Skip to Content

I 2023, Giver Jeg Mig Selv Tid

I 2023, Giver Jeg Mig Selv Tid

I 2023, starter jeg forfra. Jeg giver mig selv tid, endnu en chance for at starte igen.

Jeg planlægger mine handlinger, mål og drømme. Jeg vil tage mig sammen, på grund af mig selv og dem jeg elsker.

I år, bliver jeg født påny, en forbedret version af mig selv. Jeg tager et spring ind i fremtiden og ind i det uvisse.

Jeg ved ikke hvad der venter mig, men jeg er ikke bange. Jeg er klar til det der venter mig.

I år vil jeg være modig nok til at prøve de ting jeg altid har været bange for. I år bliver mit år.

I 2023 vil jeg være god mod mig selv. Jeg vil være klogere. Jeg lader ikke fortidens dæmoner komme med ind i det nye år.

Jeg efterlader dem låst inde, i en anden verden, i et kapitel som jeg er færdig med.

Ligesom når jeg sætter punktum på et stykke papir for at afslutte en sætning, vil jeg sætte punktum for dette kapitel og låse min fortid inde med den lille prik, mit punktum.

I 2023 tilgiver jeg mig selv. Jeg ligger alle mine fejl bag mig. Jeg tilgiver mig selv for alle de hjertesorger jeg havde.

Jeg tilgiver mig selv for at stole på dem jeg ikke burde have stolet på, og for at tag mine parader alt for nemt ned.

Jeg tilgiver dem der har såret mig, og jeg tilgiver mig selv for at tage dem der elsker mig for givet.

Jeg er færdig med at bære nag over alle de mislykkedes forhold jeg har haft, og for dem der gled ud i sandet og dem der efterlod store ar.

Jeg tilgiver mig selv for alle de sjæle jeg har forstyrret og de øjne jeg har fået til at græde.

Jeg tilgiver dem som holdt mig vågen om natten, grædende på mit værelse. Jeg tilgiver mig selv, og dem.

Jeg tilgiver min fortid for at være så grim og frygtelig. Jeg tilgiver mig selv for de forkerte beslutninger jeg traf.

I 2023, vil jeg tro på mig selv. Jeg tror på at jeg kan gøre alt hvad jeg vil.

Jeg tror på at der er styrke i mig, som blev lammet og ikke kunne komme ud på grund af angsten. – en angst for det uvisse, angst for fordømmelse og blive forladt.

I år tror jeg på at mine fejl ikke bliver mine mangler. I år vil jeg tro på at jeg er noget særligt, en person som er unik, og kan ændre verden.

Jeg tror ikke kun på mig selv, men også påmandre. Jeg tror på at der findes gode mennesker, som vil være rigtige venner, nogen man kan elske uden grund, og nogen som holder af dig.

Der findes dem med rare og store hjerter, og jeg tror på at jeg kan finde dem. Jeg ved at de vil være lige ved min side, når endnu en storm rammer mig, og en ny dose af smerte rammer.

I 2023, vil jeg være tro overfor mig selv. Jeg vil ikke lyve for at gøre mit liv nemmere.

Jeg vil ikke vende mig den anden vej og ignorere det der går mig på. Jeg vil håndtere alt og alle fordi det er den eneste måde jeg kan bevare min sjæl og mit hjerte rent og helt.

Når jeg ikke er ok, siger jeg det. Jeg vil ikke komme med et falsk smil og lade som om jeg er den lykkeligste person på jorden, hvis jeg er ved at falde fra hinanden indeni.

Det handler ikke om at være stærk, det handler om at være ærlig overfor dig selv. Jeg vil ikke narre mig selv til at tro at alting er ok.

Jeg vil være ærlig og ægte overfor dem der er omkring mig. Jeg ved at jeg vil miste en masse men dem som der er værd at holde på de bliver.

I 2023, bliver jeg til den person som jeg altid gerne har ville være. I år er jeg ligeglad med hvad andre siger. Jeg vil ikke tvinge mig selv til at gøre ting som der er ikke er meningen.

Jeg vil tage chancer og gå ind i det ukendte. Jeg vil omfavne alt hvad skæbnen bringer mig. Jeg vil græde. Jeg vil elske. Jeg vil blive ved med at prøve.

I 2023, giver jeg mig selv tid. Efter alt hvad jeg har været igennem, fortjener jeg ro. Jeg fortjener at der sker noget godt for mig. Hvad pokker, jeg fortjener et stående bifald!

Jeg fortjener at blive beundret – ikke fordi jeg er perfekt, ikke fordi jeg har gjort noget rigtigt, men fordi jeg overlevede, fordi jeg kom ud af sengen hver dag.

Istedet for at gå fra den ene dag til den anden, jeg kravlede. Men jeg stoppede aldrig. Jeg sagde aldrig at jeg ikke kunne mere. Jeg kæmpede som en løvinde og jeg kæmper stadig.

I år begynder jeg forfra. Jeg vil ændre mit liv til det bedre. Jeg fortjener det, og det gør du også.