Skip to Content

12 Gennemprøvede Måder At Gøre Ham Afhængig Af Dig På

12 Gennemprøvede Måder At Gøre Ham Afhængig Af Dig På

Undrer du dig over, hvordan du gør ham afhængig af dig? Bare rolig – i dag lærer du at blive den gudinde, der får ham (og alle andre mænd derude) til at klæbe til dig som lim!

Der er millioner af måder at få en mand til at ville have dig, milliarder af råd, og de fleste af dem burde have været efterladt i det 19. århundrede, hvor de hører hjemme.

At ændre dig selv (drastisk) på nogen måde for at gøre en mand afhængig af dig er alt det, vi har kæmpet imod i lang tid, ikke sandt piger?

Så hvad er den hemmelige ingrediens, der har magten til at gøre en mand afhængig af dig, tilbede dig og aldrig holde op med at tænke på dig?

Hvordan gør du nogen afhængig af dig?

Hemmeligheden bag at gøre nogen afhængig af dig er at være dit sande jeg, at være en uafhængig kvinde, der oser af selvtillid, og at være ligeglad med, hvad andre mennesker tænker!

Hvis du vil have ham til kun at tænke på dig, er du nødt til at få ham til at savne dig, sætte pris på dig og værdsætte dig. Det er sådan, du vil forføre ham som en chef og gøre ham helt afhængig af dig!

For at hjælpe dig med alt dette er her ti gennemprøvede måder at gøre ham afhængig af dig på, som bestemt ikke inkluderer, at du spiller jomfru i nød eller laver en sandwich til ham og høfligt nikker, mens han taler.

(Jeg ville ønske, jeg kunne sige, at jeg laver sjov, men det er faktisk et råd, jeg fandt på internettet).

Sådan gør du en mand afhængig af dig?

Kommuniker med ham

Hvis jeg har lært noget i løbet af mine ydmyge år og romantiske bestræbelser, er det dette: Kommunikation er nøglen til ethvert sundt forhold (og dybest set til et sundt alt).

Når der ikke er nogen kommunikation, er der ingen ærlighed, der er ingen deling af de vigtige dele af dit liv med din fyr, og derfor er der ingen forbindelse.

Og selvfølgelig er der ingen viden om, hvordan I to rent faktisk har det, fordi du løser alle problemerne i dit eget hoved, og det samme gælder for ham.

Når I lever i to adskilte verdener, er det svært at nå det niveau af engagement, som er afgørende for at gøre ham afhængig af dig og omvendt.

Det er vigtigt at kommunikere, at opmuntre ham til at tale med dig om sine hobbyer og alle de små ting, der sker i hans liv.

 Vær en god lytter

Ved at være en god lytter skaber du et trygt sted, hvor han kan åbne sig for dig, og I lærer at stole på hinanden og være hinandens bedste venner, hvilket er utroligt vigtigt for, at jeres forhold kan vokse.

Når du holder ting for dig selv og mest kommunikerer via sms’er, skaber du en stor kløft, som ødelægger jeres forbindelse.

Men når du ved, at din partner er der for dig – at din partner altid vil være der for at lytte til dine problemer, dele stilheden og give dig råd – så virker livet slet ikke så skræmmende.

Så det første, du skal gøre for at gøre ham afhængig af dig, er at være hans ven, og derefter elsker, kæreste, kone (eller hvad som helst andet).

Accepter hans fejl

At blive accepteret for den, vi er, forstået (selv når vi siger noget fuldstændig dumt) og værdsat uanset hvad er grundlæggende menneskelige behov.

Det er ting, vi alle higer efter, uanset hvor selvsikre og seje vi er (eller foregiver at være)! Vi har bare brug for en, der ser alle vores fejl og elsker os for dem, vi er – og det har HAN også brug for!

Vi har alle brug for en, der ved, at vi ikke er superhelte, men stadig ser os som sådan. Så ligesom du ville elske at blive accepteret, så accepter også ham.

Elsk ham for hans fejl og særheder, ikke på trods af dem, og husk på, at ingen er perfekt. Det eneste, der betyder noget, er, hvordan I to passer sammen!

 Vær støttende

Livet er hårdt, og jeg mener virkelig hårdt.

