Skip to Content

Sådan Kan Du Se, Om Andre Mennesker Finder Dig Tiltrækkende

Sådan Kan Du Se, Om Andre Mennesker Finder Dig Tiltrækkende

Har jeg for meget makeup på? Får denne kjole mig til at se tyk ud? Er jeg for tynd?

Hvilken slags tøj skal jeg have på for at skjule (noget), som jeg ikke vil have, at andre skal lægge mærke til? Er jeg attraktiv?

Det er de spørgsmål, som næsten alle kvinder beskæftiger sig med i deres hverdag. Det er blevet den brutale virkelighed i det 21. århundrede.

Jeg kalder det brutal virkelighed, fordi medierne i høj grad har påvirket dette fænomen, hvor vi føler, at vi skal være perfekte for at være attraktive.

Det er derfor, at vi (og især kvinder) føler, at vi skal have perfekt hår, negle, tøj osv. og konstant arbejde på os selv for at føle os godt tilpas og være attraktive for os selv og andre.

Alle disse perfekte modeller, som medierne promoverer (samt andre ting), fremkalder usikkerhed hos kvinder, og det kan være virkelig frustrerende, når det kommer til det virkelige liv, hvor perfektion simpelthen er uopnåeligt.

Desværre glemmer vi, at vi er smukke og attraktive, som vi er, og derfor begynder vi at stille spørgsmålstegn ved det og bede om bekræftelse fra andre.

Ikke desto mindre er dette helt normalt, for det ligger i vores natur at føle os lidt usikre på os selv, og det er ikke så slemt endda.

At føle sig usikker motiverer dig til konstant at arbejde på dig selv og forbedre dit kærlighedsliv, dit sociale liv osv. betydeligt.

Men der er én ting, du skal forstå, og det er, at det at føle sig attraktiv er inden i dig selv, og hvis du føler dig godt tilpas i din hud, vil andre også finde dig attraktiv.

Det glemmer man oftest og tænker i stedet, at andre ikke vil finde dig attraktiv på grund af dit tøj eller noget andet mindre vigtigt.

Og derfor begynder du at leve i den vrangforestilling, at andre mennesker tænker om dig, som du forestiller dig, at de tænker.

Du bliver for hård ved dig selv, og det forhindrer dig i at nyde livet i fulde drag. Du synes, at du er langt fra attraktiv, når andre faktisk synes, at du er rigtig lækker.

10 tegn på, at du er ønsket og begæret mere, end du tror, du er

Du er venlig

Venlighed er virkelig sjælden i disse dage. Det er noget, vi ikke bør tage for givet, for venlige mennesker er ved at uddø med den moderne grusomhed.

At være venlig betyder at være sød mod alle og behandle alle med samme mængde respekt.

Det betyder, at man respekterer sig selv og respekterer andre på samme måde.

Venlighed er helt klart det mest attraktive træk, man kan have, og hvis du finder dig selv i at være venlig, skal du vide, at andre sætter stor pris på dig for det.

Selv om de måske ikke siger det til dig, skal du vide, at det er sandt.

Din venlighed er som et smukt, sjældent lys i mørket, og du bør aldrig tro, at andre ikke lægger mærke til det.

Hvis du er venlig over for mennesker, dyr, miljøet og de ting, der omgiver dig, gør du verden til et bedre sted, og andre vil finde den egenskab tiltrækkende.

Du må aldrig tro, at hvis du er for høflig, vil folk tro, at du er svag.

Dårlige mennesker og grådige mennesker er de svage. Venlighed er det modsatte af det, og det bør du være stolt af dig selv for.

Du er en fangst

At være en fangst er i sidste ende attraktivt. Men for det meste forveksler folk det at være en fangst med at have en masse potentielle datere og aldrig at være single.
De ved ikke, at der er to sider af at være en fangst. At være en fangst betyder, at man aldrig er single og altid har andre, der forfølger dig og bejler til dig.

Men at være en fangst betyder også at være single for evigt, fordi andre mennesker måske finder dig for intimiderende.

Især hvis du ikke er bange for at sige, hvad du mener, og hvis du ikke er bange for at vise din selvtillid, vil andre finde dig for intimiderende, og de vil være bange for at nærme sig dig.

