Skip to Content

Gud Giver Dig Besvær For At Skubbe Dig Til At Blive Den Kvinde, Du Har Brug For At Være

Gud Giver Dig Besvær For At Skubbe Dig Til At Blive Den Kvinde, Du Har Brug For At Være

Jeg er ligeglad med hvilken religion du tilhører, og om du respekterer dens regler strengt eller ej. Jeg er ikke engang ligeglad med, om du tror på Gud, eller om du tror, ​​at der ikke er sådan noget som en højere styrke, der styrer os alle.

Uanset om du kan lide at indrømme det eller ej, når noget dårligt sker pludselig, bliver alle mere åndelige. Pludselig finder du et stykke tro dybt begravet inde i dig, som du ikke engang vidste, at der eksisterede.

Måske begynder du at bede til Gud for at redde dig. Bed for ham om at hjælpe dig i disse tider med problemer og give dig det mirakel, du har brug for.

Eller du er måske vred på ham for at have gennemført alt dette. Når alt kommer til alt har du altid været en god person, der aldrig har gjort nogen skade, så du fortjener helt klart ikke alt, hvad du går igennem.

Uanset hvad, er pointen det samme: Når du oplever nogle vanskeligheder, finder du Gud i dig selv. Så snart der kommer bedre tider, glemmer du alt om dine problemer, som om de aldrig skete.

Selvfølgelig siger jeg ikke, at du for altid skal forblive negativ, bare fordi en dårlig ting er sket med dig. Det betyder ikke, at du skal tillade, at den efterlader et permanent mærke på din sjæl eller ændrer dig fuldstændigt som person.

Du bør dog heller ikke ignorere det. I stedet skal du se det som et tegn og noget at være taknemmelig for.

Ja, du hørte det rigtigt: Du skal være taknemmelig for enhver modgang, der rammer dig.

Taknemmelig for enhver udfordring, enhver hindring, enhver ujævnhed langs vejen og enhver lukket dør. Taknemmelig for hver gang du oplever nogen giftig, at nogen der har skadet eller forrådt dig.

Tak for enhver tåre, enhver hjertesorg og enhver skuffelse. For hver gang fik du ikke det, du ville have, og for enhver fiasko.

Og ved du hvorfor? Fordi disse alle er bevis på Guds enorme kærlighed.

Ja, det er alle prøver på din styrke og tålmodighed – det er der ingen tvivl om. De er dog også bevis på, at han tror på dig.

Bevis for, at han ved, at du kan tage meget mere, end du tror. At han ved, at du har det, der skal til for at bekæmpe enhver lidelse, vinde hver kamp og overvinde enhver hindring, han lægger foran dig.

Et åbenlyst bevis på, at han ser al den indre kraft, du har – at han har tillid til dig, selv når du tvivler på ham.

Det vigtigste er, at alt dette er en del af Guds større plan for dig. En del af hans mission at skubbe dig til at blive den kvinde, han skabte dig til at blive.

Dette er hans måde at tvinge dig til at blive en stærk, uafhængig kvinde, der kan håndtere meget. En selvforsynende kvinde, der ved, at hun ikke er nogen, der guider hende gennem livet.

Det er hele hans måde at bevise for dig, at du er uknuselig og fast. At intet og ingen nogensinde kan lægge dig ned.

At du altid kan rejse dig fra asken, og at ingen fiasko betyder slutningen på dig. Hver smerte og vanskelighed, du oplever, er intet andet end Gud prøver at lære dig en værdifuld livslektion.

Dette er ham, der lærer dig at stole på ham, at du er større end ethvert problem, at der altid er håb og lys i slutningen af ​​hver tunnel. Dette er ham, der lærer dig at være modig og får dig til at se, at der altid er noget godt i enhver dårlig situation.

Imidlertid er alle disse vanskeligheder også Guds måde at vende tilbage til troen på dit hjerte, hjælpe dig med at forstå alt, hvad der sker af en grund, og lære dig, hvordan du accepterer både det gode og det dårlige.

Så næste gang der sker noget dårligt med dig, skal du ikke se det som verdens ende. I stedet genkende det som en måde at nå dit fulde potentiale.

I stedet for at se på det som en forbandelse, kan du se det som en velsignelse. Som en chance for følelsesmæssige fremskridt – fordi det er præcis, hvad det er!