Skip to Content

Sådan Stopper Stærke Kvinder Narcissister

Sådan Stopper Stærke Kvinder Narcissister

Narcissister er utrolig kompentente når det kommer til at overtage en andens liv. De bruger alt og alle til at få folk til at gøre hvad de vil, og det er dem der nyder godt af det.

Alle kæmper mod en narcissist på deres egen måde, men stærke kvinder formår at kæmpe mod dem på en måde der skræmmer dem væk.

Her er det stærke kvinder gør anderledes:

1. Narcissister er gode til at finde rare mennesker. De har brug for rare mennesker omkring dem, så de har det bedre med sig selv. De har brug for rare mennesker til at fodre deres ego.

eftertænksom trist kvinde

De omgiver sig selv med den slags mennesker ved at narre dem til at tro at de er på samme måde.

Forskellen er at rare mennesker kun siger pæne ting om dig når de mener det, hvor en narcissist bruger de pæne ord til at narre dig til at være venner med ham.

Han mener ikke nogle af de pæne ord han siger.

Nu er det bare sådan at stærke kvinder ikke er så naive. De ved hvis en person virkelig mener det han siger, eller hvis det bare er for at narre dig.

Stærke kvinder er utrolig opmærksomme på hvordan de ser ud, og deres kvaliteter. Det øjeblik de bemærker at en person er uærlig, sparker de dem ud af deres liv.

2. Narcissister gode til at overbevise andre at det var/er en andens skyld.

mand med skæg med kaffekop

De formår at bebrejde andre blot ved at blinke med øjet. Det er aldrig en mulighed at acceptere at de tog fejl, med mindre at de bruger det som et værktøj til at manipulere dig.

Nu er det bare sådan at stærke kvinder aldrig tillader noget at bruge dem som en losseplads. De indrømmer deres del af skylden, men de forlanger det samme fra den anden side.

De vil aldrig tillade en narcissist at bebrejde dem eller andre for den sags skyld, og det er derfor narcissister har en tendens til at undgå stærke kvinder.

3. Narcissister giver måske en masse løfter på lang sigt, for at øge indsatsen i forholdet og sikre sig at den person de dater er helt engageret.

skægmand går ned ad gaden

De narrer deres offre til at tro at de har en fremtid sammen, og det er der at offrene åbner sig op.

Hvis du er det offer, begynder du at planlægge jeres fælles fremtid, og du vil ikke være klar over at narcissisten bruger dette vindue til at bruge dig på enhver mulig måde.

Nu er det bare sådan at stærke kvinder ikke åbner sig så nemt. De vil aldrig kun tro på ord, de vil altid forvente andre til at handle efter de har lovet noget.

Det er her konflikten med en narcissist opstår, for som du måske har forestillet dig, holder narcissister aldrig hvad de lover.

4. Narcissister har en tendens til at manipulere folk.

Smuk skægget mand, der bruger hviletid

Narcissistiske personer kontrollerer andre ved at have evnen til at påvirke deres følelser og handlinger, så det er til deres fordel.

Nu er det bare sådan at stærke kvinder er utrolig svære at manipulere med.

Det er meget usandsynligt at selv de stærkeste manipulatorer, såsom narcissister, kan narre dem til at gøre noget de ikke har lyst til, eller får dem til at gå imod noget de har en stærk holdning til.

5. Narcissister trækker ofte de mennesker ned som de er omgivet af.

skægget mand på stranden

For at de føler sig overlegne, er det nødvendigt at alle andre er under dem. Det er derfor at narcissister ofte underminerer andre, trækker dem ned, eller fremhæver deres fejl på de værst tænkelige tidspunkter.

Når en narcissist føler sig nede, vil han bruge alt han kan få at få dig med ned, så han kan få det bedre med sig selv.

Nu er det bare sådan at stærke kvinder ikke er så nemme at få med ned. De er utrolig opmærksomme på den person de er, og de ved hvor stærke de er.

Stærke kvinder er også bevidste på deres fejl, og de arbejder på den hver eneste dag, så de tillader ikke andre at bruge deres fejl mod dem.

Disse ting giver altid bagslag for en narcissist når de bruger dem mod stærke kvinder.

6. Narcissister har en tendens til at reagere anderledes offentligt end privat.

Skægget ung mand iført sort tom hætte

Narcissister har mange ansigter og mange skygger af et ansigt, og det anvender det der passer bedst i en given situation.

De er enige med dig, når i er sammen alene, men når i er med andre er det meget sandsynligt at de ændrer mening blot for at tilfredsstille andre.

Nu er det bare sådan at stærke kvinder aldrig vil tolerere den slags adfærd. De vil omgående udstille narcissisten og konfrontere ham offentligt.

Det er en usædvanlig opførsel, som narcissister ikke er vant til, så de aner ikke hvad der ramte dem.

7. Narcissister spiller efter reglem om “angreb er det bedste forsvar”.

ung mand iført briller

Når nu tager en narcissist i at lyve, eller når du opdager hans maskerade, skændtes du med ham i to minutter om hans adfærd, og herefter forsvarer du dine handlinger i to timer.

Han kaster blot bolden over på din banehalvdel og holder dig beskæftiget med at forsvare dig selv så du glemmer hvad skænderiet handlede om til at starte med.

Nu er det bare sådan at stærke kvinder aldrig sænker deres stemmer, og de tillader aldrig andre at vildlede deres tanker fra emnet.

Så, når en narcissist forsøger at skifte emne, skærer de ind til benet og siger at det ikke er samtaleemnet, og at det kan de tale om senere, men først skal det første emne diskuteres.

De giver ham ingen udvej, og han bliver nød til at virke hans sande ansigt.

8. Narcissister spiller offret når de bliver afsløret.

ung smuk mand med skæg

Når hans sande ansigt afsløres, forsøger han at gemme sig bag masken som offer. Han kommer med undskyldninger for at være som han er, og bebrejder hans “misbrug” fra fortiden.

Det gør de for at vække empatien i folk og for at få dig til at have ondt af dem, så du kan tilgive deres synder.

Nu er det bare sådan at stærke kvinder at de har følelser, og de føler empati overfor andre, men de er helt i stand til at at se hvornår der er nogen der leger med dem.

De bliver aldrig narret ind i at have ondt af nogen som de er vrede på. De står uberørte af de hundeøjne som narcissisten forsøger at lave, og de tillader ikke følelser at sløre deres bedømmelser.

Stærke kvinder tager gerne kampen op mod deres misbrugere. De sænker ikke deres stemmer, de lader ikke andre bruge dem som deres marionetter.

De tager stolt kampen op mod det de tror på, og de er ærlige overfor sig selv uanset hvad der sker. Det er hvad de forventer fra andre.

Alle de forsøg en narcissist prøver, hvert stunt de laver, hvert spil de forsøger at spille, virker aldrig på stærke kvinder fordi de ser lige igennem det. Og det er derfor stærke kvinder er så intimiderende for narcissister.

Det er sådan at stærke kvinder stopper narcissister.

Sådan Stopper Stærke Kvinder Narcissister