Og så begynder du at tænke, at du ikke er attraktiv, og du finder dig selv ved at stille din veninde det uundgåelige spørgsmål: Er jeg attraktiv?

Men virkeligheden er det stik modsatte. Det har intet at gøre med, at du ikke er attraktiv.

Tværtimod betyder det, at du er for attraktiv, hvilket skræmmer dem og forhindrer dem i at nå dig.

Hvis det er tilfældet, skal du ikke være frustreret over dette, for hvis de er bange for at nærme sig dig, betyder det, at de ikke engang fortjener dig.

Vent på en person, som vil vise dig ægte tillid, og som ikke vil være bange for at stå ved din side.

Du oser af selvtillid

Der er intet mere kraftfuldt og attraktivt end en kvinde, der oser af selvtillid. Hvis du ikke er bange for at være den, du er, vil andre mennesker lægge mærke til det.

Når du er selvsikker , har du dette lys, der skinner ud af dig, og det er virkelig svært ikke at være opmærksom på det.

Selvtillid omfatter at gå med ynde, at være venlig og have udprægede manerer, at elske dit liv og respektere andre.

Alt dette vil blive vist i dit daglige liv, og andre vil simpelthen ikke kunne modstå det.

Din selvtillid kan nogle gange virke for skræmmende på andre, og derfor tror de måske, at du får mange komplimenter, og at du altid dater nogen.

Når folk tror, at du får mange komplimenter, vælger de at lade være med at give dig komplimenter, eller de vil give dig komplimenter og sige, at det har du sikkert hørt hundrede gange indtil videre.

Og derfor begynder du at sætte spørgsmålstegn ved din egen tiltrækning, men i virkeligheden er tingene så meget anderledes end det, du har antaget.

Du ejer din seksualitet

En anden attraktiv kvalitet er at nyde sex og ikke skamme sig over din seksualitet.

Hvis du er sikker på din seksualitet, vil andre finde dig ekstremt attraktiv, og de vil have lyst til at være en del af dit liv.

Du beder aldrig din partner om at slukke lyset, når du elsker med ham/hende, fordi du er sikker på, hvad du bringer til bordet.

Du nyder sex med hver eneste fiber af dit væsen, og du lader ikke andre pålægge dig deres meninger om dette.

Du oplever ofte, at folk stirrer på dig

Nogle gange kan du opleve, at andre mennesker stirrer på dig, hvilket straks får dig til at tænke, at du har noget i hovedet.

Folk tror altid, at de har noget på deres ansigt eller deres tøj, og det er den eneste grund til, at andre stirrer på dem.

Men det er ikke sandt. For det meste vil folk stirre på noget, som de finder sjovt eller attraktivt.

De vil stirre på dig, fordi de simpelthen ikke kan få nok af dig, og uanset hvor de kigger hen, har de denne konstante trang til at gå tilbage til at stirre på dig.

Og det vil gøre dig utilpas, fordi din usikkerhed fortæller dig, at de stirrer af de forkerte grunde.

Men i virkeligheden stirrer de faktisk, fordi de synes, at du er attraktiv at se på.

Hvis du også oplever, at andre mennesker stirrer på dig, hver gang du går et sted hen, skal du ikke tro, at du er i det forkerte rum.

Du skal vide, at du erobrer deres hjerter og øjne med dit overordnede udseende.

Du er en god lytter

At være en god lytter betyder, at du er interesseret i, hvad der foregår i andre menneskers liv.

Det betyder, at du ikke er egocentrisk og kun er interesseret i dig selv og i at tale om dit liv. At være en god lytter er en top attraktiv kvalitet, man kan have.

Har nogen nogensinde fortalt dig, at de føler, at de kan fortælle dig alt?

Hvis ja, bør du føle dig smigret, fordi det betyder, at de finder dig pålidelig, og at de nyder at tale med dig.

Men hvis ingen har sagt det, men du bemærker, at folk kan lide at tale med dig, eller hvis de har et problem, går de til dig for at få råd, betyder det, at de synes, at du er en god lytter.

