Skip to Content

11 Ting Mænd Ubevidst Gør Når De Forelsker Sig Vildt I En Kvinde

11 Ting Mænd Ubevidst Gør Når De Forelsker Sig Vildt I En Kvinde

Når en mand forelsker sig, vil han gøre næsten alt dig dig, istedet for at sige det direkte til dig.

Det lyder lidt ulogisk, men de fleste mænd er ikke særlig direkte med deres følelser.

Det er ikke fordi de ikke har dem, eller fordi de spiller et spil, men fordi de ikke er trygge ved at give udtryk for dem, de ikke ønsker at gå for hurtigt frem, eller fordi de er bange for at blive såret.

Uanset hvad årsagen er til at være så hemmelighedsfuld er, så er der en ting der er sikkert – de vil ikke være i stand til at skjule det ret længe.

Deres opførsel vil tydeligt at de er forelsket og det er ude af deres kontrol.

Uden at vide det, vil de bevise deres forelskelse og kærlighed ved at give mere end ord til den pige de er vilde med.

Når en mand forelsker sig helt vildt i en kvinde, vil han opføre sig anderledes.

Han vil gøre visse ting helt af sig selv, uden at tænke over det – hans underbevisthed vil vise ham vejen. Hvis du er den han er forelsket i, vil du finde ud af det sådan her:

1. Han går ekstra langt for at gøre dig glad

par går gennem en mark

Han vil nogle gange gøre ting der ikke er så interessante, eller noget for ham, bare for at han kan opfylde dit ønske.

Det bedste ved det hele er at han ikke brokker sig over det. Han er forberedt på at træde ud af hans komfortzone, bare for at han kan se dig smile.

2. Han vil kontakte dig, mindst en gang

Han kan slet ikke forestille sig at der skal gå en hel dag uden at han hører fra dig. Uanset hvad der foregår i hans liv, vil han som det mindste skrive og se hvordan det går med dig.

Han har måske ikke tiden eller viljen til at skrive hele tiden, men han gør en stor nok indsats for at du ved at han tænker på dig og han er interesseret.

3. Der kommer ingen dårlige undskyldninger

attraktivt par læner sig ind til et kys

Han har måske travlt, men han har altid tid til dig. Han har ikke behov for at komme med opdigtede historier om hvorfor han ikke gjorde dit og dat.

Han vil forsøge at komme til tiden, så du ikke skal vente på ham. Han vil fortælle dig sandheden selvom den ikke er til hans fordel.

Han mener hvad han siger, og hvis han lover dig noget, vil han gøre hans bedste for at holde det.

4. Den tid I bruger sammen handler om kvalitet

Når han er sammen med dig, vil han være der 100%. Han vil ikke stirre på hans telefone hvis I kun har et par værdifulde timer sammen.

Han vil lave planer så I kan gå ud eller lave noget nyt eller spændende sammen.

Han gør måske ikke alt efter bogen, men han vil sikre sig at du har det godt, og han vil værdsætte den tid I har sammen, uanset hvad i laver.

5. Han vil have dig tæt på

par hviler på sofaen

Når i er sammen, vil han sikre sig at du er fysisk tæt på ham. Han vil holde din hånd, eller blidt kærtegne din arm, når i taler.

Der vil være massere af nusseri hver gang muligheden er der. Hans kys vil fortælle deres egne historier.

Hans kram vil være perfekte – ikke for hårde, ikke for slappe. Han vil være intim sammen med dig, både seksuelt og mentalt.

6. Han er ikke bange for at tale om fremtiden

Når han taler om fremtiden inkluderer han dig.

Det kan være noget stort, såsom at flytte sammen, ægteskab og børn, og det kan være noget mere simpelt, såsom at planlægge en rejse sammen, eller at være hans date til en vens bryllup.

Ved at inkludere dig i hans fremtidsplaner, siger han: “Jeg har planer om at blive. Det håber jeg også at du har”. Uden at sige et ord.

7. Han begår aldrig den samme fejl to gange

ungt par krammer

Hvis han har gjort noget der gør dig ked af det eller sårer dig, uden det var hans hensigt, undskylder han og vil gøre hans bedste for aldrig at gøre det igen.

Han respekterer dig og han kunne aldrig drømme om at såre dig bevidst.

Ved ikke at gentage hans fejl, fortæller han dig faktisk hvor meget din lykke betyder for ham, og han vil aldrig gøre noget for at sætte det på spil.

8. Han taler med dig om alt og alle

Han fortæller ting om sig selv som han sikkert ikke ville sige til hvem som helst – ting han måske er flov over, ting der irriterer ham og hverdagsting i hans liv.

Han vil også gerne vide alt om dig. Så bliv ikke overrasket hvis i bruger hele natten på at snakke. Samtalen flyder af sig selv.

9. Han er sig selv sammen med dig

Romantisk par holder hinanden ved havet

Han vil ikke overveje hvert et ord der kommer ud af hans mund, så nogle gange siger han måske noget der ikke falder i god jord hos dig.

Men han har aldrig en intention om at såre dig. Han bliver blot så afslappet at hans hjerne stopper med at fungere.

Han vil også dele nogle personlige og underlige ting, som måske ikke er så cool, så du lærer den rigtige ham at kende. Han føler sig bare godt tilpas omkring dig.

10. Han vil at du er i sikkerhed

Når en mand virkelig holder af en, får han beskyttertrang, og han vil være sikker på at du er i sikkerhed hele tiden.

Han vil komme og redde dig og hjælpe dig med de små ting. Han tager din side i en diskussion, og lader ikke andre tale ned til dig.

Han vil være opmærksom og bekymret for dig, så det mindste han vil gøre er at sige noget som “skriv når du er hjemme” eller “har du det bedre?” når du har influenza eller lignende, vil også være normalt for ham.

11. Han kunne ikke drømme om at lave om på dig.

Han accepterer dig for den du er. Han kan lide dig, med alle dine fejl og fuldkommenheder.

Den eneste undtagelse er når han fornemmer at der er noget i din adfærd der skaber problemer i jeres forhold.

Her vil han få trangen til at sige noget og opfordre dig til at ingdå et kompromis. Han vil forvente at du gør det samme når det kommer til ham.