Skip to Content

5 Mænd Afslører De Små Ting, Piger Gør For At Skubbe Dem Væk

5 Mænd Afslører De Små Ting, Piger Gør For At Skubbe Dem Væk

Når jeg tænker over det, har jeg ikke lært meget om mænd af mine kærester. En fyr, du dater, vil aldrig være helt ærlig over for dig.

Jeg siger ikke, at han vil gå bag din ryg eller bedrage dig, men han vil helt sikkert ikke fortælle dig ting, der kan starte et skænderi.

Det er præcis derfor, alle piger bør have en mandlig bedste ven. Han er den, der vil vise dig verden fra et helt andet perspektiv.

Men hvad nu, hvis du ikke har drengevenner? Så har du heldigvis mig.

Den anden dag drak jeg en kop kaffe med et par af mine venner. Og jeg spurgte dem, hvad det er for små ting, piger gør for at skubbe dem væk, uden at de selv er klar over det.

Her er, hvad de fortalte mig:

At være en dramaqueen

Den første ting, der vil få de fleste fyre til at løbe for livet, er, at du gør et stort nummer ud af alting. Selvfølgelig har du lov til at klage over de ting, der generer dig i et forhold.

Ikke desto mindre er I begge voksne. Så jeg er sikker på, at I kan finde en anden måde at ordne tingene på.

I opnår ikke noget, hvis I blæser tingene ud af proportioner og gør enhver lille tvist til en katastrofe.

Tro mig: Fyre finder ikke denne opførsel charmerende. I stedet ser de dig som en forkælet opmærksomhedsluder.

Husk: Ikke alt vil gå, som du vil. Uanset om du kan lide det eller ej, bliver du nødt til at håndtere det og handle derefter, hvis du vil beholde en mand.

Smutteri

Bare fordi du er denne mands GF, betyder det ikke, at du pludselig er blevet den eneste person i hans liv.

Jeg ved godt, at du er helt vild med din kæreste, og at du sikkert har lyst til at tilbringe hvert sekund af din dag sammen med ham, men at kvæle ham er ikke måden at holde på ham.

Tværtimod vil enhver fyr derude fortælle dig, at kvælning kun vil drive ham væk fra en kvinde, uanset hvor meget han kan lide hende.

Ser du, mænd er meget anderledes end kvinder. En fyr kan være vild med dig, men han har stadig brug for noget personligt rum og tid for sig selv.

Det sidste, han ønsker, er at føle sig bundet. I det øjeblik han opdager, at du prøver at snøre ham, vil han se din opførsel som en trussel og løbe for livet.

Så hvis du vil gøre en mand til din, skal du bare lade ham være. Vær ikke for besidderisk, så kommer han til dig af sig selv.

Forventer, at han er tankelæser

Selv om vi alle gerne ville have, at de var det, er sandheden, at mænd ikke er tankelæsere. Ingen fyr kan gætte, hvad der foregår i dit hoved, og han kan heller ikke være bekendt med dine følelser, uden at du siger et ord.

De hader alle sammen, når du forventer, at de skal være en slags tryllekunstnere.

Det skubber dem væk, når en pige udviser passiv-aggressive adfærdsmønstre, og når hun giver dem den tavse behandling ud af det blå.

Du er nødt til at forstå, at de fleste mænd er mindre indsigtsfulde end kvinder. De har sjældent evnen til at læse mellem linjerne.

Så hvis du vil have din kæreste til at forstå dig, så sæt ord på dine tanker, følelser og holdninger. Vær meget tydelig omkring dine standarder og præcis omkring dine forventninger, hvis du vil have dem opfyldt.

Del dine hemmeligheder om forholdet med din BFF

Den næste ting på listen over ting, som de fleste fyre betragter som et kæmpe turn off, er ikke at respektere hans privatliv. Her taler jeg ikke om at snage i din kærestes telefon (selv om det også er et stort nej).

I stedet henviser jeg til, når du deler dine forholdshemmeligheder med din BFF. Jeg ved godt, at det er din veninde, men hun er ikke hans tillidsperson, så det er noget, alle mænd vil holde imod dig.

Hør, der er ikke noget galt i at tale om sit forhold. Når alt kommer til alt, er det helt normalt, at du værdsætter din bedste venindes mening, og at du nogle gange har brug for hendes råd.

Men ingen fyr bryder sig om at vide, at hans kærestes BFF er bekendt med alle de personlige detaljer i hans romantiske forhold. Han vil ikke have det godt med at vide, at denne pige er bekendt med hans aktiviteter i soveværelset, økonomiske optegnelser og dybeste følelser.

Søger konstant bekræftelse

Jeg er ked af at sige det, men de fleste fyre synes ikke, at alt for usikre piger er attraktive.

Du kan ligne en topmodel og være den klogeste kvinde i verden, men hvis du ikke har et højt selvværd, er der ingen, der lægger mærke til dig.

Når de opdager, at deres selvtillid er ved at blive ødelagt, begynder piger som regel at bede om konstant bekræftelse fra deres kæreste.

“Er jeg pæn nok? Er jeg interessant at være sammen med? Er jeg kærestemateriale? Hvad ville du gøre, hvis jeg døde – ville du gifte dig igen, eller ville du forblive single for evigt?”

Selv om denne liste lyder umoden og unødvendig, når man læser den samlet, er det kun toppen af isbjerget. Det er et tegn på, at du ikke kan se dit værd, og før du ved af det, vil din kæreste følge dit eksempel.