Det ene øjeblik går det godt, og det næste øjeblik giver jorden efter under dine fødder, og du ved ikke, hvad du nu skal gøre (hvad enten det er i dit kærlighedsliv, job, familie eller noget andet).

I sådanne øjeblikke er det vigtigt at vide, at der er nogen, der bakker os op – nogen, der er vores største fan. Og det bør I være for hinanden.

Hvis du vil have din fyr til at forelske sig i dig, skal du opmuntre ham, når han træder ud af sin komfortzone, og være der til at trøste ham, når tingene ikke går som planlagt.

De bedste forhold er dem, der er baseret på støtte. Så tro mig, hvis der er noget, der vil styrke jeres forhold, så er det det her.

 Lev dit liv fuldt ud

Undrer du dig over, hvordan du gør en mand afhængig af dig?

I stedet for kun at forfølge romantik og ægte kærlighed eller læse datingråd på internettet og i blade, skal du ikke være bange for også at tage lidt tid til dig selv.

At have drømme at forfølge og ting, du brænder for, er det, der gør dig ekstraordinær og virkelig spændende at være sammen med!

Han vil blive vildt forelsket i dig, når han ser, at du er fri som en fugl – at du ikke er bange for at følge dit hjerte og leve dit liv fuldt ud!

Tro mig, ingen fyr (uanset stjernetegn, personlighed og præferencer) vil nogensinde kunne være ligeglad med en så stærk kvinde – en kvinde, der ved, hvordan man nyder livet og sætter pris på hvert sekund af hvert øjeblik!

Husk på, at der ikke er nogen grund til at give det hele væk, bare fordi du er i et forhold.

Med tiden vil han få dårlig samvittighed over, at du har opgivet dine drømme for ham, og du vil uundgåeligt begynde at føle dig ulykkelig over ikke at gøre alle de ting, du plejede at drømme om at gøre.

Vær ikke bange for at have et liv uden for jeres forhold. Du vil blive overrasket over, hvor meget en lille smule afstand kan hjælpe med at holde et forhold lykkeligt (og gøre ham afhængig af dig i processen)!

Giv den gas!

Giv den gas under lagnerne, uden for soveværelset, med hede sms’er. Flirt med ham, brug kropssproget, gør, hvad og hvor du har lyst, så længe det holder tingene interessante. Og hvorfor?

Fordi mange par falder ind i en rutine og begynder at gøre tingene automatisk. (Forestil dig at kysse dit livs kærlighed på autopilot, for det er sådan, det virker).

Det sidste, du har brug for i dit liv, er at “sidde fast i en rutine”, når alt, hvad du virkelig ønsker, er at gøre ham afhængig af dig og få det bedste frem i jeres forhold.

Ligesom forelskelse er det at gøre ham afhængig af dig en proces, der kræver konstant næring og hengivenhed.

Du kan foreslå nogle nye, hede stillinger i soveværelset, overraske ham med sexede ting, du kan sige til din kæreste, eller måske lidt hurtig action om morgenen før arbejde. Jeg er sikker på, at han vil ELSKE det!

Det vigtigste er, at du føler dig godt tilpas, mens du gør det, for der er ingen grund til at pifte jeres sexliv op, hvis du ikke er 100% med på den.

Han vil kunne mærke det, og det vil ikke være så spændende, som det normalt ville være. Så gør det kun, når du er klar, og du føler, at det er tid.

 Vær ikke bange for at være følelsesladet

Det er aldrig en god ting at ophobe sine følelser, især ikke hvis man holder dem låst inde. De er nødt til at komme ud på et tidspunkt, ellers drukner du i dem og bryder sammen.

Heldigvis har du en særlig person, som du kan tale med, og som vil være glad for at hjælpe dig med det, der bekymrer dig.

Vis ham, at du stoler på ham, og at du sætter pris på hans hjælp. Selv om han ikke har så gode råd som dine veninder, har han stadig en skulder, du kan græde ud ved, og et øre, der kan lytte.

Han vil være beæret over, at du har valgt at vise ham din sårbare side, og du vil til gengæld få den lindring, du har brug for.