Det betyder, at du er meget attraktiv, og at du sætter pris på andre.

Du sætter pris på at høre, hvad der sker i deres liv, og du er altid der for at hjælpe dem med at klare deres vanskeligheder.

Du nyder livet

Der er ikke noget mere sexet end en person, der forstår at nyde livet. At nyde livet betyder, at du er positiv over for tingene, selv når de ikke er så lyse.

Det betyder, at du altid skal finde noget godt i et hav af dårlige ting.

Hvis du nyder de små ting, som livet tilbyder dig, og du sjældent finder dig selv i at klage til andre om, hvordan du hader dit liv, er du en af dem, der virkelig ved, hvordan man nyder hvert øjeblik af deres dyrebare liv, og du bør aldrig mere bekymre dig om at spørge dig selv: Er jeg attraktiv?

At nyde livet betyder at være attraktiv, og at være attraktiv betyder at tiltrække andre til dit liv.

Ingen kan modstå en person, der ved, hvordan man slapper af, selv når det synes umuligt at gøre det. Det er et guddommeligt træk, og hvis du også besidder det, så tillykke!

Du gør alt med passion

Der er noget ved passionerede mennesker, der gør alting med omhu og inspiration.

Hvis du er en af dem, så tro mig, du er langt mere attraktiv, end du tror, du er.

At være passioneret betyder, at man ikke er tilfreds med middelmådighed.

Det betyder, at man altid søger efter noget nyt, vildt og uudforsket. Og når du finder det, investerer du dig selv i en grad, så du ikke sover eller spiser ordentligt.

Og så ved man, at passionen har været ens guide hele tiden.

At gøre alting med lidenskab betyder at kysse med lidenskab, elske med lidenskab, lave mad med lidenskab, synge, skrive, tegne og tale med lidenskab.

Det betyder, at du nyder alt, hvad du gør, og at du giver 100 % af dig selv til det, der gør dig glad.

Du ved, at du er passioneret, når du har denne ild i dine øjne, der tvinger dig til at gøre ting, du aldrig ville have tænkt på at gøre eller sige.

Og den ild smitter virkelig af på andre mennesker. De kan enten være med eller ej, men de vil aldrig kunne ignorere den.

Du griner meget og får andre til at grine

At grine er en kur. Det er en kur for din sjæl og også for andre menneskers sjæle. Det hjælper dig til at gå igennem alle de svære øjeblikke i dit liv, og det hjælper dig til at dele glæde med andre.

Hvis du ofte finder dig selv i at grine, betyder det, at du er attraktiv. Det er så simpelt som det. Folk, der ofte griner, er rent guld, og de virker som en magnet, der tiltrækker andre.

Hvis du griner af andres vittigheder, eller hvis du ikke er bange for at grine af dig selv, så har du det sjovt, og du er ikke bange for at vise det til andre.

Og det er virkelig hot. Hvis du også får andre til at grine af dine vittigheder eller sjove ting, der sker i dit liv, betyder det, at du deler din glæde med dem, og de vil blive tiltrukket af al den positivitet, du giver dem.

Dit smil gør verden til et bedre sted, så du kan være sikker på, at andre lægger mærke til det.

Når du smiler, virker du ti gange mere attraktiv, og det bør du aldrig glemme eller undervurdere kraften i et godt grin.

Du er ambitiøs

Ambitiøse mennesker har én ting til fælles, og det er succes. Du kan ikke få succes, hvis du ikke er ambitiøs, og det er bare sådan, det fungerer.

Og det er sexet at være ambitiøs. At være succesfuld er endnu mere sexet.

Det betyder, at du ved, hvad du vil have, og du ved, hvordan du får det. Og det er det, der adskiller dig fra andre mindre succesfulde mennesker.

Din ambitiøse natur er dræbende, og du bør aldrig sætte spørgsmålstegn ved at være attraktiv.

Du er mere end attraktiv for andre, så sørg for at minde dig selv om dette et par gange om dagen, indtil du har absorberet det helt og holdent.

At være ambitiøs er også forbundet med selvtillid, og hvis du besidder disse to kvaliteter, så tro mig, så er du en sand perle.