud af, om du er den ægte vare.

Medfølelse

Selv om vi måske ser kolde og distancerede ud, er vi det bestemt ikke. Der er en grund til, at vi lukker vores følelser ned og en grund bag de mure, vi har bygget. Så for at få os til at lukke dig ind, skal du vise os, at du holder af os.

Ord betyder intet, hvis de ikke kan følges op af handling, så vis os din medfølelse, vis os kærlighed.

Og tro mig, der er intet mere sexet end ægte, rå følelser og kærlighed.

Frihed

Det er ikke bare noget, vi ønsker os, det er noget, vi virkelig har brug for. Vi har brug for den tid alene, og det betyder ikke, at vi ikke elsker dig, eller at vi er blevet kede af dig.

Det betyder bare, at vi har brug for det for at tage os selv sammen, lukke ned og komme op i sadlen igen.

Når du først har forstået, at vi ikke er dig utro eller driver væk, når vi tager os tid alene, vil vi elske dig endnu mere.

Ærlighed og realitet

 

Ingen spil, ingen tankemanipulationer. Hvis vi ville spille spil, ville vi gå ud og have et one-night stand eller have det sjovt med en tilfældig fuckboy.

Men hvis vi virkelig er interesseret i dig, har vi brug for, at du er reel og ærlig.

Vi har brug for at vide, at dette ikke bare er endnu en udfordring for dig, for at vinde en uafhængig kvinde og spøge dig ud. Vi har brug for at vide, at du virkelig mener det.

Kærlighed

Vi kan stadig blive såret, uanset hvor stærke og uafhængige vi er. Vi bliver såret, hver gang du tror, at vi sætter vores karriere før dig.

Vi bliver såret, hver gang du tvivler på vores kærlighed, fordi vi ikke er som dine andre veninder.

Og du skal vide, at når vi elsker, så elsker vi betingelsesløst. Når vi beslutter os for at lukke nogen ind, lukker vi dem helt ind.

Der er ingen halvhjertet kærlighed, når det kommer til os, og vi forventer intet mindre end det, vi giver.

Så vær sød at elske os og pas på vores hjerter, for de er meget blidere, end de måske ser ud til at være.

Uafhængig mand

Vi har brug for en, der vil forstå os. En, der vil forstå, at vi ikke har brug for at sms’e 24/7 og bruge hvert eneste øjeblik af fritiden sammen.

En, der vil forstå, at bare fordi vi arbejder på vores karriere, betyder det ikke, at vi ikke vil arbejde på vores forhold. En, der vil matche vores vildskab.

En, der vil vide, hvordan man tager sig af sig selv og ikke forventer, at vi skal udfylde deres mors sko.

Vi har brug for en partner, en ligeværdig partner. En mand, der vil vide, at bare fordi vi er to individer, betyder det ikke, at vi stadig ikke er ét.