Og vær ikke bange for at udtrykke, hvor meget du elsker ham og sætter pris på, at han er i dit liv. Taknemmelighed er en af de stærkeste måder at gøre ham afhængig af dig på!

Mænd har brug for at vide, at deres indsats ikke er forgæves, og du er den eneste, der kan forsikre ham om det, så hold det ikke for dig selv, når han gør noget, der slår benene væk under dig.

Vis ham, hvor overrasket du er, og hvor taknemmelig du er for det, så vil han sørge for at gøre mere af det i fremtiden!

Vær selvsikker

Hvordan gør man en mand afhængig af dig? Tja, selvtillid er det, der får enhver mand til at falde pladask for dig, og det samme gælder din mand!

Vær ikke bange for at gå i høje hæle og kjoler, at lytte til rockbands, som ingen lytter til, at sidde som Al Bundy med en flaske øl i sofaen i den populære serie Married with Children.

Vær ikke bange for at gøre, hvad du vil, så længe det er legitimt, og du har det godt med det!

Prøv nye ting, tag på spaweekend, tag på vinsmagning med dine venner, find nogle mærkelige hobbyer, syng, tegn, udtryk dig selv. Vær ægte i alt, hvad du gør.

Gør det, der får din selvtillid til at eksplodere, og tro mig, han vil blive afhængig af dig på ingen tid!

Sagen er, at mænd øjeblikkeligt får det bedre, når de kan vise deres partner frem. (Nu skal du ikke tro, at det kun har noget med dit udseende at gøre).

Hvad så, hvis du ikke er lige så perfekt som modellerne i bladene? De er alligevel photoshoppede, og de er bare ikke ægte.

Det eneste, der er virkeligt her i livet, er selvtillid, din personlighed og din naturlige skønhed, så du skal ikke bekymre dig om dumme ting som perfekt makeup eller hår.

I stedet for at forfølge falske idealer skal du rocke din egen perfektion og omfavne den!

For der er ikke noget mere tiltrækkende end en kvinde, der er selvsikker og elsker sig selv, som respekterer sig selv og derefter andre.

Der er ikke noget mere kraftfuldt end en kvinde, der værdsætter sine egne meninger og ikke er bange for at dele dem med andre – en kvinde, der er ægte helt ind til kernen.

 Hold det eventyrligt

Det her er min favorit. Lav en liste over alle de ting, du gerne vil prøve, og dem, din partner gør (da han helt sikkert har nævnt dem for dig).

Når listen er færdig, kan du begynde at planlægge at gøre dem til virkelighed. Du kan endda lave en bucket list over alle de ting, du gerne vil gøre inden årets udgang.

Gør den eventyrlig og fyldt med adrenalin, som faldskærmsudspring og bungee jumping.

Du kan også tage på vandretur, i en forlystelsespark eller i zoologisk have, hvis det er noget, du ikke har gjort i lang tid.

Pointen er, at I gør disse ting sammen, og at de får jer til at føle jer godt tilpas og forbundne, mens I gør dem.

Omfavn dit indre barn, og gør alle de ting, du engang drømte om. Kør rundt i en brandbil, gå en tur i pyjamas midt om natten, eller lad, som om I er fremmede i jeres egen by.

Så længe I har det sjovt sammen og skaber minder, så tro mig, I gør det rigtigt! Husk, at mænd bare ikke kan modstå kvinder med en eventyrlig ånd!

Gør ham til en del af dit liv – ikke hele dit liv

Når vi er i hvedebrødsdagene, kan vi bare ikke få nok af hinanden, og det er helt normalt.

Men når hvedebrødsdagene er overstået, er det hverken normalt eller sundt at være sammen hele tiden og gøre ham til dit liv.

Gør ham til en del af dit liv, men ikke til hele dit liv!

Bliv ved med at forfølge dine drømme og følge dine passioner, og bed ham om at komme med dig og være dit selskab på vejen. I to er bedste venner, elskere og sjælevenner.

Men det betyder ikke, at resten af verden holder op med at eksistere, bare fordi I er blevet forelsket i hinanden.

Nyd dit liv fuldt ud, og nyd det både med ham og dine venner og familie. Nyd det med dig selv først, for alenetid er utroligt vigtigt for, at du også kan være glad og sund.

