Skip to Content

Hvis Han Gør Disse 7 Ting, Er Han Bange For At Miste Dig

Hvis Han Gør Disse 7 Ting, Er Han Bange For At Miste Dig

Ethvert forhold er perfekt i starten. Du føler at du er på toppen af verden, og du er meget forelsket. Selv de ting, som du normalt ikke ville tolerere, vil du tolerere, fordi du er meget forelsket.

Faktisk er det ikke kærligheden, det er den første forelskelse, hvor du er helt blind og besat af din nye kæreste.

Men før eller senere begynder den første flamme at falme og det virkelige liv begynder. Først da kan du se, om du virkelig er forelsket i ham, eller du var bare for begejstret for ideen om kærlighed.

I denne periode blev alle de ting, du tidligere havde overset, en byrde. Hans særheder og hans fejl bliver for virkelige, og det er op til dig, om du vil lære at elske dem eller vokse med dem.

Du kan endda kæmpe med denne nye side af ham, og du ved ikke, hvordan du skal reagere. Du ved ikke hvordan du får ham til at indse, at han mister dig.

Det kan gå på den måde, eller desværre (selv om det sker sjældnere), vil han indse, at du glider væk, at noget fjerner sig fra ham.

Derfor tager han de store kanoner ud, hvis han virkelig elsker dig og gør disse ting for at holde dig:

1. Han vil flirte med dig

Han ved, at han allerede har vundet dig, men han vil ikke stoppe med at prøve, hvis han føler, at du vil forlade ham, vil han flirte med dig igen.

Han vil forsøge at vinde dig tilbage.

Han vil tage dig med ud til en god middag, han vil ikke være forsinket for dine dates, og han svarer på dine tekster, så snart han får dem.

Dybest set vil han forsøge at forføre dig igen.

2. Han vil slippe alt bare for at være sammen med dig

Ingen andre planer er mere vigtig, end du er. Hvis du holder øje med hans opførsel nøje, vil du bemærke, at han virkelig er dybt forelsket i dig.

Han bekymre sig om dig, og han ønsker ikke at gamble denne chance væk for at være sammen med dig. Han bekymrer sig og han vil kæmpe for dig.

Hvis du har brug for ham, vil han annullere, hvad han havde arrangeret for at være der for dig, og selvfølgelig vil han aldrig fortælle dig det, og du vil heller ikke finde ud af det, medmindre nogen fortæller dig det.

3. Han vil give dig gaver

Det behøver ikke engang at være en særlig lejlighed. Han vil købe noget til dig, for at bevise at han elsker dig eller han vil gå i parken og plukke blomster og give dem til dig.

Han vil vise sin følelsesmæssige side og hvor meget du betyder for ham ved at lave disse små ting, der betyder så meget i slutningen af dagen.

4. Han vil behandle dig som hans prioritet

Intet er vigtigere end dig. Han vil altid sætte dig først, i øjeblikket er du den vigtigste ting i hans liv, og han vil gøre dig opmærksom på det.

Han vil sikre sig, at du ikke aldrig vil forlade ham, ved at behandle dig som du fortjener, den måde hver kvinde fortjener at blive behandlet på.

Han er klog nok til at gøre det.

5. Han vil komplimentere dig

Han vil have dig til at føle dig speciel og ønskelig. Han vil have dig til at føle dig smuk, fordi du er det.

Dette er ikke noget desperat forsøg på at holde på dig, ved at sige tomme ord for at gøre dig glad; nej, han mener virkelig hvad han siger og han beviser det med handlinger.

Han komplimenterer dig på dit udseende, fordi han er vanvittig forelsket i dig og for ham er du den smukkeste pige på jordens overflade.

Han komplimenterer ting du gør, og hvordan du gør dem, fordi han virkelig beundrer dig og din kompetence.

6. Han bekymrer sig om din familie og venner

Han ved, at de er vigtige for dig, derfor er de også vigtige for ham. Han vil gøre lt for at få dem til at lide ham, som om han prøver at vinde dig.

Selv hvis han ikke kan lide dem, vil han aldrig vise dig det, og han vil beholde det for sig selv, fordi han elsker dig og ikke vil såre dig.

7. Han vil være der for dig, når du har brug for ham

Normalt begynder folk der har været sammen et stykke tid, at tage hinanden for givet.

Selv når en person i forholdet har brug for hjælp, tager den anden ikke det så alvorligt, fordi de tror at de kan klare det selv.

Han vil ikke handle på den måde.

Han vil se når du er stresset, og han kommer for at hjælpe dig.

Han vil enten bare være der for dig og lytte eller han vil give dig råd, hvad der virker for dig bedst i det øjeblik.