Skip to Content

5 Tegn På, At Han Kan lide Dig Igen

5 Tegn På, At Han Kan lide Dig Igen

Det er spændende og sjovt at være forelsket i en person. Men hvis du har at gøre med en fyr, der er svær at læse, og hvis signaler du har svært ved at forstå, kan det også være en stor udfordring. Hvis du er forelsket i en fyr, som er umulig at gennemskue, er den eneste måde at vide noget om hans følelser på at spørge ham, men det er det sidste, du har lyst til at gøre. Men der er nogle adfærdsmønstre, som de fleste mænd udviser, når de får følelser for en kvinde, og her er 5 af dem, som vil hjælpe dig med at se, om et objekt for din hengivenhed kan lide dig tilbage eller ej.

1. Han er altid tilgængelig for dig

En af de første ting, der vil vise dig, at en fyr er interesseret i dig, er det faktum, at han aldrig har for travlt for dig. Hvis en fyr ikke kan lide dig, vil han undgå dig og vil altid finde på undskyldninger for, hvorfor han ikke kan tale med dig eller se dig. Men, denne mand er anderledes. Han har altid tid til dig, og det ser ud til, at du aldrig keder ham. Han vil forlade alt det, han laver i øjeblikket, bare for at tale med dig, og han vil besvare dit opkald, selv om det er midt om natten. Når du har brug for hans hjælp, vil denne fyr være der for at hjælpe dig, uden nogen som helst problemer overhovedet. Det ser ud til, at for denne fyr er intet en forstyrrelse, når det drejer sig om dig, og det er et klart tegn på, at han kan lide dig igen.

2. Han nyder din tilstedeværelse

Et andet tegn på, at en mand er vild med dig, er det faktum, at han nyder at have dig i nærheden. Denne fyr gør sig umage for bare at være i nærheden af dig. Han ringer til dig for at hænge ud eller finder på forskellige undskyldninger bare for at se dig. Når du kalder ham til at mødes med dig, afviser han aldrig. I stedet tager han gerne imod dine invitationer. Når I er sammen, kan du se, at han virkelig er glad for at være i nærheden af dig. Desuden er han altid i dit fysiske rum. På en eller anden måde finder han altid en måde at sidde lige ved siden af dig eller at være tæt på dig på en anden måde.

3. Han er nervøs i nærheden af dig

Du tror sikkert, at det kun er teenagedrenge, der er nervøse i nærheden af deres crush. Men, tro mig – du kan ikke tage mere fejl. Det samme gælder for mænd i alle aldre. Hvis de kan lide dig, vil de sandsynligvis være generte og nervøse, når du er i nærheden. Du kan mærke det, hvis objektet for din hengivenhed bider negle eller ryster på benet for ofte, hver gang du er sammen med ham. Du antager måske, at han er stille i nærheden af dig, fordi han ikke kan lide dig tilbage, men det er langt fra sandheden. Han ved bare ikke, hvad han skal sige, når han ser dig. Desuden er han sikkert bange for, at han bliver et tudefjæs, hvis han begynder at tale foran dig, så han beslutter sig for, at det er bedre at tie stille.

4. Han behandler dig specielt

Når en mand ikke kan lide dig, vil han behandle dig på samme måde, som han behandler alle andre kvinder i sit liv. Han opfører sig måske som en gentleman, men hvis hans opførsel over for dig ikke skiller sig ud fra hans opførsel over for alle andre, ser han dig sandsynligvis som en ven. Men hvis en fyr har romantiske følelser for dig, vil han sørge for, at du altid føler dig speciel omkring ham. Hvis en mand kan lide dig, vil han interagere anderledes med dig end med alle andre. Når I to er sammen, vil denne fyr kun have øjne for dig, og du vil føle, at du er den eneste kvinde i rummet. Hvis I to er sammen med en gruppe mennesker, og du fortæller en vittighed, vil han være den, der griner højest, og når han fortæller en historie, vil han lede efter din godkendelse.

5. Han reagerer på dig med det samme

En af de ting, der kan hjælpe dig med at vide, om en fyr er vild med dig, er hans sms-vaner. Når en fyr virkelig kan lide dig, vil han aldrig lade dig vente på, at han vender tilbage til dig og spekulerer på, hvad der gik galt, og hvorfor han ignorerer dig. Hvis du sender ham en sms, vil han svare med det samme, og hvis du ringer til ham, vil han altid tage telefonen, uanset hvad han laver i øjeblikket. Og ikke kun det. Du kan se, at han er oprigtigt glad, når du kontakter ham. Denne fyr viser dig aldrig et eneste tegn på, at du irriterer ham, og det må betyde noget. Selvfølgelig er det muligt, at han kun er høflig og venlig, men hvis en mand er glad for at høre fra dig hele tiden, er han helt sikkert også forelsket i dig.