Du kan ikke hælde af en tom kop, så pas på dig selv først.

Du skal ikke være bange for eller skamme dig over at forkæle dig selv med lange boblebade, drikke dine yndlingscocktails, genlæse dine yndlingsbøger eller se din yndlingsserie alene eller sammen med dine bedste venner.

Du fortjener også at være glad og blive plejet indefra og ud!

 Respekter ham og kræv respekt til gengæld

Her er et værdifuldt råd om parforhold, som jeg for nylig modtog fra en parforholdscoach: Respekt og loyalitet er en af de vigtigste dele af ethvert (potentielt) forhold.

Da loyalitet kommer af at respektere hinanden, betyder det, at respekt er den ultimative ingrediens for et lykkeligt og succesfuldt forhold, sammen med kærlighed.

Så hvis du vil gøre ham til din, er du nødt til at respektere hans grænser og hans tid, ligesom du vil have ham til at respektere dine.

Hvis han siger, at han går ud med sine venner, så opmuntr ham til at gøre det. Vis ham, at han har din tillid.

Respekter hans ønsker, værdier og drømme, ligesom du gerne vil have, at dine bliver respekteret. For at et forhold skal lykkes, er der mange ofre og kompromiser, der skal indgås.

Men hvis man ofrer sin fritid, sine drømme og ønsker for at gøre den anden glad, er det en envejsbillet til katastrofe. Det er endnu værre at give afkald på sine egne overbevisninger – hvilket fører os til det sidste punkt i denne artikel.

 Vær dig selv, og opmuntr ham til også at være sig selv

Vær dig selv. Lad ham være sig selv. Som jeg har sagt mange gange, er ingen perfekte.

Så der er ingen grund til, at du opgiver dele af dig selv, som gør dig til den, du er, eller beder ham om at gøre det, hvis du ikke er interesseret i at gøre det samme.

Hele ideen med et forhold er at gøre ting sammen, at vokse op og blive gammel sammen, at forandre sig og udvikle sig sammen.

Du vil ikke være den samme person, som du var sidste år, og det vil han heller ikke.

Men så længe du er dig selv, så længe I to taler om problemer og de ting, der foregår i jeres liv, så skal det nok gå.

Vær ikke bange for at vise ham din sårbare side, såvel som din hårde og voldsomme side. Han blev forelsket i dig, hele DIG. Ikke kun de smukke dele.

Husk det, og det vil lykkes dig at gøre ham afhængig af dig på ingen tid!

Hvordan får du en mand til at blive ved med at tænke på dig?

Hvis du vil have en mand til at blive ved med at tænke på dig, er du nødt til at mestre kunsten at drille og få ham til at savne dig. Du skal gøre følgende:

Drille ham

Dril ham både verbalt og fysisk. Fortæl ham, at du kun har parfume på, og stryg din krop mod hans ved et uheld (bare vær kreativ).

Hvis du er i et forhold, og han er en fyr, du virkelig stoler på, så send ham et suggestivt billede af dig selv, men lad være med at afsløre for meget. Mystikken vil sætte gang i hans fantasi, og så vil han ikke kunne lade være med at tænke på dig.

 Giv ham et godmorgenkys

Hvis I bor sammen, så glem ikke at give ham et godmorgenkys, når du vågner. Det vil lyse hans dag op med det samme, og han vil tænke på det indtil aften (eller indtil han ser dig igen).

 Skriv en sød besked til ham

Skriv en liderlig seddel på et stykke papir, og stik den i hans lomme, når han ikke ser det. Når han stikker hånden i lommen, vil han finde sedlen, og så vil han tænke på dig resten af dagen.

Her er en anden idé. Du kan gemme noget frækt som et par af dine underbukser i hans mappe eller rygsæk (men sørg for at lægge det et sikkert sted).

 Overrask ham

Gør noget, du aldrig har gjort før, som at dukke op uden for hans kontor (tænk bare på alle de hede filmscener). Eller du kan invitere ham med til et sted, hvor I aldrig har været. Efter det vil han tænke mere på dig, end du kan forestille dig.

Ring eller sms til ham for at fortælle ham, hvor meget du vil have ham

Hvornår har du sidst udtrykt din kærlighed på en direkte måde? Så er det på tide at gøre noget mere ud af det og ringe eller skrive til ham og fortælle, hvor meget du vil have ham. Når han læser det, vil han helt sikkert være på den anden ende.

 Fortæl ham, hvad du elsker ved ham

Tænk på alle de ting, du elsker ved ham. Du kan skrive dem på et stykke papir eller bare lære dem udenad. Du kan fortælle ham alt det på en dateaften for at gøre det endnu mere specielt.

 Del dine fantasier

Del dine hemmelige fantasier med ham, og opfordr ham til at gøre det samme. Hans fantasi vil gå amok på få sekunder, og han vil tænke på alle de saftige ting, du har delt med ham, selv når du ikke er i nærheden.

Hvordan kan jeg få ham til at savne mig?

Hvis du vil have en mand til at savne dig meget, skal du ikke være tilgængelig 24/7, og du skal gøre ting, du nyder. Du bør gøre følgende:

 Lad være med altid at være den, der indleder en samtale

Hvis det altid er dig, der sender ham en sms først, giver du ham ikke en chance for at savne dig. Lad være med altid at være den, der ringer eller sms’er først, så vil han helt sikkert savne dig meget. Hvorfor vil han det?

Fordi han vil begynde at tænke på, hvad du laver, og hvorfor du ikke sms’er eller ringer til ham. Han vil begynde at savne dig.

 Vær ikke tilgængelig 24/7

Du behøver ikke at være tilgængelig 24/7 (medmindre det er en nødsituation). Hvis du lader ham vente et par minutter eller timer med at skrive tilbage, vil han savne dig mere og mere.

Jeg ved, det lyder som en leg, men det er det ikke. Hvis du er for tilgængelig, kan det få ham til at miste interessen, og derfor bør du gøre jeres samtaler mere varierede.

Gør ting, du nyder (og fortæl ham om det)

Hvad er det, du godt kan lide at lave? Er det at jogge, tegne, danse, hænge ud med dine venner? Uanset hvad det er, så gør det.

Gør ting, du nyder, og lad ham vide, at du har det fantastisk. Det vil få ham til at ville have dig og savne dig.

 Gør små ting for ham

Lav en kop kaffe til ham, køb noget sødt til ham, som minder dig om ham, giv ham en massage, kys ham, når han mindst venter det.

Ring til ham kl. 3 om natten kun for at fortælle ham, hvor meget du er vild med ham (men overdriv ikke).

Hvis du vil have ham til at savne dig rigtig meget, så husk at gøre små ting for ham, som han vil sætte pris på og huske.

 Opmuntr ham til at tilbringe tid uden dig

I stedet for at tvinge ham til at bruge så meget tid som muligt sammen med dig, så opmuntr ham til at bruge tid sammen med sine venner, familie og nære personer.

Når han ser, at du er klar til at give ham lidt plads, vil han vide, at du ikke er trængende eller desperat. Derfor vil han kunne lide dig og savne dig endnu mere. Han får lyst til at tilbringe mere tid sammen med dig end før.

Vær der for ham, når han har brug for dig

Hvis du vil have en mand til at savne dig, så sørg for at være der for ham, når han har brug for dig. Det vil han huske, og hver gang han føler sig utilpas eller har brug for hjælp til noget, vil han straks ringe til dig.

Han vil savne din berøring, støtte og den måde, du krammer ham på for at beskytte ham mod resten af verden.

Boost hans ego

Komplimenter hans evner i sengen og også på andre områder i livet. Boost hans ego en lille smule, for det ELSKER mænd.

Jo mere du komplimenterer ham, jo mere vil han savne dig, for mænd kan godt lide at føle, at de har superkræfter, når de er sammen med deres kvinder.

Sådan gør du ham afhængig af dig gennem tekst

Hvis du vil gøre ham afhængig af dig via sms (hvilket er en glimrende idé), er det præcis, hvad du skal gøre:

Skriv ikke tilbage med det samme

Hvis du vil gøre ham afhængig af dig via sms, så vent lidt, før du skriver tilbage. Det vil skabe forventning, og han vil bogstaveligt talt blive afhængig af den følelse.

Husk, at du ikke behøver at vente et par minutter, før du skriver tilbage hver eneste gang. Gør det fra tid til anden, og det vil fungere fint.

 Vær ikke for tilgængelig

At sende ham beskeder hvert eneste sekund er ikke en mulighed. Hvis du vil have ham til at holde sig til dig som lim, skal du ikke være for tilgængelig, men i stedet have dit eget liv.

Lad ham vide, at du også kan have det sjovt uden ham, og at du ikke er klistret til din telefon (hvilket du heller ikke bør være).

Når han ringer til dig, så fortæl ham, at du har det fantastisk, og at han får lyst til at teleportere sig lige derhen, hvor du er lige nu.

 Brug emojis og GIF’er

Alle piger kender vigtigheden af søde og flirtende emojis og GIF’er. Fyre elsker dem også. Hvis du vil gøre ham afhængig af dig via sms, så sørg for at krydre hver samtale med et par emojis og underholdende GIF’er.

Ved at bruge disse bliver dine tekster ti gange mere interessante, og de vil fange hans opmærksomhed. Han vil have lyst til at skrive til dig hvert eneste sekund, fordi hver eneste sms fra dig vil gøre hans dag lysere.

 Spice det op med frække tekster

Bortset fra emojis og GIF’er er sexede sms’er et andet vigtigt aspekt af at peppe dit sms-spil op. Husk dog på, at du ikke skal overdrive det. Send dem ikke hver eneste dag, men her og der.

Hvis du gør det, vil han forvente, at du sender ham dem hver dag (men det gør du ikke), og det er sådan, du gør ham afhængig af dig via sms. Forventning og forventning er nogle af de stærkeste forførende værktøjer.

 Få ham til at grine

Fortæl ham en vittighed, eller fortæl ham noget sjovt, der er sket for dig for nylig. Hold jeres samtaler lette, og når du kan, så prøv at få ham til at grine.

Hvis du bliver ved med at være for alvorlig, vil du ikke gøre ham afhængig af dig, men han vil langsomt, men sikkert begynde at miste interessen. (Jeg taler som altid af erfaring).

 Giv ham komplimenter

Komplimenter hans evner, personlighed, udseende, hvad som helst. Hvem vil ikke gerne modtage en sms, hvor de bliver rost for noget, de er gode til? Ja, netop.

Jo mere du roser ham, jo mere afhængig bliver han af følelsen af at blive rost, ligesom alle os andre. Vi tænker ikke rigtig over det på den måde, når vi får komplimenter, men det er sandt.

Mind ham om de minder, I har haft sammen

Der er noget så stærkt ved nostalgi og de særlige øjeblikke, du har haft med din elskede. Jeg ved godt, at det lyder lidt lusket, men du kan bruge det til din fordel.

Mind ham om de særlige minder, I har haft sammen, beskriv dem i detaljer, og du vil hjælpe ham med at forestille sig de søde øjeblikke, der vil fylde hans hjerte med varme.

Det kan være nogle beskidte minder (hvis du forstår, hvad jeg mener) eller noget sødt som et sjovt øjeblik på jeres biltur. Uanset hvad du vælger at minde ham om, vil det helt sikkert fange hans opmærksomhed og gøre ham afhængig af dig gennem tekst.

Som konklusion

Hvordan gør man en mand afhængig af dig? Den hemmelige ingrediens er at give ham alt lidt efter lidt og vente på, at han gør sig fortjent til din tillid – at vinde dig med indsats og søde gestus i stedet for at gøre ham til din prioritet med det samme.

Den hemmelige ingrediens, der vil gøre ham afhængig af dig, er at leve dit eget liv fuldt ud, men også at være der for ham, acceptere ham, støtte ham og krydre tingene fra tid til anden.

Det er aldrig at glemme at passe på dig selv, pleje dine venskaber og tage lidt tid alene.

Tro mig, ingen mand derude vil nogensinde kunne modstå sådan en kvinde! I det øjeblik du viser ham, at du ikke har brug for ham, og at du sagtens kan klare dig selv, vil han blive afhængig af dig!

Han vil ønske at være en del af dit liv og alt, hvad du gør, fordi han vil længes så meget efter din tilstedeværelse, din aura, dit hele!